- Reaction score
- 79.682
όταν θα ξαναπάω...θα του το κάνωοχι ρεεει μακριά από σας τα βλαμένα.
JOHN MARKOU και password Ψοράλ123
όταν θα ξαναπάω...θα του το κάνωοχι ρεεει μακριά από σας τα βλαμένα.
Πολύ ωραία monitor και sub αλλά νομίζω ότι τα 801 είναι άλλης κατηγορίας....Κυκλοφορούσαν στις αγγελίες τα 1032 και 2 sub 7070.
Αυτά για αρχή
Ναι, φυσικά.Πολύ ωραία monitor και sub αλλά νομίζω ότι τα 801 είναι άλλης κατηγορίας....
Καλημέρα Μέντορα.Ναι, φυσικά.
Πολύ πολύ χαμηλότερης.
"Άλλης', όπως το είπες.
Κατηγορία χρεπίου, συγκριτικά με τα genelec.
Καλημέρα Κώστα, ξύπνησες ορεξατος βλέπω. Το 801 είναι εξαιρετικό ηχείο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σταμάτησαν. Καμία αμφιβολία δεν υπάρχει στο αν η Genelec είναι ανώτερη της B&W στο θέμα της πιστής αναπαραγωγής, είναι σα να κλέβεις εκκλησία.... Αλλά το 801 είναι πολυ μεγαλύτερο ηχείο από το 1032 και θεωρώ άδικη την σύγκριση.Ναι, φυσικά.
Πολύ πολύ χαμηλότερης.
"Άλλης', όπως το είπες.
Κατηγορία χρεπίου, συγκριτικά με τα genelec.
Βρε συγκεντρώσου, πιες καφέ πρώτα..Αλλά το 801 είναι πολυ μεγαλύτερο ηχείο από το 1032 και θεωρώ άδικη την σύγκριση.
Το 801 έχει 15" woofer. Σε συνδυασμό με σαμπ έχει αρκετά μεγαλύτερα δυναμικά από το Genelec. Στην ίδια τιμή του 801 στήνεις πολυκαναλο genelec με σαμπ που γελάει με τα 801. Σε 2.2 σύστημα όμως τα δυναμικά του 801 είναι αρκετά μεγαλύτερα και θα το προτιμούσα για αυτό και μόνο το λόγο σε συνδυασμό με σαμπ πάντα.Βρε συγκεντρώσου, πιες καφέ πρώτα..
Το 1032 με ένα 7070 από κάτω του, είναι μεγαλύτερο ηχείο από το 801!
Το 801 έχει μικρό μιντγουφερ και αναγκάζεται να δώσει 3η οκτάβα στο γούφερ, περιορισμό που δεν έχει ο συνδυασμός του τζενελεκ, με αποτέλεσμα πιο εξειδικευμένη σχεδίαση για τις 2 πρώτες οκτάβες.
Καλημέρα φιλαράκι
Δουλειά έχω μωρέ, ξύπνησα να πιω τον καφέ μου για να φύγω, αν με αφήσεις κοιμάμαι σα πουλακι μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι ανετως!Σίγουρα καφέ δεν ήπιες....
Που θα πάς για ψάρεμα??,,
Δεν διαφωνώ, παρά μόνο στο χαρακτηρισμό "γουφερ", πρόκειται για "μιντγουφερ".Το 801 έχει 15" woofer. Σε συνδυασμό με σαμπ έχει αρκετά μεγαλύτερα δυναμικά από το Genelec.
Καλημέρα φίλε και καλορίζικα. Θα ήταν ενδιαφέρον αν ήθελες να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το χώρο- στήσιμο.Πρόσφατα απέκτησα δορυφόρους και sub της περιβόητης genelec, για να τα συγκρίνω με τα b&w 801, τα οποία ακούω με την βοήθεια ενός sub. Πίστεψε με ότι η διαφορά υπέρ των ενεργών είναι.......μεγάλη.
Είχα την τύχη να τα έχω και τα δύο σετ στο χώρο μου, οπότε η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη.
Προσωπικά ελπίζω να καταφέρω να στήσω πολυκαναλο με ενεργά .
Τα sub μην τα υποτιμάς. Εκεί βρίσκεται όλη η ενέργεια.
Νομίζω πως μπορώ να καταλάβω εγώ.Το 801 είναι εξαιρετικό ηχείο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σταμάτησαν.
Πως την ίδια σύγκριση έχω ξανακάνει με προτάσεις από Νιούμαν, με το συνδυασμό 310+870, όπου και πάλι ο συνδυασμός της Νιούμαν το πατάει το 801 από κάθε πλευρά.Η σύγκριση δεν γίνεται μεταξύ 801 και 1032, αλλά μεταξύ 801 και 1032+7070.
Εν μέρει, έχουν δίκιο. Πρόκειται για τεράστιο ηχείο, που γεμίζει το μάτι, με ικανή απόκριση στη δεύτερη οκταβα και κάποια κάλυψη της πρώτης. Άσε που αν δώσεις τόσα λεφτά, ζοριζεσαι να πεις πως είναι ανεπαρκές στο μπάσο, και ζοριζεσαι να δώσεις λεφτά και για σαμπ, διότι λίγα λεφτά δε μπορείς να δώσεις, θα χαλάσεις το αποτέλεσμα, θέλει ακριβό σαμπ για να δέσει το γλυκό.
Εξαιρετικό, με μόνο αγκάθι την οφ αξις.@costas EAR Διαβάζοντας τα πιο πάνω, δεν μπορώ παρά να σε ρωτήσω: Η γνώμη σου για το "σαλιγκάρι" της B&W, ποια είναι; Από τεχνικής πλευράς/υλοποίησης, εννοώ.
Μπα, τίποτα δεν αναιρείς.δεν είναι μόνο αυτό. Για να βάλεις sub στο 801 , θα πρέπει να το κόψεις ψηλά οπότε αναιρείς το ¨πλεονέκτημα ¨ ενσωμάτωσης του 15’’ στους 3 δρόμους. Οπότε μιλάμε για άλλο ηχείο και αυτό δε το δέχεται ο κάτοχος.
Δεν είναι καθόλου εύκολο εγχείρημα ..με απόλυτα κριτήρια.
(εντάξει αν θες δύο σάμπ...βάλτα αλλά τι θα πάρεις?..)
Εγώ ξέρω.ΑΥΤΙ δε ξέρω...(αυτά είναι trial & error).
Δε το κόβω πάντως και εύκολο..( άλλο να το σχεδιάσεις από την αρχή και άλλο να κοτσάρεις ένα σάμπ σε ένα 3δρομο με 15άρι woofer)
...μπορεί και να πιάσει..