Ακουστές διαφορές σε καλώδια ρεύματος

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.060
Όσον αφορά στο όντιο την εμπειρία ακουσμάτων από τη μια, και την γνώση από την άλλη, αλλά και τη σχέση με την κατοχή μηχανημάτων υψηλής αξίας και την αλλαγή πολλών τέτοιων μηχανημάτων στο χρόνο, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας το εξής:

Ο οποιοσδήποτε Λέανδρος, που έχει τόνους εμπειρίας ακουσμάτων αλλά πρακτικά μεγάλα κενά γνώσεων, είναι πρακτικά άχρηστος στο στήσιμο ενός άριστου σεταπ για οποιοδήποτε κοστολογιο, μπροστά σε έναν Κόγια, που ξέρει τ'άντερά του στο θέμα του ήχου, αλλά ποτέ δεν αγόρασε κανένα ακριβό μηχάνημα και καλώδιο.

Ο ένας μπορεί να βοηθήσει όλο τον κόσμο, ο άλλος όχι.

Δυστυχώς, η γνώση μετράει, κι όχι η εμπειρία σε μηχανήματα, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια σωρεία σφαλμάτων.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Όσον αφορά στο όντιο την εμπειρία ακουσμάτων από τη μια, και την γνώση από την άλλη, αλλά και τη σχέση με την κατοχή μηχανημάτων υψηλής αξίας και την αλλαγή πολλών τέτοιων μηχανημάτων στο χρόνο, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας το εξής:

Ο οποιοσδήποτε Λέανδρος, που έχει τόνους εμπειρίας ακουσμάτων αλλά πρακτικά μεγάλα κενά γνώσεων, είναι πρακτικά άχρηστος στο στήσιμο ενός άριστου σεταπ για οποιοδήποτε κοστολογιο, μπροστά σε έναν Κόγια, που ξέρει τ'άντερά του στο θέμα του ήχου, αλλά ποτέ δεν αγόρασε κανένα ακριβό μηχάνημα και καλώδιο.

Ο ένας μπορεί να βοηθήσει όλο τον κόσμο, ο άλλος όχι.

Δυστυχώς, η γνώση μετράει, κι όχι η εμπειρία σε μηχανήματα, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια σωρεία σφαλμάτων.
άστο ντοκ...
άστο καλύτερα!
δε..μάναμ..δε!
μπορώ να σου ματσάρω μέχρι και τις..μπάμιες και να γουστάρεις!!
ανάλογα το τι υπάρχει σα βάση θα φας την ανάλογη πρόταση!
δεν σου λέω!
άστο καλύτερα!
πες για το καιρό!
πιο μέσα θα πέσεις!

Reaction score
2.287
άστο ντοκ...
άστο καλύτερα!
δε..μάναμ..δε!
δεν σου λέω!
άστο καλύτερα!
πες για το καιρό!
πιο μέσα θα πέσεις!
Λέανδρε μη γίνεις χειρότερος.Μην ανοίξεις ποδηλατάδικο...

Reaction score
8.819
Δεν ξέρω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι σε θέση να με κρίνεις.Το ότι πήρες ηχεία που μπαίνουν στην μπρίζα;
Και αλλού μπαίνουν άνετα να ξέρεις, έλα βρε τώρα βρε που πήγες και μου βρήκες την φώτο μόλις ξεπακεταρισα τα ηχεία για να μας πεις τι?

diskohead

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.599
Δεν τους γουστάρω ρε φίλε μας χωρίζει άβυσσος ίσως φταίει που μεγάλωσα με μπλακ φλαγκ και μπιαφρα και και..... αλλά πες μου τι κοινό μπορώ να έχω με κάποιον που καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπαρνι μπροστά από το ηχοσυστημα του?
page-header.jpeg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.060
άστο ντοκ...
άστο καλύτερα!
δε..μάναμ..δε!
δεν σου λέω!
άστο καλύτερα!
πες για το καιρό!
πιο μέσα θα πέσεις!
Άστο εσύ καλύτερα.

Ιδέαν δεν έχεις. Κυριολεκτικά, ιδέαν.

Όσο για το δικό σου σεταπ, δεν ισχύει τίποτε διαφορετικό, απ'οτι ισχύει για τον αστροναύτη, τον Γιάννννη, τον ΝΚ, τον γκρετζιο κλπ, όλοι χρειάζεστε ακριβώς τα ίδια πράγματα:

4 σαμπ και ισοστάθμιση με ντιρακ.

Στάνταρ.

Τα υπόλοιπα όλα όσα λέτε, είναι άνευ αξίας, άνευ ουσίας.

Αφού τα κάνετε όλα αυτά, όλοι σας, τότε αυτό που θα παίζει καλύτερα, θα είναι το σετάπ με τα υψηλότερα μαξ εσπιελ και τις χαμηλότερες ολικές αρμονικές παραμορφώσεις.

Τυπικά, το ακριβότερο.

Ασχέτως καβλωδίων.

Το ακριβότερο θα παίζει πιο μεγάλο δυναμικό εύρος με χαμηλότερες παραμορφώσεις, δηλαδή, με μια κουβέντα, καλύτερα.

Last edited:

Reaction score
8.819
View attachment 171226
ego gia aftes tis epoxes milao
1593199968217.png

meta apo 30 xronia ,asprisan ta malia,asto kamia sxesh

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Άστο εσύ καλύτερα.

Ιδέαν δεν έχεις. Κυριολεκτικά, ιδέαν.
αυτή η σιγουριά σου ρε ντοκ!!! :whistling: :whistling: :whistling:
είσαι πολύ μα πάρα πού βαθιά νυχτωμένος!!:p:p
Και ιδέα έχω, και άποψη έχω..άλλοι είναι οι μυρωδιάδες εδώ μέσα...
άστο σου λέω..πες καλύτερα για την εξάπλωση του κορωναιού, εκεί πάσο!! :hi: :hi:
Η θεωρία μόνο είναι εξαιρετική για να το παίζει κάποιος δάσκαλος και αυθεντίας..αν δε δοκιμάσει ο ίδιος δεν..άστο σου λέω!
πές έστω για τον ΠΑΟΚ, τον ΑΡΗ την Καλαμαριά!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.060
αυτή η σιγουριά σου ρε ντοκ!!! :whistling: :whistling: :whistling:
είσαι πολύ μα πάρα πού βαθιά νυχτωμένος!!:p:p
Και ιδέα έχω, και άποψη έχω..άλλοι είναι οι μυρωδιάδες εδώ μέσα...
άστο σου λέω..πες καλύτερα για την εξάπλωση του κορωναιού, εκεί πάσο!! :hi: :hi:
Η θεωρία μόνο είναι εξαιρετική για να το παίζει κάποιος δάσκαλος και αυθεντίας..αν δε δοκιμάσει ο ίδιος δεν..άστο σου λέω!
πές έστω για τον ΠΑΟΚ, τον ΑΡΗ την Καλαμαριά!
Οκ, όπως νομίζεις. ;)

Θα σε συμβούλευα να ξαναδιαβάσεις όλο το ποστ μου, του οποίου έκανες κουοτ μικρό τμήμα. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω. :)

Reaction score
4.698
Θα ήταν διαφωτιστικο για να μη πω θα είχε πολύ πλάκα
Να ποσταρουμε όλοι μα όλοι
Τα μηχανήματα που είχαμε σπίτι μας από την έναρξη της ενασχόλησης μας με το αντικείμενο.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Οκ, όπως νομίζεις. ;)

Θα σε συμβούλευα να ξαναδιαβάσεις όλο το ποστ μου, του οποίου έκανες κουοτ μικρό τμήμα. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω. :)
ντοκ, απάντησα στο αρχικό σου ποστ, μετά το πρόσθεσες το υπόλοιπο και πάνω στο αρχικό ποστ απάντησα, δεν πήρα επιλεκτικά κομμάτι του να απαντήσω!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.225
influencer του χώρου που ακούει με τις ψείρες των 2€
Τελικά, δεν σε βρίσκει κανείς πουθενά. Τι σχέση έχει αυτός που περιγράφεις? Μιλάγαμε για ακροατή με θεωρητικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία σε ζωντανή μουσική. Έχει δίκιο ο γιατρός ότι 99% τρολάρεις...

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.607
Σαν κοσμήματα που είναι, η δουλειά τους είναι να στολίζουν το σετάπ, όπως στολίζεται το κορίτσι σας σε βραδινή εμφάνιση σε κάποιο κλαμπ ή επίσημο δείπνο. Γι'αυτό βλέπετε σε όλες τις εκθέσεις να υπάρχει ανάλογος "στολισμός", ο οποίος προσθέτει ομορφιά, γόητρο, περηφάνια στον κάτοχο. :cool:

Εκεί τελειώνει η χρήση τους. 8-)
Ποιων η χρηση τελειωνει., των κοριτσιων ή των καλωδιων;
Προσεξε τι θα απαντησεις...;)

Καλη επιστροφη να εχω...

Reaction score
12.232
ειλικρινά τώρα, πας καλά???
blid test με πλέον της μιας μεταβλητής τη φορά δεν είναι blindtest!!
Είναι τουρλουμπούκι!!
τι μου λες τώρα??
εναλλαγές eq με παράλληλη αλλαγή καλώδιών!!
μήπως να αλλάζαμε και ενισχυτικά παράλληλα???
Φυσικά. Αφού θεωρείς την ισοστάθμιση κατώτερη των καλωδίων, να ένας ωραίος τρόπος να το αποδείξεις. Εκτώς αν φοβάσαι μη τη πατήσεις και προτιμήσεις κανένα μαύρο στοκ καλώδιο... ;)

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.630
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder