- Reaction score
- 15.543
αυτες οι καμπυλες ειναι average Jio ;
Άσε τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους...στην άκρη.Το setup το έχεις πληρώσει και το βιώνεις καθημερινά εσύ.Το πρόβλημα αποτυπώθηκε πρώτη φορά εδώ .
View attachment 176364
( η κόκκινη γραμμή θα έπρεπε να είναι στο ίδιο ύψος με τις υπόλοιπες σε όλο το φάσμα )
ουσιαστηκα , στο αριστερό ηχείο και για την ζώνη πάνω από τα σαμπ 40 και μέχρι 380 Χερτζ,( σημείο κρος άνω ορίου κροσοβερ για τα γουφερ του αριστερού ηχείου ...) υπήρχε μια πτώση 6 dB.
εκείνο το διάστημα κάναμε άπειρες μετρήσεις και λάμβανε γνώση ο Δημήτρης Σχεδόν κάθε μέρα για ότι αλλαγή γινόταν .
αυτη η μέτρηση ( την έκανα για την στείλω στον Δημήτρη ) είναι μετά την ισοσταθμιση του Τομ. Ποσό μετά δεν θυμάμαι . Δεν υπήρχε όμως στις μετρήσεις που κάναμε πριν ,κατά,και μετά από την ισοσταθμιση .
λογικα αν υπήρχε κάτι τέτοιο θα μας το είχε πει ο Τομ ο οποίος μας έκανε σούπερ αναλυτική περιγραφή ευρημάτων ακουστικής συμπεριφοράς των ηχείων και του χώρου μετά την χρήση του ειδικού μικροφώνου του προενισχυτη.
Ο Τομ μας μιλούσε περίπου μια ώρα για κάθε ηχείο ξεχωριστά . Ποιο πολύ τον είχε ενοχλήσει η απόσταση του κεντρικού από το πάτωμα και οι αντανακλάσεις που ειχαμε από εκεί .
Αποκλειεται να είχαμε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα και να μην το είχε ΔΕΙ η να έχει ΠΕΙ κάτι.
καταλαβαινω τι θες να μου πειςΆσε τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους...στην άκρη.Το setup το έχεις πληρώσει και το βιώνεις καθημερινά εσύ.
Ένα σημείο αλλα διαφορετικό.σε ενα σημειο ειναι και οι 2 μετρησεις ?
ναι .αλλαξες τελικο στο καναλι L να δεις τι παιζει και με τον trinnov ?
Νομίζω ότι ο πλέον αρμόδιος να απαντήσει για το Λέανδρο είναι..ο Λέανδρος.Με άλλα λόγια,ο Λέανδρος δεν κατακρίνει - υποτίθεται - τον Trinnov ως απλό προενισχυτή,αλλά την όλη διαχείριση που επιτελεί το λογισμικό του στο σήμα...Χμμμ...Φιλόδοξον,όπως πάντα...
sorry Jio αλλά από την ώρα που είχες κ γνώριζες ότι είχες πρόβλημα μέρες πριν τζάμπα ακρόαση-ριβίου έκανε ο Λέανδροςκαλημέρα.
ο λεανδρος δεν ακουσε ποτέ τον τριννοβ χωρίς εκουαλαιζερ και μπας μάνατζμεντ. Ποτέ χωρίς ισοσταθμιση .
αυτο που ακουσε είναι διαφορετικά πρισετς η πρισετς φλατ , Χωρίς ταργκετ κερβ και γιαυτο μπερδεύτηκε.
Σε ολες της περιπτώσεις η διαφορα υπέρ του bryston ηταν ξεκάθαρη.
οταν τα δυο μηχανάκια παίζουν σαν απλοί προενισχυτες , εγώ δεν μπορώ να καταλαβω διαφορες.
Περίπου δίκιο έχεις, απλά εδώ δε χρειάζεται ούτε αλλαγή καλωδίων τσοπανακο για να καταλάβει κάποιος τις όποιες διαφορές..Ηθικό δίδαγμα.
Χωρίς μικρόφωνο ουδείς μέτρησε.
Στο θεωρητικό σενάριο που θα αναλάμβανε την βελτίωση ο Λέανδρος ο Τρίνοβ θα πήγαινε στα σκουπίδια, θα αλλάζαμε καλώδια και όλα καλά.
Νομίζω ότι ο πλέον αρμόδιος να απαντήσει για το Λέανδρο είναι..ο Λέανδρος.
Εγώ bhutia m.. έμεινα.. Πάκης με τη χαμηλότερη απόδοση του τρινοβ από τις δικές μου προσδοκίες για ένα μηχάνημα υποτίθεται top..
Περίμενα να πατάει το bryston χαλαρά!!
Θυμίζω ότι μιλάμε για ένα μηχάνημα που έχει τουλάχιστον πενταπλάσιο κόστος του bryston!!.
Η λογική λοιπόν έλεγε τρινοβ!!
Η πραγματικότητα όμως έλεγε αλλά..
Στο δικάναλο άκουσμα, απλά υπολοιποταν από ελαφρώς ακουστα, ως δραματικά του εξωφρενικά φθηνότερου bryston.
Ο Τζιοβάνι μπορεί να να σας πει με τι ενθουσιασμό περίμενα να ακούσω τον τρινοβ...
Επίσης, αν δεν επέμενε ο ίδιος να του πω ΑΚΡΙΒΏΣ το πως μου φάνηκε η σύγκριση, θα ήμουν πιο συγκρατημένος στη περιγραφή των διαφορών των δύο μηχανημάτων και δε θα έγραφα στο σάιτ για την συγκριτική ακρόαση αν ο ίδιος δεν επέμενε επ αυτού!.
Δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι όταν η αληθής περιγραφή μιας ακρόασης δε ταιριάζει με τις απόψεις και θέσεις συγκεκριμένων μελών, η εύκολη λύση είναι να βρούμε οπωσδήποτε ένα τρόπο να μειώσουμε την αξιοπιστία του...αντικαθεστωτικου!!
"..που θα πάει!!...αν του τη πέσουμε όλοι μαζί...αν βρούμε ένα λάθος του...αν δε βρούμε ένα λάθος του αλλά απλά κατασκευασουμε ένα θα πάψει να μιλάει ο.. άσχετος που μας χαλάει τη πιάτσα!!!"
Ρε συ Χάρη, γιατί ντε και καλά πρέπει να έχεις δίκιο?sorry Jio αλλά από την ώρα που είχες κ γνώριζες ότι είχες πρόβλημα μέρες πριν τζάμπα ακρόαση-ριβίου έκανε ο Λέανδρος
τσάμπα και ποσα mb διαδικτυακής μελάνης
+ έπρεπε να τον ενημερώσεις ότι κάτι δεν πάει καλάμε τον Τριννοφ...ώστε να μην γράψει πράγματα κ γίνουν παρεξηγήσεις ...ας έγραφε μόνο για τον bryston
τεσπα...βγήκε άκρη τουλάχιστον
σταματα να έχεις το σύνδρομο του κυνηγημενου....Δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι όταν η αληθής περιγραφή μιας ακρόασης δε ταιριάζει με τις απόψεις και θέσεις συγκεκριμένων μελών, η εύκολη λύση είναι να βρούμε οπωσδήποτε ένα τρόπο να μειώσουμε την αξιοπιστία του...αντικαθεστωτικου!!
"..που θα πάει!!...αν του τη πέσουμε όλοι μαζί...αν βρούμε ένα λάθος του...αν δε βρούμε ένα λάθος του αλλά απλά κατασκευασουμε ένα θα πάψει να μιλάει ο.. άσχετος που μας χαλάει τη πιάτσα!!!"
μετά την ισοσταθμιση του Τομ είχε διορθωθεί το πρόβλημα;Ρε συ Χάρη, γιατί ντε και καλά πρέπει να έχεις δίκιο?
Σου θυμίζω ότι έκανα ακρόαση και μετά τη ρύθμιση απ'το γκουρού της τρινοβ τον Τομ και πάλι δεν...
Τι πρέπει δηλαδή??
Ντε και καλά να γράψω ότι στο δικάναλο πατάει το bryston?
Ε..δε συνέβη ποτέ αυτό.. πώς να το κάνουμε δηλαδή??
Αντιθέτως είπα εξ αρχής ότι στο πολυκαναλο ήταν εντυπωσιακός ο ήχος του.
Όσο και όσοι να το παιδευεται να με βγάλετε λάθος αυτή είναι η άποψη που σχηματισα!
Σε κουβέντα που έκανα κατά την ακρόαση με το Τζιοβάνι, του εξέφρασα την έκπληξη μου μιας και ήμουν προιδεασμενος ότι ο τρινοβ θα τα μ@μουσε όλα!!.. αλλά δεν!