- Reaction score
- 58.337
Η αρμοδιότητα υποχρεώνει παράλληλα και στον δέοντα ειρμό...Νομίζω ότι ο πλέον αρμόδιος να απαντήσει για το Λέανδρο είναι..ο Λέανδρος.
Εγώ bhutia m.. έμεινα.. Πάκης με τη χαμηλότερη απόδοση του τρινοβ από τις δικές μου προσδοκίες για ένα μηχάνημα υποτίθεται top..
Περίμενα να πατάει το bryston χαλαρά!!
Θυμίζω ότι μιλάμε για ένα μηχάνημα που έχει τουλάχιστον πενταπλάσιο κόστος του bryston!!.
Η λογική λοιπόν έλεγε τρινοβ!!
Η πραγματικότητα όμως έλεγε αλλά..
Στο δικάναλο άκουσμα, απλά υπολοιποταν από ελαφρώς ακουστα, ως δραματικά του εξωφρενικά φθηνότερου bryston.
Ο Τζιοβάνι μπορεί να να σας πει με τι ενθουσιασμό περίμενα να ακούσω τον τρινοβ...
Επίσης, αν δεν επέμενε ο ίδιος να του πω ΑΚΡΙΒΏΣ το πως μου φάνηκε η σύγκριση, θα ήμουν πιο συγκρατημένος στη περιγραφή των διαφορών των δύο μηχανημάτων και δε θα έγραφα στο σάιτ για την συγκριτική ακρόαση αν ο ίδιος δεν επέμενε επ αυτού!.
Δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι όταν η αληθής περιγραφή μιας ακρόασης δε ταιριάζει με τις απόψεις και θέσεις συγκεκριμένων μελών, η εύκολη λύση είναι να βρούμε οπωσδήποτε ένα τρόπο να μειώσουμε την αξιοπιστία του...αντικαθεστωτικου!!
"..που θα πάει!!...αν του τη πέσουμε όλοι μαζί...αν βρούμε ένα λάθος του...αν δε βρούμε ένα λάθος του αλλά απλά κατασκευασουμε ένα θα πάψει να μιλάει ο.. άσχετος που μας χαλάει τη πιάτσα!!!"
Από τη στιγμή που δημοσιεύονται εντυπώσεις καθένας συμμετέχων έχει δικαίωμα να εξασκεί την κρίση του.
Εάν πάντως έχεις κάτι ν'αντιτάξεις στους υποστηρικτές του Trinnov,θα έπρεπε ν'αποταθείς κατευθείαν σ'εκείνους....
Σε περίπτωση δε που κάποιοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει,οι οπαδοί των ακουστών διαφορών υπό ανεξέλεγκτες συνθήκες είναι η γενικώς εννοούμενη ΄΄πιάτσα΄΄ στο χώρο όπως λέμε καθεστηκυΐα τάξη και όχι...αντικαθεστωτικοί.
Put A Nation...together....
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ;