- Reaction score
- 76.461
οτι σκεφτομουν να βγαλω διπλωμα για μηχανακι...Ο κάτοχος διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου θα μπορεί να οδηγήσει μοτοσικλέτα μέχρι και 125 κ.εκ.
Διπλώματα οδήγησης: Η ΚΥΑ και το αλαλούμ με τις μοτοσικλέτες
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, ο κάτοχος διπλώματος τύπου Β' αποκτά το δικαίωμα να οδηγεί μοτοσικλέτα μέχρι 125 κυβικά χωρίς εξετάσεις. Αντιδράσεις από τους εκπαιδευτές οδήγησης.www.news247.gr
Θα μου δώσεις λίγο το παπί σου που θέλω να δω κάτι;Ο κάτοχος διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου θα μπορεί να οδηγήσει μοτοσικλέτα μέχρι και 125 κ.εκ.
Διπλώματα οδήγησης: Η ΚΥΑ και το αλαλούμ με τις μοτοσικλέτες
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, ο κάτοχος διπλώματος τύπου Β' αποκτά το δικαίωμα να οδηγεί μοτοσικλέτα μέχρι 125 κυβικά χωρίς εξετάσεις. Αντιδράσεις από τους εκπαιδευτές οδήγησης.www.news247.gr
Αγόρι μου στο έγραψα αυτό σε ΠΜ γιατί ήσουν αγενέστατος. Όπως εξάλλου είσαι κι εδώ.Όπως και αυτοί που ζητάνε βοήθεια πώς να πάρουν ψηφιακή έξοδο ήχου από τη μητρική τους και όταν τους ρωτάνε ποιά μητρική έχουν, για να βοηθήσουν, αδυνατούν να κατανοήσουν που πάνε τα τέσσερα και στέλνουν pm "Στην παρούσα κουβέντα, και σε όποια άλλη τυχόν ανοίξω στο μέλλον ζητώντας βοήθεια, καλύτερα μην ασχοληθείς." αλλά τώρα το έχουν ξεχάσει και πετάγονται σα τον μαϊντανό.
Έτσι να μιλάς στις παρέες σου.Κατάλαβες; Άντε μπράβο.
Αν κριτικάρεις μόνο τις παραβάσεις των δικύκλων, γράφεις μπούρδες.Μπούρδες κάνουν αυτοί που παραβιάζουν τον ΚΟΚ, όχι αυτοί που τους κράζουν που το κάνουν αυτό.
Έτσι να μιλάς στις παρέες σου.
Λόγω του παραπάνω θέματος. Φυσικά και οι 4τροχοι κάνουν και αυτοί παραβάσεις. Εσύ τώρα γιατί θίχτηκες; Είσαι εκπαιδευτής; ή δίτροχος;Αν κριτικάρεις μόνο τις παραβάσεις των δικύκλων, γράφεις μπούρδες.