Παρουσίαση συστήματος... PMC

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.337
Νομίζω ότι ο πλέον αρμόδιος να απαντήσει για το Λέανδρο είναι..ο Λέανδρος.
Εγώ bhutia m.. έμεινα.. Πάκης με τη χαμηλότερη απόδοση του τρινοβ από τις δικές μου προσδοκίες για ένα μηχάνημα υποτίθεται top..
Περίμενα να πατάει το bryston χαλαρά!!
Θυμίζω ότι μιλάμε για ένα μηχάνημα που έχει τουλάχιστον πενταπλάσιο κόστος του bryston!!.
Η λογική λοιπόν έλεγε τρινοβ!!
Η πραγματικότητα όμως έλεγε αλλά..
Στο δικάναλο άκουσμα, απλά υπολοιποταν από ελαφρώς ακουστα, ως δραματικά του εξωφρενικά φθηνότερου bryston.
Ο Τζιοβάνι μπορεί να να σας πει με τι ενθουσιασμό περίμενα να ακούσω τον τρινοβ...
Επίσης, αν δεν επέμενε ο ίδιος να του πω ΑΚΡΙΒΏΣ το πως μου φάνηκε η σύγκριση, θα ήμουν πιο συγκρατημένος στη περιγραφή των διαφορών των δύο μηχανημάτων και δε θα έγραφα στο σάιτ για την συγκριτική ακρόαση αν ο ίδιος δεν επέμενε επ αυτού!.
Δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι όταν η αληθής περιγραφή μιας ακρόασης δε ταιριάζει με τις απόψεις και θέσεις συγκεκριμένων μελών, η εύκολη λύση είναι να βρούμε οπωσδήποτε ένα τρόπο να μειώσουμε την αξιοπιστία του...αντικαθεστωτικου!!
"..που θα πάει!!...αν του τη πέσουμε όλοι μαζί...αν βρούμε ένα λάθος του...αν δε βρούμε ένα λάθος του αλλά απλά κατασκευασουμε ένα θα πάψει να μιλάει ο.. άσχετος που μας χαλάει τη πιάτσα!!!"
Η αρμοδιότητα υποχρεώνει παράλληλα και στον δέοντα ειρμό...:wink:

Από τη στιγμή που δημοσιεύονται εντυπώσεις καθένας συμμετέχων έχει δικαίωμα να εξασκεί την κρίση του.

Εάν πάντως έχεις κάτι ν'αντιτάξεις στους υποστηρικτές του Trinnov,θα έπρεπε ν'αποταθείς κατευθείαν σ'εκείνους....

Σε περίπτωση δε που κάποιοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει,οι οπαδοί των ακουστών διαφορών υπό ανεξέλεγκτες συνθήκες είναι η γενικώς εννοούμενη ΄΄πιάτσα΄΄ στο χώρο όπως λέμε καθεστηκυΐα τάξη και όχι...αντικαθεστωτικοί.:sneaky:
...
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ;
Put A Nation...together.:lolsign:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.980
Διάβασε προσεκτικά τι έχει γραφτεί !
Λες οτι ναναι....!
γιατί λέω ότι να ναι;
το ερωτηματικό το είδες;
ρώτησα και πήρα αυτή την απαντηση
Όχι Χάρη,το έχω αναφέρει άλλωστε
τι μου λες τότε;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.586
Στο δικάναλο με τον τρινοβ χωρίς ισοστάθμιση, δεν μπορεί να γίνει ακουστή διαφορά με τον δικάναλο προ της μπριστον.
Αυτό έχει ειπωθεί καμπόσες φορές.... και σκέφτομαι κάτι άσχετο με τη Λεάνδρεια διαμάχη...
Απλός προενισχυτής δεν είναι κανένας διότι είναι και dacs (ή κάνω κάποιο λάθος εδώ; )
Άρα καμιά ακουστή διαφορά σε ένα παρά πολύ καλό σύστημα είτε με τα φτηνά dacs του trinnov είτε με τα θεωρητικά καλύτερα του bryston;;;

Reaction score
8.897
Θυμίζω ότι μιλάμε για ένα μηχάνημα που έχει τουλάχιστον πενταπλάσιο κόστος του bryston!!.
Η λογική λοιπόν έλεγε τρινοβ!!
Η πραγματικότητα όμως έλεγε αλλά..
Επομένως καταρρίπτεται και ο μύθος και μάλιστα από τους ίδιους τους δημιουργούς του, ότι ένα μηχάνημα 5πλασιας αξίας θα παίξει στην πραγματικότητα καλύτερα από ένα άλλο.
:biggrin::biggrin:
Όταν εμείς γυρίζουμε, εσύ ακόμη δεν έχεις ξεκινήσει.... Ομορφαντραααα μου

Reaction score
30.454
Φυσικά !
αυτη τη μέτρηση είδε ο ντιμη και κατάλαβε οτι υπάρχει πρόβλημα !
μετρηση όμως που την πήρα πολυ μετα την ισοσταθμηση !!!!
Οταν έγινε η ισοσταθμιση και μετρήσαμε δεν υπήρχε αυτο !
Γιατί αυτό που τα κάνει ΠΟΥΤΑΝΑ βρε καπετάνιο μου είναι το πρόβλημα στον τελικό όπως αποδεικνύεται από τουλάχιστον τρία διαγράμματα και όχι η συζήτηση που γίνεται εδώ!
Μόνος σου είπες πως υπάρχουν άλλες μετρήσεις με το πρόβλημα λυμένο, σαφώς καλύτερες. Το ότι ούτε αυτές σε ικανοποιούν στο βαθμό που θα ήθελες το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Πράξε λοιπόν τα δέοντα, ασχολήσου με το στησιμο και τις ρυθμίσεις του σετ απ με την προσοχή και τη λεπτομέρεια που επιβάλλει ένα τέτοιο πολύπλοκο μηχάνημα και άσε το τι άκουσε ο κάθε Λέανδρος που στο κάτω κάτω, από τις μετρήσεις και τις ημερομηνίες προκύπτει πως το άκουσε με το πρόβλημα να είναι παρόν.
Ελάχιστη σημασία θα έπρεπε να έχει για σένα το τι άκουσε ο Λέανδρος ή τι θα άκουγα εγώ αν ήμουν στη θέση του Λεάνδρου. Και αυτό μη βιαστείς να πεις πως είναι μομφή προς τον χρυσαυτια μας. Είναι μομφή προς τον τρόπο που σε μια δυσκολία διαχειρίζεσαι τους ηχητικούς θησαυρούς που διαθέτεις. Αδικείς τα μηχανήματα, τα χρήματα που έχεις δώσει, αδικείς τον εαυτό σου στην τελική.
Λειτουργείς παρορμητικά, σε ένα χόμπι που (θα έπρεπε να) ξεκινάει από τον ορθολογισμό.

C

chrispo

Guest
Τζιό, να με συμπαθάς αλλά έχουμε πλημμελή πληροφόρηση , με ανακολουθίες που δε βοηθούν στην επαρκή κατανόηση του προβλήματος.
( Τώρα κατάλαβα τι παίζει...και θα πρέπει να δώσω τώρα ένα δίκιο στην ανησυχία και τρόπο αντίδρασης του dimifoot)
Εσύ και ο Λέανδρος , το ξέρετε το θέμα , γιατί το ¨ζήσατε ¨...οι υπόλοιποι όμως προσπαθούν να βγάλουν άκρη , απ´ τα λεγόμενά σας ....τα οποία όμως είναι με ελλιπή στοιχεία και ανεπαρκή πληροφορία. Κοινώς δε τα χεις μεταφέρει σωστά και επαρκώς , σε μας ,για να γίνει πλήρως κατανοητό το θέμα. Δεν λέω επ´ουδενί ότι είσαι αναξιόπιστος, αλλά ο τρόπος πληροφόρησης κρίνεται ανεπαρκής και αφήνεις πολλά περιθώρια παρεξηγήσεων των δεδομένων, λόγω αυτού.

Last edited by a moderator:

P

PMC

Guest
Ο λεανδρος ήρθε στο σπίτι μου με πολύ μεγάλο ενθουσιασμού που θα ακούσει τον τριννοβ .
ηταν και η εποχή που ο αστροναύτης του τα είχε ζαλίσει με τα οφελη της ιςοσταθμισης....
σιγουρα είχε πολύ υψηλές προσδοκίες επειδή έχει διαβάσει και όλο αυτά που έχουν γραφτεί σχετικά.

απογοητεύτηκε !
απογοητευτηκε πολύ , τον πείραξε που έπαιζε έτσι ( σε σχέση με τον bryston) .....γιατί αν τον ακούσεις μόνο του χωρίς σύγκριση με τον bryston δεν καταλαβαίνεις να σου λείπει κάτι.;)

Γιατί αυτό που τα κάνει ΠΟΥΤΑΝΑ βρε καπετάνιο μου είναι το πρόβλημα στον τελικό όπως αποδεικνύεται από τουλάχιστον τρία διαγράμματα και όχι η συζήτηση που γίνεται εδώ!
Μόνος σου είπες πως υπάρχουν άλλες μετρήσεις με το πρόβλημα λυμένο, σαφώς καλύτερες. Το ότι ούτε αυτές σε ικανοποιούν στο βαθμό που θα ήθελες το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Πράξε λοιπόν τα δέοντα, ασχολήσου με το στησιμο και τις ρυθμίσεις του σετ απ με την προσοχή και τη λεπτομέρεια που επιβάλλει ένα τέτοιο πολύπλοκο μηχάνημα και άσε το τι άκουσε ο κάθε Λέανδρος που στο κάτω κάτω, από τις μετρήσεις και τις ημερομηνίες προκύπτει πως το άκουσε με το πρόβλημα να είναι παρόν.
Ελάχιστη σημασία θα έπρεπε να έχει για σένα το τι άκουσε ο Λέανδρος ή τι θα άκουγα εγώ αν ήμουν στη θέση του Λεάνδρου. Και αυτό μη βιαστείς να πεις πως είναι μομφή προς τον χρυσαυτια μας. Είναι μομφή προς τον τρόπο που σε μια δυσκολία διαχειρίζεσαι τους ηχητικούς θησαυρούς που διαθέτεις. Αδικείς τα μηχανήματα, τα χρήματα που έχεις δώσει, αδικείς τον εαυτό σου στην τελική.
Λειτουργείς παρορμητικά, σε ένα χόμπι που (θα έπρεπε να) ξεκινάει από τον ορθολογισμό.

Συμφωνώ Χάρι και σε ευχαριστώ για το μυνημα.

παρόλα αυτά
δεν είναι τι ακουσε ο λεανδρος .
ολοι μπορούν να ακούσουν
το ακουσε ο κ. Λάιος ,ο Μανώλης ο καστρουνης κ.α....

Απο πολύ σοβαρό άνθρωπο ( όχι μέλος του σάιτ αλλά με σοβαρή άποψη ) πήρα και την απάντηση .....οτι είναι πολύ λογικό να παίζει καλύτερα ο bryston από τον trinnov. Έχουν διαφορετικό στόχο ο κάθε ενισχυτης στην τελική.....

Last edited by a moderator:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Η αρμοδιότητα υποχρεώνει παράλληλα και στον δέοντα ειρμό...:wink:

Από τη στιγμή που δημοσιεύονται εντυπώσεις καθένας συμμετέχων έχει δικαίωμα να εξασκεί την κρίση του.

Εάν πάντως έχεις κάτι ν'αντιτάξεις στους υποστηρικτές του Trinnov,θα έπρεπε ν'αποταθείς κατευθείαν σ'εκείνους....

Σε περίπτωση δε που κάποιοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει,οι οπαδοί των ακουστών διαφορών υπό ανεξέλεγκτες συνθήκες είναι η γενικώς εννοούμενη ΄΄πιάτσα΄΄ στο χώρο όπως λέμε καθεστηκυΐα τάξη και όχι...αντικαθεστωτικοί.:sneaky:

Put A Nation...together.:lolsign:
Ρε bhutia m.. για ποιες ανεξέλεγκτες συνθήκες μιλάς??
Ο Τζιοβάνι έχει και φροντισμένο χώρο, και ισοστάθμιση/ preset απ'τον Mr Tom, και μηχανηματαρες να τα υποστηρίξουν!!
Αν κι έτσι ο τρινοβ στο δικάναλο
.μεντολες.. τότε δε φταίει η "πιάτσα"!!
Αυτά που λες μου θυμίζουν παραμύθια για δράκους και πριγκίπισσες!!

Reaction score
30.454
Απο πολύ σοβαρό άνθρωπο ( όχι μέλος του σάιτ αλλά με σοβαρή άποψη ) πήρα και την απάντηση .....οτι είναι πολύ λογικό να παίζει καλύτερα ο bryston από τον trinnov. Έχουν διαφορετικό στόχο ο κάθε ενισχυτης στην τελική.....
Και έτσι να είναι (που θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω σφόδρα), εσύ τον Trinnov δεν τον αγόρασες για να εξυπηρετήσει τον στόχο που έχει θέσει;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
γιατί λέω ότι να ναι;
το ερωτηματικό το είδες;
ρώτησα και πήρα αυτή την απαντηση

τι μου λες τότε;
ένας έπαιζε μουσική ο άλλόσο έπαιζε ήχους .......η μέρα με
Όχι Χάρη, το έχω αναφέρει άλλωστε!
Μειώθηκε αισθητά, αλλά μιλώντας μόνο για τη δικαναλη αναπαραγωγή, με σαμπ ή χωρίς, ο νικητής ήταν πάλι ο bryston!!
Εκεί άλλωστε είπα ότι απ'τα 20 πρισετ μόνο στα 2 εξ αυτών απολύτως οριακά προτίμησα σε 2/3 το τρινοβ έναντι του bryston.
Με άλλα λόγια,18 στις 20 περιπτώσεις ο bryston έπαιζε ξεκάθαρα καλύτερα και μόνο στις 2 ο τρινοβ έπαιξε παραπλήσια..
Μακάρι σε επόμενη ρύθμιση να παίξει ακόμα καλύτερα.. αυτή είναι όμως η πραγματικότητα!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Επομένως καταρρίπτεται και ο μύθος και μάλιστα από τους ίδιους τους δημιουργούς του, ότι ένα μηχάνημα 5πλασιας αξίας θα παίξει στην πραγματικότητα καλύτερα από ένα άλλο.
:biggrin::biggrin:
Όταν εμείς γυρίζουμε, εσύ ακόμη δεν έχεις ξεκινήσει.... Ομορφαντραααα μου
Πάντα υπάρχει και η εξαίρεση για να επιβεβαιώσει τον κανόνα και στο φινάλε σχεδιαστικά δε πιστεύω ότι φτιάχτηκε εντέλει ο τρινοβ για δικαναλο..δυστυχώς για σένα...τα nubert δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο καρακανονας!!
Στο πολυκαναλο θυμίζω ότι ο τρινοβ είπα ότι έπαιζε εντυπωσιακά.. για τα nubert δε θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο!!

P

PMC

Guest
Σα να λέμε δηλ. ότι η ισοστάθμιση στο 2καναλο, Δεν?
Όχι . Δεν μπορούμε να το πούμε ακόμα αυτό.
έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
το έχουν αναλάβει ειδικοί.
υπαρχει εμπιστοσύνη.

αν δεν τα καταφέρουν θα ξανά φωνάξω τον ντιμι με τον έαρ ( ελπίζω να δεχτούν ) !

( και τον Λέανδρο φυσικά μαζί για να έχουμε εκτός από μετρήσεις και ακουστική πιστοποίηση......:))

C

chrispo

Guest
Συμφωνώ Χάρι και σε ευχαριστώ για το μυνημα.

παρόλα αυτά
δεν είναι τι ακουσε ο λεανδρος .
ολοι μπορούν να ακούσουν
το ακουσε ο κ. Λάιος ,ο Μανώλης ο καστρουνης κ.α....
ο harris1308 , έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ....μετά από καμιά δεκαριά σελίδες ΑΣΚΟΠΩΝ συζητήσεων και αναφορών..σε ένα θέμα , που θα τύγχανε διαφορετικής αντιμετώπισης και προσέγγισης αν ήταν ξεκάθαρο ...εξ´αρχής.:geek:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Εντέλει καταλήξαμε??
Είμαι τρελός ή όχι??
Ακούω ή είμαι κουφός??
Περιγράφω σωστά ή άλλα ντ' άλλων??
Φυσικά δεν!!!!
Με το ένα κανάλι να παίζει - 6db στην περιοχή 80-200, δεν.....
Βρε κάτι περίεργα πράγματα! :tongue:
Άντε πάλι!!
Είπαμε ότι κατά το πρισετ του Τομ δεν υπήρχε πρόβλημα! Κατά την ακρόαση δεν υπήρχε αυτή η διαφορά!
Θες να πούμε ότι υπήρχε?
Οκ?
Στη πρώτη ακρόαση δεδομένα δεν υπήρχε!
Εκεί κι αν υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στα δύο μηχανήματα!!
Σε δύο διαφορετικές ημέρες ακροάσεων ηο τρινοβ υπολειπόταν από λίγο ως δραματικά του bryston, that's a fact!
Είτε μας αρέσει είτε όχι!

Last edited:

Reaction score
30.454
Εντέλει καταλήξαμε??
Είμαι τρελός ή όχι??
Ακούω ή είμαι κουφός??
Περιγράφω σωστά ή άλλα ντ' άλλων??

Άντε πάλι!!
Είπαμε ότι κατά το πρισετ του Τομ δεν υπήρχε πρόβλημα! Κατά την ακρόαση δεν υπήρχε αυτή η διαφορά!
Θες να πούμε ότι υπήρχε?
Οκ?
Στη πρώτη ακρόαση δεδομένα δεν υπήρχε!
Εκεί κι αν υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στα δύο μηχανήματα!!
Βρε κακομοίρη!
Ανέβασε ο Dimifoot διάγραμμα με ημερομηνία μιας ημέρας πριν την πρώτη σου επίσκεψη. Και εκεί κάνει μπαμ πως υπάρχει το πρόβλημα.
Και εσύ ακόμα επιμένεις πως δεν... ;;

Συνεχίζεις να εκτίθεσαι, όπως εκτεθηκες με το συγκριτικό Bryston με Trinnov με eq off. Στο οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ο Bryston του έσκισε τα ράμματα του Γαλλακου... Αλλά μετά παραδέχτηκες πως αυτό δεν έγινε ποτέ παρουσία σου....

D

deleted user 10898

Guest
Παιδγια παιδγια σταματήστε.
Ο Bryston άρεσε ποιο πολύ στον Λέανδρο στο δικαναλο. Τέλος.
Το όποιο πρόβλημα θα λυθεί από ειδικούς είπε ο Jio. Τέλος.
Μετά το ξανασυζητάμε.
Εντάξει;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.337
Ρε bhutia m.. για ποιες ανεξέλεγκτες συνθήκες μιλάς??
Ο Τζιοβάνι έχει και φροντισμένο χώρο, και ισοστάθμιση/ preset απ'τον Mr Tom, και μηχανηματαρες να τα υποστηρίξουν!!
Αν κι έτσι ο τρινοβ στο δικάναλο
.μεντολες.. τότε δε φταίει η "πιάτσα"!!
Αυτά που λες μου θυμίζουν παραμύθια για δράκους και πριγκίπισσες!!
O καλός μας πλοηγός έτσι όπως το έχει στήσει λόγω χωροταξίας είναι εξ ορισμού υπό μη ελεγχόμενες στο σύνολό τους συνθήκες...Εκ προοιμίου,από τ'αποδυτήρια,από το ξεκίνημα,προτού καν αρχίσει το στρώσιμο,πριν να παίξει και την παραμικρή νότα από το...Sketches of Spain,είτε σε δικαναλικό είτε πολυκαναλικό φορμά.Αυτό που πάσχει δεν είναι το ίδιο το ηχοσύνολο,αλλά η ενιαία του οντότητα.

Κάθε προσπάθεια ελέγχου από τους ενδεδειγμένους βαθμονομητές δεν θα γινόταν να γεφυρώσει πλήρως ορισμένα αγεφύρωτα - εκ της χωροταξίας πάντα - στοιχεία...Μολονότι δεν είχα σκοπό να στεναχωρηθούν συμπαθείς χαρακτήρες,σε αυτό το σημείο κρίνεται σκόπιμο να θιγεί χωρίς περιστροφές...Όχι ως μομφή κάτι τέτοιο...Αλλά ούτε και ως εύσημο...

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.008
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell