- Reaction score
- 1.427
Να είχαμε και καμιά καλή ταινία.....
....κύριε Ιωάννη, νομίζω και ο jiovanni !!!!!!!!!!,,,Επειδή μου έχουν σβήσει το μήνυμα δύο φορές , αναγκάζομαι , να γράψω , πιο κομψά.
Το χαρακτήρισα γκαζοντενεκέ , αυτό φαίνεται εξόργισε κάποιους , ακόμα και αν δεν κατέχουν το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Φυσικά η άποψή μου δεν αλλάζει , ακόμα και αν το έχουν φίλοι όπως ο ear o dimi o termatogazi.
Καλά δεν τόχει και κανάς άλλος βέβαια. Το βρίσκω εξαιρετικά υπερτιμημένο όπως αντιστοιχα υπερτιμημένα βρίσκω και τα datasat , lyngdorf, JBL.
Μην μου αρχίσετε πάλι τις τεχνικές αναλύσεις τι κάνει ο ντενεκές κλπ , τα ξέρω τα έχω διαβάσει άπειρες φορές.
Η αλήθεια είναι ότι κάνει πολλά περισσότερα από ότι κάνουν οι αντίπαλοί του.
Αυτό όμως δεν ακυρώνει το γεγονός ότι στοιχίζει ένα φορτηγό χρήματα, κατά το αμερικάνικο ρητό ¨:a truck load of money:
Οταν αγόρασα τον AVP A1HD το 2009 , μου έλεγαν κάτι γνωστοί , μερικοί δικάναλοι μερικοί πολυκάναλοι , τι το θες το εργοστάσιο ? κάνει και ένα σκασμό λεφτά.! Τότε είχε κατάλογο 7500e μετά πήγε στα 10000e.
Το τι έκανε και πως το έκανε δεν τους ένοιαζε . Το θεωρούσαν μέγιστη βλακεία να δώσουν τόσα λεφτά για έναν prepro.
11 χρόνια μετά εγώ ακόμα απολαμβάνω ένα εξαιρετικό μηχάνημα με εξαιρετικές επιδόσεις , είτε πολυκάναλο είτε δικάναλο , με το χαμηλότερο noise floor ever , και έναν από τους καλύτερους ήχους που υπάρχουν . Ακόμα και με το audyssey.
Αυτό που δεν κατανοώ είναι γιατί ένα pc σαν τον trinnov να στοιχίζει αυτό το ποσό. Και μην μου πείτε για τον αλγόριθμο room correction.
Αυτάάά που λέει και το αυτί.
Απ' το πρόσφατο meeting του AVP Club.Ε τότε να κάνετε club .
Εμείς οι πτωχοί τότε το 2009 , με τον AVP ούτε mini bus δεν γεμίζαμε.
Προτιμούμε να προσπερνάς εσύ τα νήματα που δε σε αφορούν.Ε ! καλά δεν είστε και υποχρεωμένοι να διαβάζετε. Μπορείτε να προσπερνάτε.
Αλήθεια ο Κάρολος τι processor είχε?
Η εβδομάδα πέρασε μάστορα.https://perfectimage.gr/2020/09/22/trinnov-audio-dolby-atmos-object-viewer/
Η αναβαθμιση έγινε.
Εντυπώσεις προς το τέλος της εβομάδας.
Προφανώς και γίνεται καλύτερα. Πάντα γίνεται καλύτερα, ολα τα ρεκόρ είναι για σπάνε, ακόμα και του Μπούμπκα έσπασε φέτος.Έχει διαφορά. Προς το καλύτερο.