Θα απαντήσω εδώ και όχι μεμονωμένα .φίλε μου έκατσα να διαβάσω όλο το νήμα μόνο και μόνο επειδή ανέφερες για ειρωνεία μελών (που δεν διέκρινα πουθενά)
και κάποιος σου έκανε και λάικ κιόλας
τεσπα
προσωπικά το μόνο που διακρίνω είναι ότι έθεσες ένα θέμα που λύνεται μόνο με πράματα που δεν είσαι σε θέση να εφαρμόσεις
με αλλαγές στον χώρο
με αλλαγές στο σύστημα
με αλλαγές στην θέση ακρόασης
έξτρα subs(που το έχεις κλειστό γιατί δεν σου αρέσει ο ήχος τους...και λογικό...δεν έχεις ακούσει sub να παίζει και το δικό σου εκεί κάνει ζημιά)
αλλαγή ηχείων
και και και
δεν λύνονται με μαγικά αυτά τα πράγματα...δυστυχώς
άρα τι ακριβώς είχες στο μυαλό σου να ακούσεις όταν άνοιξες αυτό το νήμα?
φιλικά
Τόσα χρόνια άκουγα από τα ίδια ηχεία και με ένα av Philips fr996 και το μικρό μου denon.
Δυστυχώς άκουγα λάθος χρησιμοποιώντας loudness όλα αυτά τα χρόνια .
Έδωσα εκείνο το Philips (ανάθεμα ) έπαιζε μια χαρά και χωρίς loudness έτσι να πάω σε λύσεις νέες τύπου usb hdmi .
Άλλαξα 7 ραδιοενισχυτες av και κατέληξα στον pionner ax5i που παρ ότι στερείται hdmi usb , έχει δύναμη από χαμηλά και στο κινηματογραφικό κομμάτι τα σπάει.
Αλλάζοντας όμως συνήθεια , άκουγοντας πλέον σε direct , άδειασε ο χώρος , έφυγαν τα μπάσα αλλά εννοείται ήρθαν πιο κοντά μεσαίες και ψιλές που δεν τις είχα με loudness.
Όλο αυτό μου έχει κακοφανεί και εδώ και 9 μήνες παιδεύομαι χωρίς λύση.
Γενικά ακούω χαμηλά όχι σε μεγάλη ισχύ , εχω τροποποιήσει τα ηχεία μου σε τρεις διαφορετικούς στον χώρο και μου λείπει λίγη ισχύς στα χαμηλά; Το λίγο πιο σκληρό μπάσο;
Ίσως να μην υτο γράφω και λέω Σωστά.