- Reaction score
- 85.470
Κοψε ακόμα δυο-τρία ντιμπι, είσαι τρελός τελείως; Μεχρι εδώ ακούγεταιέριξα λίγο τους 20 κύκλους γιατί έφευγαν οι κάσες από τις πόρτες
Κοψε ακόμα δυο-τρία ντιμπι, είσαι τρελός τελείως; Μεχρι εδώ ακούγεταιέριξα λίγο τους 20 κύκλους γιατί έφευγαν οι κάσες από τις πόρτες
+1Η ουσία είναι όταν στήνεις ένα σύστημα να γουστάρεις εσύ και όχι οι υπόλοιποι όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.
δεν ακούγονται ιδια, τέλος.δεν θες να γραφουμε οτι δεν ακουγονται ιδια....γιατι ;
δεν ειναι θεμα κολληματος.... οπως γραφονται αλλα τα ιδια και τα ιδια ετσι και αυτο....
ειδικα αυτο πρεπει να το λεμε ωστε να μην νομιζει ο κοσμος οτι με καποιο setup θα ακουει τα ιδια.
οι διαφορες δεν ειναι μικρες και σε φροντισμενο χωρο...
αέρινα πρίμα το λένε...μρε Κωστα γιατι ανεβαινει σια παν απ τα 10000 μεχρι τα 20000 ετσι πρεπει;
Με την δικη σας. Οταν λετε οτι ακουμε τον χωρο κ αυτος εχει προβλημα, οτι ηχειο κ να βαλουμε εκει το προβλημα θα συνεχισει να υπαρχει, οποτε θα παιζουν ιδια!Πραγματικά απορώ, με ποια λογική σκέψη προκύπτει αυτό...
βρε συ .....γιατι μπερδευεται χωρους κοινοχηστους με ειδικα διαμορφωμενους.....!!!!όσα λεφτά και να σκάσεις για σεταπ σαλονιού....
σεταπ σαλονιού θα μείνει
είσαι καταδικασμένος στην μετριότητα
τίποτα δεν σε σώζει...
οπότε δεν υπάρχει και λόγος αξιολόγησης ηχείων σε επίπεδο high end...
τσάμπα τρώγεσαι περιμένοντας μια από τον ένα και μια από τον άλλο να σου χαϊδέψουν τα αυτιά...ή μάλλον τα ευρώ που έσκασες
προσπαθείς για την καλύτερη target curve με έμφαση στη ζώνη Σρεντερ
εφόσον το ηχείο σου πάνω από αυτή μπορεί και αποδίδει καλά εκεί που είσαι αναγκασμένος να το έχεις
και μένεις εκεί
καταδίκη...ισόβια...ξέρω
σκληρή η δικαιοσύνη
για σενα και για μενα, οχι ομως για τον κοσμο που διαβαζει, οποτε πρεπει να το γραφουμε που και που...δεν ακούγονται ιδια, τέλος.
πραγματικά αν θες να το συζητήσουμε μπορούμε, αλλα κάνε μια προσπάθεια να καταλάβεις.Με την δικη σας. Οταν λετε οτι ακουμε τον χωρο κ αυτος εχει προβλημα, οτι ηχειο κ να βαλουμε εκει το προβλημα θα συνεχισει να υπαρχει, οποτε θα παιζουν ιδια!
αερινα πριμα ;αέρινα πρίμα το λένε...
αναλυτικά ίσως αν είναι άσχετος ο ριβιουερ
Είναι όμοια η κουβέντα αυτή, με το αν ακούγονται διαφορετικά τα καλώδια.δεν ακούγονται ιδια, τέλος.
Αυτά που βλέπω εδώ νόμιζα ήτανε κανένα στούντιο από το ξωτερικο universalΓιώργο μου, τα κλιψχορν τα γούσταρα όταν ήταν ο καιρός τους, θυμάμαι πόσο εντυπωσιακά μου ακούστηκαν το '88 για πρώτη φορά σε σπίτι γνωστού οδοντιάτρου εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Τες πα, πλέον δεν αποτελούν τίποτε άλλο για μένα, παρά μια ωραία ανάμνηση των εφηβικών μου χρόνων, ενώ τα τελευταίας γενιάς κλιψχορν είναι γτπκ ηχεία, μετράνε τόσο άθλια που είναι να βάζεις τα κλάματα...
Αν τυχόν δε γνωρίζεις τι σεταπ έχω, ρίξε ένα βλέφαρο σ'αυτή τη φωτογραφία:
View attachment 180869
11 όμοια ηχεία γύρω γύρω αραδιασμένα σε Dolby Atmos setup 7.4.4, τα Neumann 310, όλα σε απόσταση ακριβώς 2.3μ από τη θέση ακρόασης.
Το καθένα Neumann 310 διαθέτει ένα γουφερ 8,25" και είναι 3 δρόμων, ενεργό.
4 σαμπ σύνολο, τα 2 της Genelec με 2 τεμάχια 12" έκαστο, και 2 της Neumann με 2 τεμάχια 10" έκαστο.
Όλα πάνω σε Trinnov altitude 16, με πηγές oppo 203, Nvidia shield και roon.
View attachment 180870
Τέλος ο χώρος, είναι ηχητικά περιποιημένος, με γυψοσανίδες, διαχυτικες διατάξεις σε τοίχους και ταβάνια, και συνηχητές, και μετράει RT 60 σταθερό στο φάσμα, στα 0.26-0.27 sec, λίγο κάτω από 0.3 δευτερόλεπτα.
Το ταργκετ κερβ είναι αυτό:
(Τα 4 σαμπ, εν τω μεταξύ έριξα λίγο τους 20 κύκλους γιατί έφευγαν οι κάσες από τις πόρτες)
View attachment 180871
Και συνολικό, σε κλίμακα 5 ντεσιμπελ, γιατί άμα το δείξω σε άλλη κλίμακα, φαίνεται μια ευθεία..:
View attachment 180872
Όντως, σε αυτό το σημείο του φάσματος, ένας ήπιος τονισμός 2,5-3 ντεσιμπέλ, δίνει την αντιληπτή αίσθηση του "αέρα" στα πρίμα, και είναι ιδιαίτερα ευχάριστη στην ακρόαση.αέρινα πρίμα το λένε...
αναλυτικά ίσως αν είναι άσχετος ο ριβιουερ
@costas EAR δεν υπήρχε περίπτωση να μη σε πιστέψω.
Όταν είχα γραφτεί στο site είχα καθίσει στο θρεντ "ενα απόγευμα στου κώστα αφτχια" και διάβαζα κάθε βράδυ όλα τα πόστ ένα-ένα από την πρώτη σελίδα. Κάπου στην σελίδα 147 είπα i dont want to live on this planet anymore.
Αυτό που απορώ είναι, δεν ανησυχείς για την ακοή σου; Επειδή όλοι που έχουν επισκεφτεί τον χώρο σου λένε πως ο ήχος είναι πολύ δυνατός.
Ωραιο και αισθητικα το αποτελεσμα δεδομενων των συνθηκων και της φθηνης τιμης των treatments (το χρωμα βαφης τοιχων ιδια με τους διαχυτες συμβαλει αρκετα κατα τη γνωμη μου.)Γιώργο μου, τα κλιψχορν τα γούσταρα όταν ήταν ο καιρός τους, θυμάμαι πόσο εντυπωσιακά μου ακούστηκαν το '88 για πρώτη φορά σε σπίτι γνωστού οδοντιάτρου εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Τες πα, πλέον δεν αποτελούν τίποτε άλλο για μένα, παρά μια ωραία ανάμνηση των εφηβικών μου χρόνων, ενώ τα τελευταίας γενιάς κλιψχορν είναι γτπκ ηχεία, μετράνε τόσο άθλια που είναι να βάζεις τα κλάματα...
Αν τυχόν δε γνωρίζεις τι σεταπ έχω, ρίξε ένα βλέφαρο σ'αυτή τη φωτογραφία:
View attachment 180869
11 όμοια ηχεία γύρω γύρω αραδιασμένα σε Dolby Atmos setup 7.4.4, τα Neumann 310, όλα σε απόσταση ακριβώς 2.3μ από τη θέση ακρόασης.
Το καθένα Neumann 310 διαθέτει ένα γουφερ 8,25" και είναι 3 δρόμων, ενεργό.
4 σαμπ σύνολο, τα 2 της Genelec με 2 τεμάχια 12" έκαστο, και 2 της Neumann με 2 τεμάχια 10" έκαστο.
Όλα πάνω σε Trinnov altitude 16, με πηγές oppo 203, Nvidia shield και roon.
View attachment 180870
Τέλος ο χώρος, είναι ηχητικά περιποιημένος, με γυψοσανίδες, διαχυτικες διατάξεις σε τοίχους και ταβάνια, και συνηχητές, και μετράει RT 60 σταθερό στο φάσμα, στα 0.26-0.27 sec, λίγο κάτω από 0.3 δευτερόλεπτα.
Το ταργκετ κερβ είναι αυτό:
(Τα 4 σαμπ, εν τω μεταξύ έριξα λίγο τους 20 κύκλους γιατί έφευγαν οι κάσες από τις πόρτες)
View attachment 180871
Και συνολικό, σε κλίμακα 5 ντεσιμπελ, γιατί άμα το δείξω σε άλλη κλίμακα, φαίνεται μια ευθεία..:
View attachment 180872