C
chrispo
Guest
..για ένα << ίσως >>, δε νομίζω να άνοιγε τέτοιο νήμα..Ισως ν άκουγε καλύτερα ..
..για ένα << ίσως >>, δε νομίζω να άνοιγε τέτοιο νήμα..Ισως ν άκουγε καλύτερα ..
Δεν έχω άποψη...για ένα << ίσως >>, δε νομίζω να άνοιγε τέτοιο νήμα..
λογικος ανθρωπος ο tom....πιθανον να μην ειναι διαβασμενοςο καναπές πιο μπροστά δεν θα πάει .....δεν υπάρχει λόγος .( έχει μετρηθεί )
εχω τέσσερα σαμπ ( μη ξεχνάς ότι τα κυρια Ηχεια ακουμπάνε πάνω σε βάσεις ....συν δυο svs pb16 )
Ηχεια οροφής δεν θέλω .
ο tom έκανε πολύ καλή δουλειά ( δεν έχεις ενημερωθεί ....έχει ολοκληρωθεί η ισοσταθμιση και έχουν καταρριφθεί πολλοί μύθοι σας ....ήμουν ο πρώτος παγκόσμιος που έκανε την νέα αναβάθμιση στον τριννοβ.....χεχεχε)
.....τρια μετρα δεν παιζουν, πολλα ειπες, για 1.5μ ειναι με το ζορι 2μ.αυτα είναι για εσάς με τα μικρά goldenear πως τα λεν και τα μικρά μόνιτορακια στα τρια μέτρα......
Εντάξει τώρα...λογικος ανθρωπος ο tom....πιθανον να μην ειναι διαβασμενος
...στειλε του το βιβλιο να διαβασει...
το σαλόνι μου μου αρέσει και έτσι...δεν θα τα έβαζα αν δεν μου άρεσαν ( το αναμενόμενο αποτέλεσμα δεν είχαν )Χωρίς να θέλω να πάρω θέση αυτο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι αν ο καπετάνιος δεν είχε ακούσει τις άλλες παρέες (τις διαβασμένες) θα είχαμε τα παρακάτω
Ενα πιο όμορφο σαλόνι (τώρα έιναι σαν ο σκίπερ να είναι groupie του Κασπάροφ)
Κάποιες χιλιάδες ευρω παραπάνω στην τσέπη του.
Ισως ν άκουγε καλύτερα .
(δεν τον γνώρίζω τον άνθρωπο)
υπάρχουν κάποια Ηχεια η κάποιοι χώροι που δεν χρειάζονται ....τουλάχιστον αν μιλάμε μόνο για μουσική !
καλο είναι να έχεις σαμπ, και μάλιστα για πολλούς λόγους .
αλλα πάντα θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις
Γίνονται και δουλείτσες....παρασύρεται κόσμος
Να συμπληρώσω.Η απορρόφηση αγαπητέ τζιο πίσω από τον καναπέ, δεν είναι για να σου ρίξει το RT 60, αλλά για να κόψει την μεγάλη ενέργεια της άμεσης ανάκλασης από αυτή την επιφάνεια που βρίσκεται πολύ κοντά στη θέση ακρόασης, ώστε να μην αλλοιώνει αυτή, τον ήχο που ακούς από την πηγή (ηχείο).
τι εννοείς?Γίνονται και δουλείτσες....
Έδινε ωραίο πόνο ο χούλιο στα κέφια τουΟποιος δεν έχει ακούσει Panx Romana στο An Club δεν ξέρει τι θα πει ΜΠΑΣΟ
..jio θέλεις να πείς ότι δεν είναι εφικτό να εφαρμοστούν ...( θα στην πέσει το ΑΥΤΙ πάλι..έτοιμος είναι )....παρασύρεται κόσμος από θεωρίες που δυστυχώς στα σαλόνια μας δεν ισχύουν.
τι να εννοει βρε!! ...ανοιγουν δουλειες για κοσμο, λογικο ειναι .τι εννοείς?
Για ν'αποφεύγονταν οι διαπληκτισμοί ένεκα παρεξηγήσεων,καταρχάς μπορώ να γίνω και λίγο...συνήγορος του διαβόλου,αφού ο ίδιος δεν είχα επιμείνει σε συγκεκριμένα τεμάχια εξοπλισμού...ολο μας λες ότι βαρέθηκες.....εμείς ξέρεις ποσό έχουμε βαρεθεί ?
απαλαξε μας από αυτή την Επίδειξη και Εμμονή σου....
Μάλιστα. Καταλαβαίνεις ότι Αυτοαναιρείσαι με αυτά που λες. Δύο svs 16ρια και δυο σαμπ pmc (4) μέσα σε ένα σαλόνι Και τελικά δεν καταφέρνουν να έχουν ισορροπημένο αποτέλεσμα όταν μας έχετε τρελάνει ότι τέσσερα Sub μέσα σε ένα σαλόνι είναι ο ιδανικός συνδυασμός.
Και.... τέσσερα είναι πως να τα τοποθετήσεις?
να τα βάλεις να κρέμονται από το ταβάνι ?
...
μολις είδε τις μετρήσεις σε μένα μου είπε ότι με αυτά τα Ηχεια δεν Θα ταιριάζει κανένα σαμπ στον χώρο μου....
( σαμπ που εσυ και ο έαρ μου είπατε να πάρω Οπωσδήποτε με αυτό το σύστημα ....το ξέχασες? και τριννοβ εσεις μου είπατε να πάρω και ίδια σαραουντ με τα κυρια Ηχεια μου και....και...και....αλλά τότε ήμουν καλό παιδί και άκουγα αλλά τώρα κάνω παρέα με καλσδιωλαγνους και χαλάω την πιάτσα όπως φαίνεται......
εχω το βίντεο τις μιάμισης ώρας που μας μίλαγε ο Tom ....δεν θες να Δημοσιεύσω ...λέει κιαλλα που θα σε κουφάνουν.....
Γιατρέ, εσύ ειδικά μην τα γράφεις απότομα αυτά, βραχυκυκλώνουν τα σαμπ που δεν έχω.Στα υπόλοιπα που γράφεις, έχεις άσχημο ύφος και δε θα απαντήσω.
Ας μας απαντήσει ο ίδιος καλύτερα για το τι εννοείτι να εννοει βρε!! ...ανοιγουν δουλειες για κοσμο, λογικο ειναι .
Σε κεφάλαια από την ΄΄Ανατομία Ακουστικής Χώρων΄΄ ,τη ΄΄Λειτουργία; της Ακοής΄΄ αλλά και σε συναφή άρθρα έχει εξηγηθεί πως ό,τι θα εκλαμβανόταν ως αληθοφάνεια σε δεδομένο συναυλιακό χώρο εξαρτάται από το έργο του αρμόδιου ηχητικού μηχανικού...Ειλικρινής απορία: πόσοι από εσάς/εμάς που έχετε/έχουμε άποψη περί αληθοφάνειας επισκεπτόσασταν/μασταν συχνά συναυλιακούς χώρους;
Μα άλλο ρώτησα εγώ.Στην ΄΄Ανατομία Ακουστικής Χώρων΄΄ έχει εξηγηθεί πως ό,τι θα εκλαμβανόταν ως αληθοφάνεια σε δεδομένο συναυλιακό χώρο εξαρτάται από το έργο του αρμόδιου ηχητικού μηχανικού...