- Reaction score
- 1.154
Πραγματικά όμως είσαι στην τσίτα και δεν χρειάζεται, όλα αυτά τα χρόνια έχω δοκιμάσει αρκετά καλώδια διασύνδεσης, τροφοδοσίας, ηχείων, εργοστασιακά, χειροποίητα, ασημένια κι ότι άλη μλκία μπορεί να βάλει ο νους σου όπως αλλαγές σε πυκνωτές τροφοδοσίας, σήματος, γέφυρες ανόρθωσης κλπ κλπ κλπ, ε όλα αυτά μπροστά στην αναβάθμιση των κρος ήταν απλές οδοντόκρεμες όπως έλεγε κι η παλιά διαφήμιση, ναι όλα τα προηγούμενα ενδέχεται να συμβάλλουν θετικά και το αποτέλεσμα είναι αθροιστικό απλά το κόστος είναι δυσανάλογο.Η απάντηση είναι απλή,
Όσοι δεν έχουν δοκιμάσει καλώδια έχουν τις δικές σου απορίες.
Όσοι έχουν δοκιμάσει, μπορούν να σου πουν ότι κάποια καλώδια μπορεί να επιφέρουν θεαματικοτερα αποτελέσματα στη βελτίωση του ήχου απ'τα βελτιωμένα κρος.
Τώρα, για τις μετρήσεις στο κρος μου, σου φαίνεται να μην έγιναν διαβάζοντας το προηγούμενο ποστ μου??
Απλά μην είσαι τόσο αφοριστικος, θα εκπλαγεις όταν κάνεις κάποια δοκιμή με σοβαρά καλώδια..
Μπορεί για τους δικούς μου λόγους να μην έχω πολυκάναλο, φροντισμένο χώρο, ισοστάθμιση, ενεργά subs κι όλα αυτά τα καλούδια αλλά σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ ότι όλα αυτά αποδίδουν καλύτερα από το να συνδέσει κάποιος όλα του τα μηχανήματα με τα ακριβότερα interconnects και τα ακριβότερα ηχείων που υπάρχουν.
Ακόμα κάτι και κλείνω, είμαι λάτρης του βινυλίου και της μπομπίνας έτσι λόγω βίτσιου αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ή ισχυρίζομαι ότι παίζουν καλύτερα από ψηφιακά αρχεία flac τα οποία αναπαράγονται από σωστά μηχανήματα, μπορεί να μου αρέσει η ζεστασιά και το ηχόχρωμα τους αλλά ακόμα και το ταπεινό spotify παίζει στα αυτιά μου καλύτερα από τα περισσότερα βινύλια που έχω, μπομπίνα στην οποία έχω μαγνητοφωνήσει ψηφιακά αρχεία παίζει πολύ καλύτερα από μπομπίνες που έχω με επαγγελματικές μαγνητοφωνήσεις από την δεκαετία του '70.
Αυτά τα ολίγα από εμένα και συγγνώμη αν ανακάτεψα πολλά διαφορετικά θέματα μαζί, over and out!