Ακουστές διαφορές σε καλώδια ρεύματος

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.059
Εκεί που μίλησε για ακουστικά ψείρες :lolsign:
Έχω τρομερά ακουστικά ψείρες, με πρακτικά ατελείωτο δυναμικό εύρος (Μαξ εσπιελ στο θάνατο, κάνουν και για ντράμερ λέμε, ασυμπιεστα), και απόκριση στις χαμηλές συχνότητες μέχρι τους 6 κύκλους.

Φοβού τις ψείρες.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.503
ο ανθρωπος μεχρι στην κρεβατοκαμαρα σεφτιαξε και θες να δωσεις 2200 για το SHD ..!!!!!

Βιαστικός μου είσαι,εκεί δεν φτάσαμε ακόμα στο στάδιο του...pimping up αλλά είμαστε στα προκαταρκτικά. ;)
Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούμε άσχημες εκφράσεις....
Πολλοί λίγοι έχουν το δικαίωμα να είναι απόλυτοι....
Στον φιλο @Ν.Κ. θα ήθελα να του προτείνω να ρίξει λίγο τους τόνους και να διατηρήσει λίγο πιο ήπιο ύφος αν θέλει.
Δεν είναι όμορφο να βρίζουμε και αν έχουν δημιουργηθεί κάποιες παρεξηγήσεις θα τις λύσουμε στο τέλος με ηρεμία....

Δεν είναι τόσο κακοί άνθρωποι οι χαιενταδες....ασε που δεν απέχει κανένας εδώ μέσα από τον χαρακτηρισμό αυτό....όλοι το Μαξίμουμ επιδιώκουμε . Κάποιοι με διαφορετικούς τρόπους από τους άλλους αλλά ο στόχος είναι ο ίδιος. Ακόμα και συ που έκανες 300 μετρήσεις όπως είπες φαίνεται ότι το χαιεντικο μικρόβιο το χεις μέσα σου.....

Χαιεντας δεν είναι αυτός που ψωνίζει ακριβά. Είναι αυτός που ψάχνεται περισσότερο από το νορμαλ....το φυσιολογικό ....που ξεπερνάει το σημείο που φτάνει ο μέσος όρος. Λογικά όλοι χαιενταδες είμαστε και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσο αρνητική έννοια.
...
Διότι άλλο οι Κρουστικές Αποκρίσεις και άλλο οι κρουστικές...απεκκρίσεις,όσες δηλαδή πηγάζουν από αλαζονεία είτε λόγω συσκευών είτε επειδή μας επαινούν για το πόσο οξυδερκείς είμαστε στις ακροαματικές εκτιμήσεις.

Συμφωνώ πάντως ότι η έννοια του hi-end ανταποκρίνεται ουσιαστικά σε τρόπους σκέψης και δράσης,το στοιχείο όμως που διαφοροποιείται είναι οι όροι υπό τους οποίους σκέπτεται και δρα καθένας μας. :sneaky:
Και ένα quiz.

Το παρακάτω γράφημα απεικονίζει το SPL από δύο διαφορετικά ηχεία.
Οι μετρήσεις είναι από τα 3 μέτρα περίπου χωρίς ΕQ.

Ποιο από τα δύο είναι το καλύτερο και ποια η διαφορά τιμής τους?

Υ.Γ. ένα εκ' των δύο είναι ενεργό.

View attachment 171235
Δημοσιεύονται αποκρίσεις που ξεκινούν από τα 200 Hz με άγνωστη εξομάλυνση και χωρίς καν να διευκρινείται άμα καθεμία εκ των καμπυλών είναι αλγεβρικός μέσος όρος για ζεύγος ηχείων ή πραγματική L+R μέτρηση όπου και τα δύο ηχεία θα εξέπεμπαν επί δεδομένου sweet spot...

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682

Reaction score
11.130
Έχω τρομερά ακουστικά ψείρες, με πρακτικά ατελείωτο δυναμικό εύρος (Μαξ εσπιελ στο θάνατο, κάνουν και για ντράμερ λέμε, ασυμπιεστα), και απόκριση στις χαμηλές συχνότητες μέχρι τους 6 κύκλους.

Φοβού τις ψείρες.
Πήγαν 195 ευρώ στο ΝΑΚΑ. Στο τσακ είμαι να πάω να τα πάρω. Αν δεν είχα ήδη καλές ψείρες, θα τα είχα πάρει.

Reaction score
15.543
Αμαν και εσυ!

Ηχεια Sony χωρις σαμπ....Απο γουοκμαν τα παιζεις; :lolsign:

Δεν περνανε το ιατρικο συμβουλιο....Επομενος!

εχει και ενα sub βρε...για τις ταινιες χρειαζεται σιγουρα και παιζει και ωραια...:wink:

I

iason

Guest
όχι
για να μπορούν να τον παίζουν μόνο οι 2καναλοι :p :lolsign::lol:
Σε πληροφορώ έτσι για τούς τύπους επειδή μας το παίζεις άσχετος, ότι τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια πετυχημένη μ@λ@κια,
Εάν και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είσαι αρκετά έμπειρος :sneaky:
256763_01f8e01662fc4ed9fd2849471ce2821d.gif

daharis666

Moderator
Reaction score
79.682
Σε πληροφορώ έτσι για τούς τύπους επειδή μας το παίζεις άσχετος, ότι τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια πετυχημένη μ@λ@κια,
μαζί σου!
σαν τα καλά 2κάναλα ένα πράμα
με 6μισάρι γούφερ που κατεβαίνει μέχρι τα 30Hz :laugh: :lol:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.682
Πήρα και warning από το Big boss, αλλά δεν πειράζει ρε μπαγάσα χαλάλι σού :party:
Τι να σου πω βρε Ιάσονα...
σημασία έχει να το ευχαριστιέσαι εσύ....
εγώ μαζί σου :laugh: :lol:

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008

I

iason

Guest
Τι να σου πω βρε Ιάσονα...
σημασία έχει να το ευχαριστιέσαι εσύ....
εγώ μαζί σου :laugh: :lol:
Εγώ δεν έχω πρόβλημα, τώρα όσο για το warning, μάλλον του ΖικΖικ δεν θα του πέτυχε το πότισμα και έχει έλλειψη από χιούμορ Σαβατιατικα....
:sneaky: :sneaky: :sneaky:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.629
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder