- Reaction score
- 79.676
πλάκα πλάκα πόσο μαμάτο θα ήταν να φτιάξουν ένα all in one εκεί στην trinnov με προσθήκη μιας κάρτας γραφικών να τρέχει madvr με κάποιο Player
Κατάλαβα θα μου το χτυπάς μια ζωή.....Εκεί τελειώνει η κ άλλοι αγοράζουν βινύλια, με σκρατς, εμείς δε δικαιούμαστε μια τρέλα να την κάνουμε;
Και γιατι εμενα μου προτεινες να βαλω τηλεοραση?Το επιχείρημα με τις τριχούλες και τα μπιμπίκια το ακούσαμε με την έλευση του fullHD, μετά με το 4Κ. Τώρα το ακούμε και για το ύψος της προβαλλόμενης εικόνας;
Είτε τοπίο, είτε talking head, η μεγάλη εικόνα είναι μεγάλη εικόνα.
Μοίραζε, ένα είναι το κεφάλι. Το οποίο βέβαια βασιζόταν στο feedback πολλών users για να φτάσει την πλατφόρμα εκεί που την έφτασε. Του αξίζουν τα καλύτερα, αλλά δυστυχώς δε βλέπω να τα καταφέρνει με το Envy.το θέμα δεν είναι αν τους έκατσε να πληρωθούν μετά από 10+ χρόνια δωρεάν κυκλοφορίας
αλλά το ότι μοίραζαν στον κόσμο ένα καταπληκτικό πρόγραμμα δωρεάν
αυτό δείχνει ότι δεν απαιτείται ιδιαίτερο κεφάλαιο για την ανάπτυξη του
εσύ πόσα χρόνια θα άντεχες να προσφέρεις κάτι δωρεάν βάζοντας από την τσέπη σου χρήματα αν ήταν τόσο κοστοβόρο?
το πήρες?!Μοίραζε, ένα είναι το κεφάλι. Το οποίο βέβαια βασιζόταν στο feedback πολλών users για να φτάσει την πλατφόρμα εκεί που την έφτασε. Του αξίζουν τα καλύτερα, αλλά δυστυχώς δε βλέπω να τα καταφέρνει με το Envy.
Το extreme έχει υπερδιπλάσια τιμή (12.000) από ένα lumagen κι ειλικρινά μετά το σημερινό update του τελευταίου δε βλέπω κανένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα που να την τεκμηριώνει.
View attachment 181915
Αριστερά madvr, δεξιά ο Lumagen.
Τι θα βάζατε στο ρακ σας;
Ξέρω ξέρω. Είμαι βλαμμένος, αλλά όχι τόσο!το πήρες?!
είναι και οι απαιτήσεις του softwareΞέρω ξέρω. Είμαι βλαμμένος, αλλά όχι τόσο!
Δεν είναι δική μου η φώτο.
Απλά η συγκεκριμένη "κόντρα" έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Πρώτα απ' όλα έχει οδηγήσει και τις 2 πλευρές σε μεγάλες βελτιώσεις στα προϊόντα τους.
Το δεύτερο είναι πως 2 εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις κι αρχιτεκτονικές μηχανημάτων, μπορούν να παράγουν παραπλήσια αποτελέσματα!
Εσύ και να στήσεις προβολέα, σε αυτό το χώρο που έχεις, μεγάλο πανί δε παίζει, τα λεφτά είναι τραγικά πολύ περισσότερα από μια τηλεόραση, που σε αυτή τη διάσταση που θα σου δώσει καλή γωνία θέασης, είναι τζάμπα.Και γιατι εμενα μου προτεινες να βαλω τηλεοραση?
Για πολλούς λόγους που σχετίζονται με τη δική σου χρήση που περιέγραφες.Και γιατι εμενα μου προτεινες να βαλω τηλεοραση?
Κωστα τα λεφτα ενος αξιολογου προβολεα πχ epson 9400, με μια OLED 65 ιντσων ειναι περιπου ιδια (πχ https://www.skroutz.gr/s/18666048/Sony-KD-65AG8-Smart-4K-UHD-65.html - https://www.skroutz.gr/s/23516876/LG-OLED65CX6LA-Smart-4K-UHD-65.html).Εσύ και να στήσεις προβολέα, σε αυτό το χώρο που έχεις, μεγάλο πανί δε παίζει, τα λεφτά είναι τραγικά πολύ περισσότερα από μια τηλεόραση, που σε αυτή τη διάσταση που θα σου δώσει καλή γωνία θέασης, είναι τζάμπα.
Μη το συζητάς καν..