Trinnov Altitude

P

PMC

Guest
Ευχαριστούμε για την εποικοδομητική συμμετοχή σας κύριε Τζιοβάνι, μάθαμε πολλά από την σοφία σας.

View attachment 182804

...
Ποια Σοφία βρε Κώστα μου έχεις βάλει και το δεκεμβριανό εκεί να χειροκροτάει.
Χωρίς καν ΑΒ τεστ ( με μικρή χρονική καθυστέρηση ) μετά από ολοκλήρωση Αναβαθμίσης ..... ούτε ίδιες στάθμες ούτε ιδια θέση , έχεις αλλάξει μέχρι και τις ρυθμίσεις για την θέση ακρόασης και προσπαθείς να μας πεις ότι κατάλαβες διαφορά στο ρυθμό και στην ανάλυση των χαμηλων συχνότητων εντάξει μαγκια μεγάλη ......(Καλώδιο-λάγνο μου θυμίζεις ......)
Μετρήσεις έχεις που να το αποδεικνύει αυτό , μετρήσεις έχεις κάνει?

ασε που έχει μαζέψει τόση Σοφία πια αυτό το σάιτ που η δίκη μου σίγουρα περισσεύει ......:dance:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μετά τη τρίτη αναβάθμιση ο trinnov παίζει καλύτερα!
Επιτέλους δε .. ντρέπεται όταν συγκρίνεται αν με τον bryston όπως πριν!
Πλέον.. παίζει σχεδόν σαν τον bryston!
Τώρα γιατί ένα μηχάνημα των 15+k€ χρειάστηκε 3 update και άπειρες ώρες ρύθμισης για να προσεγγίσει τον ήχο ενός προενισχυτη των 3k€που δεν έχει ούτε.. ρυθμιστικά τονικότητας..... είναι ένα θέμα προς διερεύνηση!;)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Άμα παίζει σαν τον Bryston, μάλλον ...καταβάθμιση είναι, όχι αναβάθμιση ;) ;)
Αναβάθμιση είναι Πέτρο!
Πριν δεν τον πλησίαζε κάν τον bryston!
Ε.. τώρα τον έχει πλησιάσει!
Ένας μη προσεκτικός ακροατής μπορεί να πει ότι ακούγεται πλέον σχεδόν ίδιος.:)
Ένας πιο έμπειρος ακροατής πάλι θα καταλάβει την όντως μικρή αλλά υπαρκτή διαφορά.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.432
Άμα παίζει σαν τον Bryston, μάλλον ...καταβάθμιση είναι, όχι αναβάθμιση ;) ;)
Δεν συγκρίνονται τα διαστημόπλοια με τα ποδήλατα. Εκτός αν προσπαθείς να κάνεις ποδήλατο με το διαστημόπλοιο, που και αυτό γίνεται αν είσαι μάγκας, αλλά δεν είναι εύκολο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
Ποια Σοφία βρε Κώστα μου έχεις βάλει και το δεκεμβριανό εκεί να χειροκροτάει.
Χωρίς καν ΑΒ τεστ ( με μικρή χρονική καθυστέρηση ) μετά από ολοκλήρωση Αναβαθμίσης ..... ούτε ίδιες στάθμες ούτε ιδια θέση , έχεις αλλάξει μέχρι και τις ρυθμίσεις για την θέση ακρόασης και προσπαθείς να μας πεις ότι κατάλαβες διαφορά στο ρυθμό και στην ανάλυση των χαμηλων συχνότητων εντάξει μαγκια μεγάλη ......(Καλώδιο-λάγνο μου θυμίζεις ......)
Μετρήσεις έχεις που να το αποδεικνύει αυτό , μετρήσεις έχεις κάνει?

ασε που έχει μαζέψει τόση Σοφία πια αυτό το σάιτ που η δίκη μου σίγουρα περισσεύει ......:dance:
Είσαι πολύ ερειστικός. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Δε ξέρω καν για ποιο λόγο συμμετέχεις σε αυτό το θρεντ και με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή τι ακριβώς επιθυμείς; Να μη σου δίνω καμία σημασία; Μάλλον το κέρδισες..

Ταυτόχρονα, είσαι λάθος, διότι αυτό που αναφέρω, δεν έχει σχέση με τις αδυναμίες στην ακουστική μνήμη, ιδίως όσον αφορά στάθμες ή αν νομίζεις πως σου ακούγεται "καλύτερα", πιο πολύ "αληθοφάνεια" κλπ., αλλά αυτά δεν είναι στη σφαίρα των γνώσεών σου, οπότε εκτιθεσαι για μια ακόμη φορά.

Όσο για το ποιος χειροκροτεί ποιον, δες πρώτα τα δικά σου καμώματα και να χαίρεσαι τα λαϊκ σου, τα αξίζεις.

Ωστόσο, θα σε προτρέψω να διαβάζεις προσεκτικά τι γράφω, έχεις πολλά να μάθεις από μένα.

Εγώ όμως, δεν έχω να μάθω τίποτα από σένα, οπότε μπορώ και να μη διαβάζω τα ποστ σου από δω και πέρα, νομίζω πως το κέρδισες με το σπαθί σου.

Τέλος εκ μέρους μου. 8-)

Επί του θέματος τώρα:

Οι παρατηρήσεις σου είναι σωστές, ο αλγόριθμος εχει βελτιωθεί κι όλο. Το παρατήρησα και εγω και νόμιζα πως ηταν placebo, αλλά το επιβεβαίωσα εν μέρει και μετρητικά. Ξεκάθαρα όμως.
Εγώ δεν έκανα μετρήσεις.
Ακούω όμως, δεν είμαι (ακόμα) κουφός.

Ήμουν βέβαιος πως υπήρξε αλλαγή στον αλγόριθμο ισοστάθμισης, διότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτά που ακούω, και ξέρω καλά να ακούω. ;)

Επίσης παρατήρησα και άλλα,
Συμφωνώ ότι έχει "κι άλλα", μα είναι στα όρια του πλασεμπο και δε μπαίνω στον κόπο να αναφέρω τίποτε άλλο, ούτε για τα ανώτερα πρίμα, ούτε για τα ανώτερα μεσαία, 2 διαφορές που απλώς έχω "ψυλλιαστεί", μα αδιαφορώ.

Η διαφοροποίηση στα μπάσα όμως, κάνει μπαμ. Ξαφνιάστηκα που το άκουσα. Υποθέτω πως έχουν εξελίξει την ισοστάθμιση πολλαπλών σάμπ, χωρίς να ξέρω τίποτα.. Χαίρομαι πολύ που μαθαίνω πως όντως έχεις επιβεβαίωση από τους τρινοβάδες πως αναβάθμισαν το σοφτγουερ ισοστάθμισης, κάτι που δεν φαίνεται σε όσα αναφέρουν επίσημα για αυτή την αναβάθμιση. ;)

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.432
όντως έχεις επιβεβαίωση από τους τρινοβάδες πως αναβάθμισαν το σοφτγουερ ισοστάθμισης
Δεν υπαρχει καμία αμφιβολία, εχω σώσει παλιότερες και νεώτερες target curves και αντίστοιχες μετρήσεις.
Μετρητικά υπάρχουν παρατηρήσιμες αλλαγές κάτω απο την Schroeder (80-250Hz), που στον ασύμμετρο χώρο μου ήθελαν χέριασμα και τώρα δεν θέλουν.
Για τα σαμπ οι διαφορές μετρήθηκαν μικρότερες.

Υπάρχει αλλαγή, και μάλιστα αλλαγή που όχι μόνο βελτιώνει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά ευνοεί κατά πολύ το έργο ενός απλού χρήστη που δεν θέλει να φωνάξει calibrator σπίτι του.

Νομίζω πως θα κόψει μεροκάματα των calibrators σε βάθος χρόνου, πολλοί χρήστες θα πετυχαίνουν αποδεκτό αποτέλεσμα χωρίς πολλά πολλά, το πολυ με ενα remote calibration.

P

PMC

Guest
Είσαι πολύ ερειστικός. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Δε ξέρω καν για ποιο λόγο συμμετέχεις σε αυτό το θρεντ και με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή τι ακριβώς επιθυμείς; Να μη σου δίνω καμία σημασία; Μάλλον το κέρδισες..

Ταυτόχρονα, είσαι λάθος, διότι αυτό που αναφέρω, δεν έχει σχέση με τις αδυναμίες στην ακουστική μνήμη, ιδίως όσον αφορά στάθμες ή αν νομίζεις πως σου ακούγεται "καλύτερα", πιο πολύ "αληθοφάνεια" κλπ., αλλά αυτά δεν είναι στη σφαίρα των γνώσεών σου, οπότε εκτιθεσαι για μια ακόμη φορά.

Όσο για το ποιος χειροκροτεί ποιον, δες πρώτα τα δικά σου καμώματα και να χαίρεσαι τα λαϊκ σου, τα αξίζεις.

Ωστόσο, θα σε προτρέψω να διαβάζεις προσεκτικά τι γράφω, έχεις πολλά να μάθεις από μένα.

Εγώ όμως, δεν έχω να μάθω τίποτα από σένα, οπότε μπορώ και να μη διαβάζω τα ποστ σου από δω και πέρα, νομίζω πως το κέρδισες με το σπαθί σου.
Κώστα . Αν το διαβάσεις ......

Προσπαθώ να καταλάβω αν είσαι με μας η με τους άλλους. Θα μας μιλάς με ακουστικές εκτιμήσεις και ακουστικές εντυπώσεις η με επιστημονικά δεδομένα???

Τις ακουστικές σου εντυπώσεις τις έχω χεσμενες.....( δικός σου τρόπος γραφής είναι αυτός , εγώ δεν μιλάω έτσι...)
αν έχεις μετρήσεις που να Αποδεικνύουν αυτό που ισχυρίζεσαι τότε σε παρακαλώ πολύ να το κάνεις και να μάθουμε κι εμείς τι ακριβώς έκανε τον trinnov να ακούγεται καλύτερα τώρα , μετά την τελευταία αναβάθμιση.( γιατί και μεις αυτό καταλάβαμε , στο είπε και ο λεανδρος....)

Έχω όμως μια απορία βρε Κώστα πως γίνεται όλα τα δικά μας να είναι πάντα τα καλύτερα ?
τα καλύτερα σαμπ ( άλλο Βέβαια το ότι τα πουλήσαμε ) τα καλύτερα μαγκνεπαν ? οι καλύτερες κάρτες ήχου ( μετρικ) οι καλύτερες οθόνες ( βιντεοπροβολησ ...)ο καλύτερος προενισχυτής τριννοβ..... Μέχρι και το πικάπ το ΜΚ 2 είναι το καλύτερο.......
Πως γίνεται ότι έχεις να είναι πάντα το καλύτερο Και ότι έχουμε υπόλοιποι να είναι.....χρεπι....?

Η αξία του κάθε προϊόντος υπάρχει από την εταιρεία που το δημιουργεί και όχι από τα καλά σου λόγια.
Όσο ιντερνετικό μελάνι και να Χαλάς τα προϊόντα έχουν την αξία τους και ο κόσμος την γνωρίζει άλλο που κάποιοι παρασύρονται από τα καλά σου λόγια.......
Το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να βρεις εύκολα πελάτες να ξεφορτωθείς τα προϊόντα που πλέον δεν θέλεις.
Σε αυτό είσαι πραγματικά καλός.....

Δεν είμαι εριστικός καθόλου μάλιστα εριστικός είσαι εσύ και πάρα πολύ και πρέπει να το μάθεις αν δεν το ξέρεις.
Δεν μπορεί να λες αυτά.....

DD50FAB2-7F05-4FFF-96FD-D6842841E618.jpeg

C773D291-D1A5-4D56-ACC0-CED7F326286E.jpeg

χωρις Να παρουσιάζεις μετρήσεις που να αποδεικνύουν ότι τα καλώδια που ακούς και έχουν διάφορες πράγματι της έχουν......

Γιατί έχει διαφορά η μία(του trinnov ) ακουστική εκτίμηση από την άλλη?( των καλωδίων )?
( οι δικές σου . Και οι δυο )

Όπως επίσης είναι άσχημο να παρουσιάζεις ακουστικές εκτιμήσεις για την καινούργια αναβάθμιση του προενισχυτή μας χωρίς να τα υποστηρίζεις με επιστημονικά δεδομένα χωρίς καν να έχεις κάνει ένα σωστό συγκριτικό τεστ.

Όσο για το τελευταίο που γράφεις πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις κάποια πράγματα. Είναι άλλο να μεταδίδεις
τη γνώση σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη Και να παίρνεις χαρά από αυτό το μοίρασμα των εμπειριών και των γνώσεων σου και άλλο να το κάνεις για να φανείς εσύ ο παντογνώστης και να παίρνεις την ικανοποίηση ότι ,
οτι μαλακια και να πω .....,εσεισ από κάτω θα βάζετε like και θα χειροκροτείτε.....εχει διαφορα και ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.

Είναι αλήθεια ότι γνωρίζεις πολλά είναι όμως αλήθεια ότι τα χρησιμοποιείς για να παρουσιάζεις
τα δεδομένα όπως σε συμφέρουν και το κάνεις κατεπανάληψή και ......εντάξει μπορεί κάποιοι να είμαστε βλάκες και να μην καταλαβαίνουμε Αλλά σίγουρα πολύς κόσμος έχει βαρεθεί αυτή την υποκρισία.

Εμένα δεν υπάρχει κανένας λόγος να με διαβάζεις δεν πρόκειται να μάθεις κάτι από εμένα , εξάλλου τα ξέρεις όλα ήδη!

σας έχω αναφέρει προ καιρού πως Ο πρώτος προενισχυτής που έκανε αναβάθμιση Παγκοσμιος ήταν ο δικός μου. Ελπίζω αυτό να σας λέει κάτι......

Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
Μετρητικά υπάρχουν παρατηρήσιμες αλλαγές κάτω απο την Schroeder (80-250Hz), που στον ασύμμετρο χώρο μου ήθελαν χέριασμα και τώρα δεν θέλουν.
Για τα σαμπ οι διαφορές μετρήθηκαν μικρότερες.
Νομίζω πως περιγράφεις καλύτερα το συχνοτικό εύρος των αλλαγών που άκουσα, καθώς η αντιληπτή ανάλυση στις χαμηλές συχνότητες όπως την περιέγραψα (νότες κιθάρας μπάσου) τώρα που το σκέφτομαι μάλλον αφορά κυρίως την τρίτη οκταβα και πιο πάνω, και όχι τις πολύ χαμηλές συχνότητες της πρώτης οκταβας, χωρίς φυσικά να μην έχει περιεχόμενο μέχρι τέρμα κάτω.

Ειλικρινά περιμένω να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει, τι έχεις μάθει από τους τρινοβάδες και τι έχεις μετρήσει.

Επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά πως δεν έχω μάθει τίποτα πέραν αυτού που μόλις έγραψες, και πως δεν έχω πραγματοποιήσει καθόλου μετρήσεις.

Επίσης να προσθέσω πως ήμουν πολύ διστακτικός να γράψω οτιδήποτε, διότι κινδυνεύω να εκτεθώ αναφέροντας ακουστες διαφορές χωρίς να έχει δηλώσει τίποτα επ'αυτού η ίδια η τρινοβ για την τελευταία αναβάθμιση, αλλά είπα ας το πάρει το ποτάμι, δεν είμαι κουφός, τα ακούω ξεκάθαρα αυτά.

Για πες...

ΥΓ. Συμμετείχα στο webinar περί του νέου φιρμγουερ, και είχα ρωτήσει αν χρειάζεται να ξανακάνουμε καλιμπραρισμα μετά την εφαρμογή της αναβάθμισης. Είχαν απαντήσει πως δε χρειάζεται, και ως εκ τούτου δεν έκανα καλιμπραρισμα αφού πέρασα την αναβάθμιση, το άφησα ως ήταν. Έκανα ξανά μόνο όταν (πως μου καρφώθηκε) έκανα αλλαγή στην αξία της κεντρικής μέτρησης, πράγμα που προφανώς δεν αναμένεται να έχει καμία απολύτως ακουστή διαφορά.
Αυτό που έκανα, αναμένεται να έχει μικρότερη διαφοροποίηση απόκρισης στις θέσεις πέριξ της μάστερ, κατά ένα ελάχιστο ποσοστό.

Last edited:

Reaction score
4.817
Υποψία ;
Γεγονός ;
Μπηχτη ;
Άδεια να πιάσει γεμάτα ;
Κανείς δεν ξέρει ....
Ίσως να πρέπει να αναρωτηθούμε εάν έχουν βάση...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
Εμένα δεν υπάρχει κανένας λόγος να με διαβάζεις
Συμφωνούμε. Είναι το μόνο που συμφωνούμε.

Δεν θα σου αναλύσω το "γιατί" σε αυτά που ρωτάς περί ακουστικών εκτιμήσεων, τα έχω ξαναγράψει, αλλά μερικά πράγματα δε μπορείτε να τα καταλάβετε, το έχετε αποδείξει.

Ωστόσο, ενοχλούμαι ιδιαίτερα από τα καθόλου "υπονοούμενα" που λες περί πωλήσεων, είναι κακοήθη σχόλια, και θα έπρεπε να ντρέπεσαι, ελπίζω η διαχείριση να επιληφθεί του θέματος, είναι εξόχως σοβαρό, και άμεση κατηγορία προς εμένα, που έγινα και επαγγελματίας πωλητής μεταχειρισμένων... Τι άλλο θα ακούσω ρε παιδιά..

P

PMC

Guest
Ωστόσο, ενοχλούμαι ιδιαίτερα από τα καθόλου "υπονοούμενα" που λες περί πωλήσεων, είναι κακοήθη σχόλια, και θα έπρεπε να ντρέπεσαι, ελπίζω η διαχείριση να επιληφθεί του θέματος, είναι εξόχως σοβαρό, και άμεση κατηγορία προς εμένα, που έγινα και επαγγελματίας πωλητής μεταχειρισμένων...
Φυσικά και είναι ενοχλητικό και είναι κακοήθεια και θα ‘πρεπε να ντρέπεσαι και κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει. Κανένα μηχάνημα δε χρειάζεται διαφήμιση από σένα ή από μένα. Και εγώ έχω Τρινοβ αλλά δε βγήκα να το διαφημίζω και να λέω πόσο πολύ γαμεί και δέρνει. Το κάθε μηχανάκι έχει την αξία του και δεν την κερδίζει ούτε από σένα ούτε από μένα . το να σχολιάζουμε υπερβάλλοντας κάθε φορά ακόμα και για μία μικρή αναβάθμιση .......Είναι γελοίο!

Μετά ξέρετε να κατηγορείτε τους reviews hiend μηχανημάτων. Μπορείτε όμως να γίνεται πολύ χειρότεροι

Reaction score
23.877
χαμένος χρόνος από τη ζωή μου...
με τη χρήση της ΑΙ παίζει άραγε οι ειδοποιήσεις στα παρακολουθούμενα νήματα να έρχονται μόνο όταν υπάρχει ουσία;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
το να σχολιάζουμε υπερβάλλοντας κάθε φορά ακόμα και για μία μικρή αναβάθμιση .......Είναι γελοίο!
Δεν ξέρω αν σου φαίνεται γελοίο το θέμα που συζητάμε, για μένα πάντως έχει ενδιαφέρον, στα πλαίσια ενός av forum να συζητάμε για την αναβάθμιση ενός av processor.

Γελοία άλλα μου φαίνονται εμένα.

Αν έχεις κόμπλεξ να μιλάς για ακριβά μηχανήματα, εγώ δεν έχω. Αυτό κι αν είναι γελοίο. :gotcha:

Παιδιά πήρα τρινοβ, αλλά στα μουλωχτά, μη το μάθει κανείς, ντρέπομαι που έχω τρινοβ, μεγάλη ντροπή. :gotcha:

Κρυφοκομπλεξισμός; Σα τους κρυφογκέι προ 15-ετιας; :lol:
Επειδη δεν καταλαβα ο καψερος, ο ΕΑΡ εκθειαζει τον Trinnov τωρα , μπας και τον πουλησει στο μελλον για να φυγει γρηγορα ενα πραμα?

για βοηθηστε με λιγο...
Ε, μάλλον αυτό υπονοεί. :gotcha:

Βεβαίως αυτός είναι ο αρμόδιος να στα εξηγήσει καλύτερα. :lol:

Αφού ρώτησες, λογικά θα σου απαντήσει όπου να'ναι. Για να δούμε που θα το φτάσει το αριστούργημα που πλέκει.. :laugh:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.037
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr