Ακουστές διαφορές σε καλώδια ρεύματος

C

chrispo

Guest
.......με την ίδια λογική και οι γιατροί που λένε για τον τρονόβ είναι παπαγαλάκια του αντιπροσωπου και ο κάθε άλλος που γράφει για ένα προϊόν είναι παπαγαλάκι,.
.....ποιά διαφήμιση.....πήγε ο Λέανδρος και τά ´ κανε π@τάνα....:dance2:

Reaction score
12.232
@Astronaut Jr. Μην ξεχνας οτι στα επαγγελματικα προιοντα η ευκολια και ευελιξια πολλες φορες προτιμουνται απο την απολυτη ποιοτητα...
Ναι, αλλά υπάρχουν λογής και λογής επαγγελματικά μηχανήματα. Άλλο το φασαριόζικο επαγγελματικό, άλλο το studio επαγγελματικό...

Reaction score
12.232
..είδες που , έρχεσαι στα λόγια μου? ....( pro..pro...pro) :biggrin:
Pro μεν, αλλά για επαγγελματίες που βγάζουν το ψωμί τους απο αυτό που εμείς κυνηγάμε στα ηχοσυστήματά μας ( οι περισσότεροι ) : πιστότητα αναπαραγωγής. Είναι σαν το επαγγελματικό δράπανο ένα πράγμα. Θα πάρεις το επαγγελματικό και ας μην είσαι επαγγελματίας, βασιζόμενος στην αξιοπιστία του.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.544
Δεν μιλαει μονο για την εκταση, αλλα για την ενεργεια στις χαμηλες συχνοτητες που βιωνεις σε ενα live event.
Για τον ongaku για παραδειγμα ελεγε, you can feel the energy before the music starts
Για να γίνει και λίγο...χιούμορ,υπάρχει με τα σύγχρονα δεδομένα και καθιερωμένος όρος να περιγράφει μια τέτοια κατάσταση...Είναι ο ΄΄πρόωρος κωδωνισμός΄΄ (pre-ringing) που θεωρείται εξορκιστέα ιδιότητα κατά τη σύνθεση φίλτρων,αφού δεν απαντάται ως φυσικό ηχητικό φαινόμενο...
"Shibazaki: Well, he answers the question this way. He says it's not only Audio Note Japan, but all other audio manufacturers who have been unable to achieve the re-creation of full-energy bass. When you feel a lack of energy in the bass, that's how you know it's not real."

Κατι δεν μου πάει καλά με την απάντηση αυτή.
Ίσως επειδή παραβλέπεται ότι δεν φτάνει να εκπέμπεται απλώς η απαραίτητη ενέργεια στις χαμηλές οκτάβες,αλλά να προκύπτει εκείνη με τον κατάλληλο συγχρονισμό ως προς την ενέργεια των ανώτερων οκτάβων.Οι φημισμένες μελέτες του Fourrier έχουν θεμελιώσει από την αρχή τέτοια στοιχεία,τα οποία είναι πιστοποιήσιμα με τις κρουστικές και βηματικές αποκρίσεις.Εκτιμώ δε πως κάτι τέτοιο πρέπει να εννοούσε.
...και οι γιατροί που λένε για τον τρονόβ είναι παπαγαλάκια του αντιπροσωπου και ο κάθε άλλος που γράφει για ένα προϊόν είναι παπαγαλάκι,.
...
Άστους,αυτοί έχουν γίνει...τρολόβ από την πολλή love για το ΄΄τρονόβ΄΄... :tongue:

Last edited:

Reaction score
968
αυτό:

και αυτό:

Reaction score
12.232
αυτό:

Εδώ με βρίσκετε σύμφωνο. 101% μπορώ να πω! Τα κάνει όλα αυτά ένα καλώδιο ρεύματος και είναι εύκολα ακουστή η διαφορά σε σχέση με την απουσία καλωδίου!!

BLUES

TV
Reaction score
974
Κανονίστε και βλέπουμε!
Ειμαι και εγω,μεσα,οταν κανονιστει συναντηση,αρκει να βολευει η ωρα ακροασης,λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων
Εχω ομως διαμορφωσει τον οικιακο χωρο μου,ηχητικα με παρεμβαση επαγγελματια μηχανικου ηχου.εχω καλο rt60,ακουω με μονιτορ ΑTC,Eνισχυτη Εμιτερ,τρανσπορτ Μελκο,Ντακ Ροκνα,με πολυμπριζο και καλωδια του Κορακακη και του Αργυρη,με γραμμικες τροφοδοσιες στην ολη την ψηφιακη αλυσιδα,με απομονωση του Wifi
Γουσταρω ΤΡΕΛΛΑ japan made Σανσουι(ημουν κατοχος τουλαχιστον 5 ενισχυτικων και ηχειων)
,αλλα ακουω διαφορες απο καλωδια ηχειων ,ιντερκονεκτ,ψηφιακα.ρευματος,εθερνετ,μοντεμ ρουτερ σουιτς και στηρικτικα
Τηρω τις προδιαγραφες σας κ Μαρκου για την ακροαση η να προσκομισω και προσφατο ακουογραμμα?

Domo arigatou gozaimasu

Reaction score
12.232
Ειμαι και εγω,μεσα,οταν κανονιστει συναντηση,αρκει να βολευει η ωρα ακροασης,λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων
Εχω ομως διαμορφωσει τον οικιακο χωρο μου,ηχητικα με παρεμβαση επαγγελματια μηχανικου ηχου.εχω καλο rt60,ακουω με μονιτορ ΑTC,Eνισχυτη Εμιτερ,τρανσπορτ Μελκο,Ντακ Ροκνα,με πολυμπριζο και καλωδια του Κορακακη και του Αργυρη,με γραμμικες τροφοδοσιες στην ολη την ψηφιακη αλυσιδα,με απομονωση του Wifi
Γουσταρω ΤΡΕΛΛΑ japan made Σανσουι(ημουν κατοχος τουλαχιστον 5 ενισχυτικων και ηχειων)
,αλλα ακουω διαφορες απο καλωδια ηχειων ,ιντερκονεκτ,ψηφιακα.ρευματος,εθερνετ,μοντεμ ρουτερ σουιτς και στηρικτικα
Τηρω τις προδιαγραφες σας κ Μαρκου για την ακροαση η να προσκομισω και προσφατο ακουογραμμα?

Domo arigatou gozaimasu
Αν είναι να πάμε για φαγοπότι μετά, καλύτερα φέρε μια εξέταση αίματος που να αναλύει χοληστερίνη. :p

Reaction score
3.628

Domo arigatou gozaimasu
Εγω λεω τον @Astronaut Jr. να μην τον παρετε...Εχει αποδειχθει πολλακις οτι στην αρχη παραδεχεται διαφορες και βελτιωσεις και μετα γραφει για ανισοσταθμιστα παρακατιανα μηχανακια! :rofl:

Nippon Ichiban.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.326
Πουλάω πιτσούνια εκπαιδευμένα στο καλό ήχο, μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ...

View attachment 170872
Up!!
Απαγορεύεται πριν το μήνα αλλά είναι ευκαιρία τα πιτσούνια...

Reaction score
12.232
Εγω λεω τον @Astronaut Jr. να μην τον παρετε...Εχει αποδειχθει πολλακις οτι στην αρχη παραδεχεται διαφορες και βελτιωσεις και μετα γραφει για ανισοσταθμιστα παρακατιανα μηχανακια! :rofl:

Nippon Ichiban.
Ουδέποτε είπα ότι δεν υπάρχουν ακουστές διαφορές ( αν και κάποιες, είναι στα όρια του placebo ). Είπα ότι έχω ακούσει τις διαφορές απο αυτά τα καλούδια και έχω ακούσει και τις διαφορές απο την ισοστάθμιση ( εν πάση περιπτώσει, την ιδέα ισοστάθμισης ). Ειδικά το σύστημα του Blues ( και κάποιου άλλου φίλου, δεν λέω ονόματα ) τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση όχι τόσο για τα μηχανήματα ( που είναι φανταστικά ), αλλά για τη φροντίδα που έχουν ρίξει στον χώρο τους. Άλλωστε, όσα λέω περί φροντίδας, τα βασίζω σε αυτά που έχω ακούσει στους χώρους αυτών των δύο. ;)

BLUES

TV
Reaction score
974

Nippon Ichiban.
Εχεις ενα δικιο
Τα ιδια εκανε και στην ακροαση του δικου μου συστηματος,αλλα τρωει ολα το φαι του και το ποτο,ακομη κι αν δεν ειναι Γιαννης Περιπατητης
Ολοι οι καλοί χωράνε, μόνο μην περιμένετε να κάνουμε τέστς καλωδίων γιατί δεν παίζει με την καμία. 🏓
Μου εκοψες το χαμογελο,αλλα τεσπα,χαλαλι σου
Αναμενω πμ

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.089
τελευταια φορα που πηγα για ακροαση, εφαγα πορτα.. "απαγορευονται τα ζωα" μου ειπαν, και μου εκλεισαν τη πορτα στα μουτρα εκτοτε η φατσα μου εχει καποια παραμορφωση -το μαβρο μου το χαλιεντ.. - ..... (το ιδιο παθαινω και στις εκθεσεις ηχου στα ξενοδοχεια) :banned:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000