Ακουστές διαφορές σε καλώδια ρεύματος

Reaction score
2.826
Δεν θα το'λεγα ότι είναι ημιτελής. Να μου πεις ότι είναι ημιτελής η κατάσταση ισοστάθμισης χωρίς φροντίδα χώρου, να το δεχτώ ( ημίμετρο ). Αλλά αυτό που ακούνε απο τα καλώδια και που χ3ζονται απο τη χαρά τους, τα έχω ακούσει απο την ισοστάθμιση και πολύ πιο έντονα, πιο αισθητά και πάνω απ'όλα, αδιαμφισβήτητα.
Πάλι την κασέτα έβαλες

Reaction score
2.826
Για κάποιους έχει εξαντληθεί για κάποιους άλλους όχι ο καθένας για τους δικούς του λόγους

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Φέρε μου εσύ έναν απο αυτά που σας χαρίζει ο Κόντος ( όχι ο τσαρλατάνος γιατρός, ο άλλος τσαρλατάνος ο καλωδιάς ντε! )
Νικόλα?
Τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουνε??:idk::idk:
Τσαρλατάνος ο kondo??
...Ειλικρινά ψάξτο λίγο..

Reaction score
2.826
Όπως σου έχω πει εγώ και άλλοι πολλοί, το μόνο που έχεις κάνει είναι να φέρεις τα ηχεία στην σωστή θέση έχεις άποψη για πράγματα τα οποία θααααα υλοποιήσεις, προς το παρόν δεν έχεις κάνει τπτ και υπερασπίζεσαι κάτι το οποίο «ξέρεις» μόνο στην θεωρία, το τι παίζω και πως παίζω δεν μπορείς να έχεις εικόνα μόνο εικασίες μπορείς να κάνεις για να παρηγορείσαι.
Φέρε μου εσύ έναν απο αυτά που σας χαρίζει ο Κόντος ( όχι ο τσαρλατάνος γιατρός, ο άλλος τσαρλατάνος ο καλωδιάς ντε! )
Για κάντο λιανά αυτό που γράφεις για να καταλάβω το νόημα, γιατί αφήνεις κάποιο υπονοούμενο, για ξεκαθάρισε το μάγκα μου.

Reaction score
831
Κυρ Βασίλη φίλε μου...!!!
ΔΕΝ υπάρχει καμμία ακουστή διαφορά απο ένα καλώδιο ρεύματος των 200€ άς πούμε
με ένα καλώδιο των 5.000€ ...!!!
Και όλοι αυτοι που γράφουν εδώ το μακρύ τους και το κοντό τους είναι μηχανάκηδες και ΟΧΙ χαιφιντελίστες....!!
¨Ολοι σχεδον απο αυτούς σε τυφλό ΑΒ τέστ θα ακούσουν καλώδιο των 2€ και θα τους πεσει το σαγόνι απο την συγκίνηση και θα αρχίσουν τα....ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ όταν τους πείς ότι ακούνε καλώδιο NORDOST FREY 2....!!!!!
Και όχι το φτηνιάρικο....!

ΥΓ
Σε όλα σχεδόν τα τυφλά τέστ Στην ιστορία του High-End ....όλοι οι και καλα ( Αυτιάδες )...!!!
Έπαθαν μεγάλη ήττα κυρ Βασίλη μου....Για να μη πω, ΟΛΟΙ.
αδερφε εισαι μηπως Αττικη να πεταχτεις για λιγο να σου αλλαξω ενα καλωδιο ρευματος να μου πεις αν ακουσες καμια διαφορα?

Reaction score
2.826
Αστροναύτη περιμένω μια απάντηση, όταν αφήνεις υπονοούμενα να έχεις και το θάρρος της γνώμης σου να απαντάς όχι μόνο να πετάς λάσπη δεξιά και αριστερά.

Reaction score
12.232
Όπως σου έχω πει εγώ και άλλοι πολλοί, το μόνο που έχεις κάνει είναι να φέρεις τα ηχεία στην σωστή θέση έχεις άποψη για πράγματα τα οποία θααααα υλοποιήσεις, προς το παρόν δεν έχεις κάνει τπτ και υπερασπίζεσαι κάτι το οποίο «ξέρεις» μόνο στην θεωρία, το τι παίζω και πως παίζω δεν μπορείς να έχεις εικόνα μόνο εικασίες μπορείς να κάνεις για να παρηγορείσαι.
Λάθος. Υλοποιώ ήδη, απλά δεν υλοποιώ όσο σωστά θα μπορούσα. Έχω περάσει ( ξώφαλτσα ευτυχώς ) απο το στάδιο που περνάς τώρα, έχω ακούσει αυτό που που άκουσε ο Λέανδρος απο τα καλώδια ρεύματος, έχω ακούσει επίσης αυτό που άκουσε απο τα στηρικτικά, αλλά με μια διαφορά: πειραματίζομαι προς τη κατεύθυνση που εσείς απαξιώνετε, άρα στο δικό σας σύστημα ο καθένας, δεν θα ακούσετε ποτέ ή θα αργήσετε πολύ να πάρετε χαμπάρι αυτό που λέμε.

Για κάντο λιανά αυτό που γράφεις για να καταλάβω το νόημα, γιατί αφήνεις κάποιο υπονοούμενο, για ξεκαθάρισε το μάγκα μου.
Πολύ χρήμα για το τίποτα. Έχεις πολύ καλύτερες επιλογές και ασχολείσαι με ανούσια πράγματα. Πιο λιανά δεν γίνεται.

Αστροναύτη περιμένω μια απάντηση, όταν αφήνεις υπονοούμενα να έχεις και το θάρρος της γνώμης σου να απαντάς όχι μόνο να πετάς λάσπη δεξιά και αριστερά.
Μπα, νανούριζα τη μικρή. Μην έχεις αυταπάτες, δεν είμαι απο τα παιδάκια που αφήνουν υποννοούμενα. Όσο για το θάρρος της γνώμης μου, πιστεύω ότι η στάση που έχω κρατήσει αποδεικνύει ότι το έχω και με το παραπάνω. Ίσως ενοχλεί λίγο το ότι έχω γνώμη, αλλά τί να κάνουμε, την έχω και θα τη λέω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.636

Αστο μεγάλε ξέρουμε πως παίζεις και συ και οι άλλοι πολλοί που του τα λέτε πολλές φορές κιόλας.
στο γάμο του καραγκιόζη παίζετε , αλλά αν σας αρέσει εσάς οκ πάσσο.
Οσο για το ποιός την έχει μεγαλύτερη , πολύ ευχαρίστως να σας καλέσω να έρθετε να σας ξεβουλώσω τα αυτιά.
Αυτό για όσους νομίζετε ότι ακούτε καλά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.637
Members
38.213
Νεότερο μέλος
koumou57