wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 16.367
Τι να σας κάνω είμαι μακριά αλλιώς θα ερχομανε να σας αλλάζω τα καλώδια
αλλά πες μου τι κοινό μπορώ να έχω με κάποιον που καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπαρνι μπροστά από το ηχοσυστημα του?
που είσαι μαρή εσύ τόσο καιρό?Ποιων η χρηση τελειωνει., των κοριτσιων ή των καλωδιων;
Προσεξε τι θα απαντησεις...
Καλη επιστροφη να εχω...
Καμαρώνει για την απόδοση του συστήματός του και όχι για τα συστατικά του. Έχει διαφορά νομίζω...Όταν ποστάρεις ΤΗΝ ΚΑΜΠΗΛΑΡΑ ΣΟΥ σε τι διαφέρεις από αυτό που δεν γουστάρεις ακριβως?
εντέλει το αχταρμας ήταν απόλυτα on the spot!Τελικά, δεν σε βρίσκει κανείς πουθενά. Τι σχέση έχει αυτός που περιγράφεις? Μιλάγαμε για ακροατή με θεωρητικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία σε ζωντανή μουσική. Έχει δίκιο ο γιατρός ότι 99% τρολάρεις...
To να κριτικάρει κάποιος ένα σετάπ που ποτέ ίσως δεν έχει ακούσει, με περιφερειακά που επίσης δεν έχει δοκιμάσει, και ό ίδιος να ακούει με ακουστικά, ή με ντακάκι του 100στάρικου και ενεργά παιχνιδάκια των 500€, αλλά να χλευάζει πχ τα harbeth...εμ το θέλει το κραξιματάκι του!!
το ζητάει ο οργανισμός του τι να λέμε τώρα!
ο άλλος κορόιδευε τα λαμπάτα μηχανάκια των 10-80k€ κι άκουγε μέ pc σε turbox ηχεία μεσω youtube!!
και απάντησα:Αν κάποιος δεν εχει καν μηχανήματα, γιατί ας πούμε δεν θέλει να ακούει μουσική σπίτι του και παει μόνο σε Live, δικαιούται να κριτικάρει εάν χρησιμοποιεί τεκμηριωμένα επιχειρήματα;
Εφόσον τα είχε ακούσει όμως θα μπορούσε κατα τη γνώμη σου να εκφέρει άποψη;
θα έλεγα ναι, αν τα έχει ακούσει πραγματικά, κι όχι αν λέει ότι τα έχει ακούσει απλά για να πετάξει τη λ@λ@κι@ του.
Εξήγησέ το αυτό. Γιατί; Χάνει την γνώση που πιθανόν να έχει ή την ικανότητα να ακούει επειδή δεν θέλει να έχει HiFi σπίτι του;
αχταρμάς και λιγα είπα!!!..πιο απλά δε γίνεται να στο πω!
ρωτάς να πάρεις τι γνώμη κάποιου ο οποίος δεν εμπιστεύεται ούτε τον εαυτό του για τις επιλογές του και δεν αγοράζει τίποτα για να ακούσει και θα πάρεις τη γνώμη του?
Θα πήγαινες ως γιατρός να σε χειρουργήσει ποτέ χειρούργος που δε πιάνει νυστέρι?
Θα πέταγε ποτέ ο @JOHN MARKOU με κυβερνήτη που δεν θα είχε ούτε μια ώρα πραγματικής πτήσης και θα κοιμόταν ήσυχος?
Είναι ακριβώς το ίδιο Δημήτρη, μη κοροιδευόμαστε!
Ποτέ δεν είχε γνώση λοιπόν για να τη χάσει!!..στη καλύτερη περίπτωση να είχε άποψη, ποτέ γνώση!!
Κανόνας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσων που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω,
οταν ταχεις και τα δυο εισαι double χαιενταςΧαιεντας δεν είναι αυτός που ψωνίζει ακριβά. Είναι αυτός που ψάχνεται περισσότερο από το νορμαλ....
επαναλαμβάνω!Φυσικά. Αφού θεωρείς την ισοστάθμιση κατώτερη των καλωδίων, να ένας ωραίος τρόπος να το αποδείξεις. Εκτώς αν φοβάσαι μη τη πατήσεις και προτιμήσεις κανένα μαύρο στοκ καλώδιο...
Φικσντ.Σκέτες εμπειρίες χωρίς θεωρητικό υπόβαθρο είναι παντελώς άχρηστες, όπως σε οποιαδήποτε επιστήμη.
Μα, αυτό προτείνω κι εγώ! Blind test ανάμεσα στο καλώδιο Α, στο καλώδιο Β, ισοσταθμισμένο σύστημα με το Α, ισοσταθμισμένο σύστημα με το Β. Το'χεις, πιστεύεις;;;επαναλαμβάνω!
σύνελθε!!
Σύγκριση σε blind test γίνεται μόνο μεταξύ Α & Β & C & D & ....ιδίων πραγμάτων κι όχι ότι π@π@ρι@ μας κατέβει στο κεφάλι!
μήπως θες να μαντεύω παράλληλα και το ποιά έκδοση είναι το πρέσινγκ που ακούμε και τι χρώμα σώβρακο φορούσε ο μαστεράς κατά την ηχογράφηση της λούπας του τρίτου τραγουδιού???
η πρόταση ισχύει με minimum 18/20 να θεωρείται επιτυχής , κλέβεται εκκλησιά ρε!!!!
κανείς???
πουθενά???
τίποτα???
τόσο τρόμο προκαλώ ε???
ταχεις μπερδεμενα, μην προχωρας σε τιποτα μεχρι να σταματησεις να αλλαζεις πανεςΜα, αυτό προτείνω κι εγώ! Blind test ανάμεσα στο καλώδιο Α, στο καλώδιο Β, ισοσταθμισμένο σύστημα με το Α, ισοσταθμισμένο σύστημα με το Β. Το'χεις, πιστεύεις;;;
Για σκέψου όμως τι θα γίνει αν το after market παίξει χωρίς ισοστάθμιση, ενώ το π.χ. μογκαμάκι παίξει σε optimal κατάσταση... Ο ακροατής δεν θα είναι σε θέση να γνωρίζει ούτε ποιο καλώδιο χρησιμοποιείται, ούτε αν και πότε εφαρμόζεται ισοστάθμιση ή / και διαφορετική καμπύλη στόχος. Της κακομοίρας θα γίνει.γιατί ρε Αστροναύτη...πού το δύσκολο?
πιστεύεις ότι επειδή θα βάλεις ισοστάθμιση , ένα καλώδιο θα χάσει τον ¨ήχο¨ του και δε θα μπορείς να το ξεχωρίσεις , από ένα άλλο?
πραγματικά καταλαβαίνεις τι λές???Μα, αυτό προτείνω κι εγώ! Blind test ανάμεσα στο καλώδιο Α, στο καλώδιο Β, ισοσταθμισμένο σύστημα με το Α, ισοσταθμισμένο σύστημα με το Β. Το'χεις, πιστεύεις;;;
Νικο, θιγεις ενα κρισιμο θεμα σε οτι αφορα τα μηχανηματα αναπαραγωγης ηχουΟ @christos77 ας πούμε, αν δεν είχε σύστημα στο σπίτι του, δεν θα ήταν ικανός κριτής?
ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα Νίκο!Για σκέψου όμως τι θα γίνει αν το after market παίξει χωρίς ισοστάθμιση, ενώ το π.χ. μογκαμάκι παίξει σε optimal κατάσταση... Ο ακροατής δεν θα είναι σε θέση να γνωρίζει ούτε ποιο καλώδιο χρησιμοποιείται, ούτε αν και πότε εφαρμόζεται ισοστάθμιση ή / και διαφορετική καμπύλη στόχος. Της κακομοίρας θα γίνει.
εμ κάτσε, ποιός άλλος θα δεχόταν το παραλογισμό της παράλληλης αλλαγής πλέον των 2 πραγμάτων και να του έδινε και 18/20??δεν θα τα παμε καλα, πεφτει η αποδοση βλεπω ...
Συμφωνω απολυτα!!! Μονο η κλασικη μουσικη μπορει να σου δειξει ποιο μηχανημα-συστημα αξιζει τα λεφτα του και ποιο ειναι σκετη,(ακριβη ισως), απατη!Νικο, θιγεις ενα κρισιμο θεμα σε οτι αφορα τα μηχανηματα αναπαραγωγης ηχου
Με τι μουσικη τα κρινουμε ειναι τεραστιο θεμα
Θα το ξαναπω αν ακουγεται καλα η 9η συμφωνια, ο μομπυ δεν υπαρχει περιπτωση να μην ακουγεται
καλα, και η μουσικη που ακουει ο κυριος γουιζη
Στην προσφατη εκθεση καθησα να ακουσω το σουπερ ντουπερ σεταπιον των 500.000
εκατσα μια ωρα λεω σε εναν τυπο που εκανε παιχνιδι με το σεταπιον θα βαλεται κλασικη μουσικη ;
μου απανταει κατι στα αγγλικα ασ τα διαλα δεν πηγα ξανα στον πρωτο οροφο
Τι να ακουσω της μα.....ιες που εβαζε το αγγλακι με το μυτερο παπουτσι