christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.717
το ιδιο παθαινω οταν ακουω πολυκαναλο ΟΧΙ το δικοσου δεν το εχω ακουσει χερ ντοκτορΒεβαίως, όπως όλοι σας γνωρίζετε, με πιάνει κατάθλιψη όταν ακούω δικάναλο...
το ιδιο παθαινω οταν ακουω πολυκαναλο ΟΧΙ το δικοσου δεν το εχω ακουσει χερ ντοκτορΒεβαίως, όπως όλοι σας γνωρίζετε, με πιάνει κατάθλιψη όταν ακούω δικάναλο...
Ενταξει, τους ξεσκισες, μπορεις να σταματησεις; Ειπε θα το φτιαξει..Και τέλος , εγω έτσι
View attachment 176506
δεν βλέπω ούτε ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να το ανεχτώ. Ειναι άθλιο.
Αναρωτιέμαι πως καθόσασταν και ακούγατε μουσική.
Εμένα μουσηκώθηκε.@daharis666 δεν μας νιάζουν τα ντιμπι και οι βλακείες.
Μονο η μουσηκώτητα
Και λίγα έχω πει, έχω κι άλλα...Ενταξει, τους ξεσκισες, μπορεις να σταματησεις;
Πωω πωω,τη γλύτωσα που δεν έχω πάρει...PMC.Σε αυτο ακριβως το σημειο, φανταζομαι θα εχει καταλαβει και ο τελευταιος αναγνωστης
γιατι η ATC δεν συνιστα ψηφιακη ισοσταθμιση για τα δικα της ηχεια.
Αυτη η επιλογή έγινε μετά από σκέψη......
ειναι σωστότερο από πολλές απόψεις ....
ο τριννοβ είναι ΑΧριστος .
ολα έχουν πάρει τον δρόμο τους .
θα ενημερώσω όταν έχω κάτι νέο να πω .
Πωω πωω,τη γλύτωσα που δεν έχω πάρει...PMC.
Τέλος πάντων,δεν υπάρχει βάσιμος λόγος να ζοριζόμασταν με setup...άλλων.
Σε περίπτωση δε που ο Jio μετάνιωνε οικτρά για τον Trinnov,θα προσφερόμουν να μου τον παραχωρούσε προς ένα συμβολικό αντίτιμο,λ.χ. όσο κοστίζει καινούριος ο Bryston προ...Ε,αφού ο δεύτερος πήγαινε τον πρώτο μέχρι και στην ανηφόρα χωρίς προκαταρκτικά και...προφυλακτικά,θεωρώ ότι δεν θα άρμοζε να ζητηθούν περισσότερα...Και πάλι...αδικημένος θα έπρεπε να νιώθω ως ανυποψίαστος δικαναλικός χρήστης.
Λέμε τώρα...
το αν θα σταματήσει κάποιος να γράφει δεν είναι δική σου αρμοδιότηταΕνταξει, τους ξεσκισες, μπορεις να σταματησεις; Ειπε θα το φτιαξει..
Ε , ξα σας !για τα δικά μας στάνταρντ
Ε, δε νομιζω οτι το μελος pelopis85 εννοουσε αυτο που λετε να σταματησει δηλαδη να γραφει. Εννοουσε να σταματησει να "ξυνει" μια ενδεχομενα πληγη. Μου κανει εντυπωση η αδυναμια σας να καταλαβετε αυτο το λεπτο σημειο και να του κανετε παρατηρησεις οταν αλλοι κεκαλυμμενα εχουν γεμισει το νημα με κουραστικα σχολια και δηθεν αποριες.το αν θα σταματήσει κάποιος να γράφει δεν είναι δική σου αρμοδιότητα
εφόσον η κουβέντα ρέει με συμμετοχή χωρίς νεύρα και χαρακτηρισμούς όποιος κουράστηκε...μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα
Χμμ , θωρω πως ισχυει αμφοτεροβαρως (πωςτολενε).Προφανώς δεν με κατάλαβες.
Ενδεχομένως ναι...δεν τον γνωρίζω τον άνθρωποΕ, δε νομιζω οτι το μελος pelopis85 εννοουσε αυτο που λετε να σταματησει δηλαδη να γραφει. Εννοουσε να σταματησει να "ξυνει" μια ενδεχομενα πληγη. Μου κανει εντυπωση η αδυναμια σας να καταλαβετε αυτο το λεπτο σημειο και να του κανετε παρατηρησεις οταν αλλοι κεκαλυμμενα εχουν γεμισει το νημα με κουραστικα σχολια και δηθεν αποριες.
Επισης δε ξερω πως θεωρειται οτι η συζητηση ρεει χωρις νευρα και χαρακτηρισμους. Μπορει να μην φαινεται αλλα και νευρα εχει και χαρακτηρισμους. Ρωτηστε και εμας που διαβαζουμε. Εδω παρατηρουμε ενα συνεχες κεκαλλυμμενο bullying απο μελη σε μελη που θυμιζει προβληματικη εφηβεια σε σχολειο. Κριμα καθως βλεπω οτι πολλοι ειναι μορφωμενοι σε αυτο το φορουμ. Βεβαια στην Ελλαδα μορφωση και παιδεια φαινεται οτι οχι μονο δε συμαβδιζουν αλλα αντιμαχονται.
...Ασάλιωτοι μάλλον θες να πεις...100+ Posts απ το πρωί...
Αφρενάριστοι λέμε!
να δοκιμασεις και καμπυλη με διορθωση απο 300hz και κατω ...δεν είχε πρόβλημα ο bryston όταν ακούγαμε με τον Λέανδρο ! ξεχάστε το !
εβαλε ο Κώστας μια μέτρηση που είναι αυτή που ακούσαμε τότε.
βλεπετε πουθενά να έχει κάποιος τελικός πρόβλημα ?
οκ....η καμπηλη είναι Κούκου ρουκου ......
View attachment 176502
ε....ο τριννοβ έπαιζε χειρότερα !
Βρήκαμε το κουμπί σου...οποιαδήποτε πρόβλημα έχετε με κάποιον ή κάτι παρακαλώ μη διστάσετε να πατήσετε το κουμπάκι report
θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε
δεν θα απαντησω έχω λαδωμένα χέρια απο κατσικιΒρήκαμε το κουμπί σου...