C
chrispo
Guest
..τότε πιάνει...(ορμάτε..)Έχει έτοιμα, και με έτοιμα πρισετ μάλιστα, για κάθε ηχείο της.
..τότε πιάνει...(ορμάτε..)Έχει έτοιμα, και με έτοιμα πρισετ μάλιστα, για κάθε ηχείο της.
Το σύστημά σου δεν είναι αρκιετά αναλυτικό. Τσέκαρε το καλώδιο ρεύματος του ενισχυτή και άλλαξε interconnect. Επίσης, να τραβήξεις ξεχωριστή γραμμή από τον πίνακα - έπρεπε να το έχεις κάνει ήδη. Και τη στήριξη. Μη ξεχάσεις τη στήριξη!Πρόσφατα απέκτησα δορυφόρους και sub της περιβόητης genelec, για να τα συγκρίνω με τα b&w 801, τα οποία ακούω με την βοήθεια ενός sub. Πίστεψε με ότι η διαφορά υπέρ των ενεργών είναι.......μεγάλη.
Αυτό πάνω από όλα. Είναι το 63% της απόδοσης.Και τη στήριξη. Μη ξεχάσεις τη στήριξη!
Δεν τα λες καλά ή έστω, λες τη μισή αλήθεια... Το σωστό είναι να τραβήξει ξεχωριστή γραμμή απο τον πίνακα ( τουλάχιστον μία ), με high end καλώδιο ρεύματος ΚΑΙ high end ασφάλεια. Παίδες, αν είναι να κάνετε μισή δουλειά, μη πετάγεστε. Αφήστε τους ειδικούς να καθοδηγήσουν τους νέους!!Επίσης, να τραβήξεις ξεχωριστή γραμμή από τον πίνακα - έπρεπε να το έχεις κάνει ήδη. Και τη στήριξη. Μη ξεχάσεις τη στήριξη!
Το σημαντικότερο είναι το ολγουεϊζτουθερτι βρε αμπαλλε!Αυτό πνω από όλα. Είναι το 63% της απόδοσης.
Βασικά, θα ήθελα, εάν δεν σου κάνει κόπο, να αναφερθείς στην επιλογή της B&W για το σχήμα των ηχείων και την επίδραση που έχει αυτό στα στάσιμα κύματα εντός του ηχείου όπως, επίσης, στην υλοποίηση με τέσσερα μεγάφωνα (τέσσερις δρόμοι?).Εξαιρετικό, με μόνο αγκάθι την οφ αξις.
Και πανέμορφο!
Προφανώς...
Πρόκειται για ενεργό πολυενισχυόμενο ηχείο, με ωραιότατο ενεργό κρος.
Νταξ μωρέ, καινούργια εταιρειούλα, το παλεύουν τα παιδιά όσο μπορούν...Το ότι είναι ενεργό πολυενισχυόμενο, στα μάτια μου, δείχνει ότι η B&W έχει τεχνολογία και τεχνογνωσία
Η κριτική σου, σχετίζεται με τον τρόπο που έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα.καλά τα ενεργά δεν αντιλέγω...αλλά όχι με hypex και ncore amps (δεν είναι του γούστου μου). Κάποια αναλογικά ενισχυτικά στάδια με διακριτά μου κάθονται καλύτερα στο αυτί. (π.χ atc)
Βέβαια έχω διαπιστώσει ότι σε πολλούς αρέσει η class d ενίσχυση, αλλά είπαμε για κολοκυθόπιτες ..
Ξέχασες να προσέξουν τη φορά της ασφάλειας.... θα σε μαλώσω!Το σωστό είναι να τραβήξει ξεχωριστή γραμμή απο τον πίνακα ( τουλάχιστον μία ), με high end καλώδιο ρεύματος ΚΑΙ high end ασφάλεια. Παίδες, αν είναι να κάνετε μισή δουλειά, μη πετάγεστε. Αφήστε τους ειδικούς να καθοδηγήσουν τους νέους!!
ΑλήτηηηηηηΤο σημαντικότερο είναι το ολγουεϊζτουθερτι βρε αμπαλλε!
..πάνε τα τροφοδοτικά ...Εγώ ας πούμε εδώ που είμαι κάθε κυρικά μεσημέρι έχω always 260. Εχω δεί μέχρι και 273.