christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.500
ο κυριος Ιωαννης μονο χοληστερονουχα φαγητα τρωεικάτι με χοληστερίνη δεν παίζει?
ο κυριος Ιωαννης μονο χοληστερονουχα φαγητα τρωεικάτι με χοληστερίνη δεν παίζει?
με συκαλάκι για πρωινόΑΣΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ, σε έχουμε για πρωινό.
είναι φαγανό παιδάκι...ο κυριος Ιωαννης μονο χοληστερονουχα φαγητα τρωει
Οσο αναφορα εμενα,βασιζομαι στο τι ακουω εγω
Οσο αναφορα το παλληκαρι που εμπλεξε,ο μονος τροπος ειναι να επεμβει στο κροσσοβερ για να γλυτωσει τα μπασα,ολα τα αλλα ειναι καγκουριες
που ήσουν τόσο καιρό?Λυστε τα προβληματα του παιδιου τωρα,γιατι απο θεωριες και ειρωνιες εχετε μαστερ ολοι.
Βεβαια αλλος πληρωνει και οι απο κατω λενε αρες μαρες κουκουναρες.
Λογικα βαση θεωριων θα επρεπε και οι επιλογες να ειναι στοχευμενες στην επιτυχία,σωστα?
Αμ δε!!
Οι αποψεις θα ειχαν μεγαλυτερη βαση αν ο καθενας αναλαμβανε και το κοστος της γνωμης τους.
Οσο αναφορα το παλληκαρι που εμπλεξε,ο μονος τροπος ειναι να επεμβει στο κροσσοβερ για να γλυτωσει τα μπασα,ολα τα αλλα ειναι καγκουριες,διαφορετικα τα πεταει ολα και αγοραζει σοβαρα πραματα.
Οσο αναφορα εμενα,βασιζομαι στο τι ακουω εγω,κι οχι τι λεει ο καθε παπατζης και τα σπεκσ.
Αντε τραβατε να γκρεμιστε κανα ντουβαριι να φτιαξτε τον χωρο ηχητικα να παιζουν τα χαρβαλα μουσικη.....λες και τα ηχεια HIFI φτιαχτηκαν για να παιζουν σε συναυλιακους χωρους μιας και στο σπιτι πνιγονται και δεν μπορουν να παιξουν σωστα!!
Φταινε τα χαλια,τα ντουβαρια,τα επιπλα,ο γειτονας.........μονο το κεφαλι σας δεν φταιει και οι επιλογες σας!!
Αυτο μπορεις να τ αποδειξεις?.....Οσο αναφορα το παλληκαρι που εμπλεξε,ο μονος τροπος ειναι να επεμβει στο κροσσοβερ για να γλυτωσει τα μπασα,ολα τα αλλα ειναι καγκουριες,διαφορετικα τα πεταει ολα και αγοραζει σοβαρα πραματα......
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum,
σκέφτομαι την αναβάθμιση των τωρινών ηχείων μου (q-acoustics 3050i) σε κάτι καλύτερο. Χωρίς να υστερούν σε κάτι (σε σχέση με το κόστος τους πάντα) νομίζω ότι το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει και ηχεία υψηλότερης κατηγορίας. Ψάχνω κάτι με λιγότερο έμφαση στα χαμηλά και καλύτερη στερεοφωνική εικόνα. Ίσως να είναι αρκετά μεγάλα για τον χώρο μου όποτε σκέφτομαι και για ηχεία βάσης αλλά θα πρέπει να είναι μην είναι πολύ απαιτητικά σε ρεύματα για να μπορεί να τα οδηγήσει ο ενισχυτής (Audiolab 6000a). Δεν έχω αποκλείσει και τη λύση των ενεργών (με τον Audiolab στην προενίσχυση). Να σημειώσω εδώ ότι κατά 90% ακούω μουσική από το πικάπ). Όσο αναφορά το χώρο είναι 3 x 8 m και τα ηχεία έχουν τοποθετηθεί στην μια άκρη του δωματίου (επισυνάπτω photo). Το αριστερό ηχείο έχει απόσταση 60cm από τον πίσω τοίχο και 70cm από τον πλαϊνό ενώ το δεξί 60cm και 50cm αντίστοιχα. Η μεταξύ τους απόσταση (από τη μια άκρη στην άλλη) είναι 1.80m. Τέλος όσο αναφορά το ποσό που μπορώ να διαθέσω ας πούμε ένα όριο 1500 ευρώ. Περιμένω προτάσεις και σχόλια , σας ευχαριστώ πολύ.
Θέμης
και εκείνη η δισκοθήκη....
Δοθέντων των εντελώς γυμνών τοίχων, συμπεραίνω πως μάλλον πρόκειται για dedicated χώρο. Ο χώρος σας είναι αυτοκτονικά ανακλαστικός. Απορώ πώς αντέχετε εκεί μέσα. Δεν χρειάζεστε άλλα ηχεία. Πάνελ διάχυσης και απορρόφησης χρειάζεστε, να σταματήσει να κουδουνίζει το δωμάτιο.
Με ποδοσφαιρο και θρησκειες ασχολουνται οι ηλιθιοι.Κάτσε ρε παιδί μου να σε ρωτήσω κάτι άλλο:
Είσαι ΠΑΟΚ;
Να πας να κοινωνησεις να μην κολησεις κορονα βιρους......Τίποτα, τίποτα, καλύφθηκα, φόρεσα κράνος.
Αυτο στο οποιο γραφουμε, εχει λύσει προβληματα κι εχει βοηθησει (εμενα τουλάχιστον). Αρκει να αποδεχτούμε καποια πραγματα, κατι που αποδεικνύεται δύσκολο καθοτι μας χαλαει τη ζαχαρενια μας....Η αποδειξη οτι τα φορα δε λυσανε κανενα προβλημα σε κανεναν.
Αν δεν πληρωσεις φιλε μου και δεν πονεσει η τσεπη δεν μαθαινεις τιποταΑυτο στο οποιο γραφουμε, εχει λύσει προβληματα κι εχει βοηθησει (εμενα τουλάχιστον). Αρκει να αποδεχτούμε καποια πραγματα, κατι που αποδεικνύεται δύσκολο καθοτι μας χαλαει τη ζαχαρενια μας....