Όχι, δεν κατάλαβες..Αγαπητό ξεροκέφαλο μέλος, αυτό που άκουσες με τον προ της μπριστον, χωρίς τρινοβ και χωρίς σαμπ, αποτυπώνεται εδώ:
Αυτή η αποτύπωση προκύπτει από τόνους..
Το ξεροκέφαλο μέλος άκουσε ΜΟΥΣΙΚΉ!
Όχι, δεν κατάλαβες..Αγαπητό ξεροκέφαλο μέλος, αυτό που άκουσες με τον προ της μπριστον, χωρίς τρινοβ και χωρίς σαμπ, αποτυπώνεται εδώ:
ρε συ Χάρη, το πρόβλημα σου είναι μαζί μου κι όχι με το τι γράφω!και τώρα που λύσαμε τα μπάσα και τις τρύπες το πήγες στην υπεροχή των 400hz και άνω?
Μακάρι να ηρεμήσει ο covid και βλεπουμε.Όταν σου μπει κάτι στο μυαλό είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει .....
θελω πολύ να γινει ο τριννοβ καλύτερος του bryston ΚΑΙ στο δυκαναλο.
τοτε ( που θα είναι όλα ρυθμισμένα ) θέλω να έρθεις και να ακούσεις ......και να μας γράψεις ποιος σου άρεσε.
θα μπορέσεις ?
Σε παρακαλώ......
που βλέπεις να έχω πρόβλημα μαζί σου?ρε συ Χάρη, το πρόβλημα σου είναι μαζί μου κι όχι με το τι γράφω!
Δεν έχω αλλάξει στάση και άποψη εξ αρχής αλλά τι να κάνω? να σου πω ότι ο τρινοβ ήταν καλύτερος για να είμαι αρεστός?
Μ'αφού με εξαίρεση την όντως υποδειγματική ενσωμάτωση των σαμπς σε σχέση με άλλους πολυκάναλους που είχα τη τύχη ν' ακούσω, στα υπόλοιπα σημεία, τις φορές που τον άκουσα δεν πλησίαζε καν(εκτός των 2 πρισετ σε απόδωση έναν απλό, ποιοτικό, αναλογικό προ!..τι να κάνουμε??
το πάνω από τα 400hz που έγραψα είναι θυμίζω το σημείο που καν ένας δεν αμφησβήτισε ότι οι τελικοί παίζαν καλά και γι αυτό στ΄αναφέρω!
κάτι άλλο??
Δε νομίζω τέτοιο μηχάνημα να έχει χαμηλές δυνατότητες στο δικαναλο. Κάτι άλλο παίζει που αν συνεχιστεί είναι ίσως θέμα προβληματικού μηχανήματος.ο τρινόβ σεταρίστηκε και "κλειδώθηκε" απ τον αρχικαλιμπράτορα της τρινόβ, επομένως η πέρίπτωση πατημένου κουμπιού δε παίζει!
Το να είναι προβληματικός ο συγκεκριμένος μπορεί, ή απλά αυτές να είναι στο περίπου οι δυνατότητες αναπαραγωγής στο δικάναλο..
Πότε δε πήδηξα απ το ένα στο άλλο, είμαι ξεκάθαρος εξ αρχής, ο ένας παίζει μουσική κι ο άλλος ήχους..αυτή είναι τώρα η διαφορά!που βλέπεις να έχω πρόβλημα μαζί σου?
από το ένα θέμα πηδάς στο άλλο...
μια στα μπάσα μια στις μεσαίες
μπορεί!Δε νομίζω τέτοιο μηχάνημα να έχει χαμηλές δυνατότητες στο δικαναλο. Κάτι άλλο παίζει που αν συνεχιστεί είναι ίσως θέμα προβληματικού μηχανήματος.
σου ζήτησα να μου κάνεις χάρη πουθενά?.άιντε να σου κάνω τη χάρη, απ τα 80hz και πάνω ο μπράιστον έπαιζε από λίγο εώς δραματικά καλύτερα ανάλογα το πρισετ που χρησιμοποιούταν κάθε φορά.
είμαι πιο ξεκάθαρος στη τοποθέτηση μου τώρα?
Χάρη ειλικρινά τώρα?σου ζήτησα να μου κάνεις χάρη πουθενά?
φυσικά και θα έπαιζε αφού κάνει γούβα τόσων db
εσύ το επεκτείνεις αυθαίρετα και αναφέρεσαι στο πόσα db θα έπρεπε να παίζει ''κανονικά'' καλύτερα ο τριννοφ στα μπάσα και στις πιο πάνω συχνότητες λόγω sub....ώστε να ταπώσει κάπως τον bryston κλπ κλπ
+ βάζεις παράγοντες στην σύγκριση που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν
αφού ο bryston δεν είχε έλλειμμα στα 6-7db τι το αναφέρεις?Χάρη ειλικρινά τώρα?
πάμε λοιπόν ξανά την ίδια ερώτηση, αλλά αυτή τη φορά απάντησε σε παρακαλώ!
α)μπράιστον χωρίς σαμπ και έλλειμα 6-7db μέχρι τα 400hz
β)τρινόβ με σαμπς με έλλειμα μέχρι τα 400hz αλλά και φούσκωμα 10-15db ως τα 80hz..
Πιό απ τα δύο θα ακουστεί πιο φυσικό απ το άλλο??
Υ.Σ. Αποκλείεται και τα δύο εκ προϊμίου να ακούστουν το ίδιο!
για προσπάθησε λίγο..αφού ο bryston δεν είχε έλλειμμα στα 6-7db τι το αναφέρεις?
δεν θα μάθουμε ποτέ αν είχε την ίδια πτώση ο bryston...για προσπάθησε λίγο..
η ακρόαση θυμίζω έγινε με εναλλαγές ανάμεσα στα δύο μηχανήματα συνεχόμενα!
εξηγησε μου με πιο τρόπο θα είχε πρόβλημα μόνο ο τρινόβ κι όχι ο μπράιστον??
με λογική, μια τεκμηριωμένη απάντηση πως θα κόλαγε το γκέιν στον τρινόβ..κι όταν αλλάζαμε είσοδο στον μπράιστον θα ξεκόλαγε και θα το έκανε πάντα αυτό σε κάθε εναλλαγή!
..ούτε με βουντού!
ή θα πάιζαν και οι δύο με θέμα, ή και οι δύο χωρίς!
Χάρη, ή υπήρχε το πρόβλημα και στους δύο ή όχι!δεν θα μάθουμε ποτέ αν είχε την ίδια πτώση ο bryston...
από την στιγμή που δεν έγινε μέτρηση για το τι ακούγατε
αλλά έχουμε μόνο στοιχεία του πως έπαιζε ο trinnov
δεν έχει σωστά...Χάρη, ή υπήρχε το πρόβλημα και στους δύο ή όχι!
μεσοβέζικες καταστάσεις σε ένα πρόβλημα γκέιν δεν υπάρχουν!
επομένως αν υπήρχε πρόβλημα το είχαν και οι δύο σωστά??
Ποιός λοιπόν θα έπρεπε ν άκούγεται πιο φυσικός?
ακόμα δε μου έχεις απαντήσει..
την φησυκώτιτα μην ξεχνάς@daharis666 δεν μας νιάζουν τα ντιμπι και οι βλακείες.
Μονο η μουσηκώτητα
Τα σηκώτια μου έχουν βγει από τα γέλιατην φησυκώτιτα μην ξεχνάς
εγώ πάλι έχω ανεβασμένη λίμπιντο τα τελευταία 24ωραΤα σηκώτια μου έχουν βγει από τα γέλια