- Reaction score
- 2.297
Οχι ο Γάλλος χαμπαριάζει το πρόβλημα,τσαντίζεται και παίζει χειρότερα. (Πως ήταν ο Μέσι προχθες ένα πράμα)επομένως αν υπήρχε πρόβλημα το είχαν και οι δύο σωστά??
Οχι ο Γάλλος χαμπαριάζει το πρόβλημα,τσαντίζεται και παίζει χειρότερα. (Πως ήταν ο Μέσι προχθες ένα πράμα)επομένως αν υπήρχε πρόβλημα το είχαν και οι δύο σωστά??
Είδες ρε φίλε πόσο καλός σου έχω βγει? Πάει τώρα ο άλλος γυρεύοντας..Πω, ρε φίλε... Ευτυχώς που στο χώρο μου, για ακρόαση, έρχεται μόνο ο @okakosolikos!!!
πολλα φιλιά στο φιλαράκι σου να στείλεις από μένα.....ας αναψω τη Συστηματαρα μου τωρα - να προσβαλω δυο-τρεις καλιτεχνες ...
αυτα είναι ευχάριστα προβλήματα.....τέτοια να έχουμε να ασχολούμαστε....εμενα παλι μου κανει εντυπωση πως μπορει να σκασεις μερικες δεκαδες χιλιαδες και παλι δουλεια να μη καμεις
Θα ήθελα περαιτέρω πληροφορίες επ'αυτού, αν είναι εύκολο.Αυτη η επιλογή έγινε μετά από σκέψη......
ειναι σωστότερο από πολλές απόψεις ....
.
εμενα παλι μου κανει εντυπωση πως μπορει να σκασεις μερικες δεκαδες χιλιαδες και παλι δουλεια να μη καμεις
Για αυτό σε πάω, ρε man!Είδες ρε φίλε πόσο καλός σου έχω βγει? Πάει τώρα ο άλλος γυρεύοντας..
Θρήνωφ δε θα πεις τίποτα..
.
Θρηνωφ...
ναι σωστα ταχει, απλα μετα απο καποια χιλιομετρα θελει τραμπα, σαν τα λαστιχα.Θα ήθελα περαιτέρω πληροφορίες επ'αυτού, αν είναι εύκολο.
Αυτό πάει περισσότερο σε κατόχους που καμαρώνουν σαν αθίγγανα σκεπάρνια για πανάκριβα ηχοσυστήματα που υστερούν όμως σε στοιχειώδεις ιδιότητες ως προς την απόδοση υψηλής πιστότητας,λ.χ. λάμπες να οδηγούν εξαμισάρια μεγάφωνα χωρίς κροσαρισμένα sub και προβλεπόμενα δυναμικά περιθώρια,με θέση ακρόασης σε αποστάσεις ανώτερες των δύο μέτρων,με άσχετη χωροταξία,...k.o.k.
εμενα παλι μου κανει εντυπωση πως μπορει να σκασεις μερικες δεκαδες χιλιαδες και παλι δουλεια να μη καμεις
... ας αναψω τη Συστηματαρα μου τωρα - να προσβαλω δυο-τρεις καλιτεχνες ...
Θρύλοφ....
.
Θρηνωφ...
Βούτα για πέναλτι!Θρύλοφ...
Εννοείται ουδεμία σχέση NAD με Trinnov, αλλά αρθρωτός βγαίνει πλέον και ο T758 v3i. Αλλάζουν οι HDMI κάρτες και έχει 1500€. Το Πλαίσιο τον έχει μέχρι και 60 μήνες.Θρήνωφ δε θα πεις τίποτα.
Once HDMI 2.1 becomes a reality and suitable chipsets are available, a new HDMI 2.1 board will be developed with CYP. This will be made available to all Altitude owners, regardless of the age of their processor. For those interested in obtaining the eighth input now, a program for purchasing the new HDMI 2.0 board will be announced later this year.
Trinnov | Trinnov Announces Partnership With Cypress Technology (CYP)
Trinnov Announces Partnership With Cypress Technology (Cyp) In Preparation For Hdmi 2.1www.trinnov.com
Άστα να πάνε.
Κοροϊδίες ρε...
ΥΓ. EISA σε πλατφόρμα, αφορά όλα τα μηχανήματα, όχι ένα.. αισχρότητες..
Δεν μου χρειάζεται...Έχω μάθει να παίζω το παιγνίδι κερδίζοντας σε πείσμα οποιασδήποτε...΄΄παράγκας΄΄.Βούτα για πέναλτι!
Κοίτα...NADείς τι γίνεται τη σήμερον ημέραν...Εννοείται ουδεμία σχέση NAD με Trinnov, αλλά αρθρωτός βγαίνει πλέον και ο T758 v3i. Αλλάζουν οι HDMI κάρτες και έχει 1500€. Το Πλαίσιο τον έχει μέχρι και 60 μήνες.
View attachment 176554
Οι βασικές αρχές του όντιο να κερδανε και όλοι οι άλλοι να πα να......Δεν μου χρειάζεται...Έχω μάθει να παίζω το παιγνίδι κερδίζοντας σε πείσμα οποιασδήποτε...΄΄παράγκας΄΄.
Μη το γελάς καθόλου!Κοίτα...NADείς τι γίνεται τη σήμερον ημέραν...
Λετε να ακουγονται ιδια αυτα τα συστηματα ???? Η ενεργεια , τα δυναμικα που εχουν τα συστηματα σαν του Τζιο ειναι τεραστια !!!!!! Κανενα 5'' η 6.5'' αρι δεν μπορει να σταθει διπλα ....... και ας μετραμε το ιδιο f. r. ..............
Δυναμικο περιθωριο !!!!!!!! τα λεει καποιος τζαμπα ( χωρις αμοιβη) !!!!! αλλα δεν τον ακουμε ..........
Φτάνει να ξέραμε ή έστω να είχαμε μια ελάχιστη μυρωδιά, για το τι θα χρειαζόταν ώστε δύο συστήματα με παρεμφερείς μετρήσεις απόκρισης συχνότητας να έπαιζαν τραγικά διαφορετικά και να μην αποδιδαμε αυτές τις ποιοτικές διάφορες σε μαγικές χροιές και θαυματουργά καλώδια. Και κυρίως να μην κυνηγούσαμε τον πολυπόθητο στόχο μέσω αυτών.ενα ΣΚΕΤΟ frequency response δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!