Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.136
Για πες μου τώρα γιατί έχω κενά (γνώσης)πάντα παίζει ήχος στην εικόνα
Ήχο από roon? Έχει προβλεφθεί τρόπος να συνδυαστεί / συγχρονιστεί με εικόνα?
Για πες μου τώρα γιατί έχω κενά (γνώσης)πάντα παίζει ήχος στην εικόνα
Ε, εξοχικό όχι, αλλά ναι, πολύ ακριβότερο από μια οθόνη των 4k και ένα προβολέα των 8k...Είναι πανάκριβο το σετ απ' για κοίλη οθόνη και αναμορφικο
Μιλάμε για εξοχικό σπίτι
Όχι, το ρουν δεν έχει εικόνα, δεν εμπλέκεται καθόλου με εικόνα.Για πες μου τώρα γιατί έχω κενά (γνώσης)
Ήχο από roon? Έχει προβλεφθεί τρόπος να συνδυαστεί / συγχρονιστεί με εικόνα?
Ναι, αυτό το έχω καταλάβει.Όχι, το ρουν δεν έχει εικόνα, δεν εμπλέκεται καθόλου με εικόνα.
Απλώς αρχεία μουσικής αναπαράγει. Τέλος.
Σόνι δεν διαθέτει το μαγαζί, έχασες επεισόδιο εδώ.Ναι, αυτό το έχω καταλάβει.
Τα sacd και τα dvd λοιπόν τα παίζεις στο sony (αν δεν έχω χάσει επεισόδια).
Η απορία μου είναι ότι βλέπω στις προδιαγραφές αυτών των players, μέχρι 7.1. ...
Η jvc είχε πάντα την ανωμαλία να χρησιμοποιεί οριζόντιο polarization στο 3d, κόντρα στους υπόλοιπους κατασκευαστές τηλεοράσεων και προβολέων.Δηλαδή, για τον νέο JVC, έχω ήδη παραγγείλει το επιπρόσθετο 3D module και γυαλιά 3D.
Δώσε λινκ να τα πάρω!Σε κάθε περίπτωση θα αγόραζα γυαλιά της xpand.
Όταν πάω σπίτι θα σου πω.Δώσε λινκ να τα πάρω!
Το θέμα είναι να ρωτάς αυτόν που ξέρει, και να μην κάνεις του κεφαλιού σου.
Δυστυχώς όχι. Αν ο emitter του benq είναι ir λογικά αυτά που πρότεινα μια χαρά θα κάνουν. Αλλά δε βάζω και το χέρι μου στο Ευαγγέλιο.Μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα, έχεις να προτείνεις γιαλιά για τον BENQ 1070;
Διάβασε εδώ Πέτρο.Μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα, έχεις να προτείνεις γιαλιά για τον BENQ 1070;
Ναι, ποσά είναι, και φυσικά δε φτάνουν.Επίσης εάν το 4κ και 8κ είναι ποσά αγαπητέ Κώστα δεν φτάνουν .
Ακριβώς αυτό !Ναι, ποσά είναι, και φυσικά δε φτάνουν.
Όπως είπες, τα κοστολογια εκτοξεύονται.
Όποιος θέλει, φιλ φρι να τα υλοποιήσει.
Εγώ, δεν.