JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.060
Μα γαϊδούρι? γαιδούρι?
Θα παραξηγηθούν τα ζωντανά δηλαδής.
Θα παραξηγηθούν τα ζωντανά δηλαδής.
έτσι...πες ταείμαστε σίγουροι ότι δεν κάνεις ζωγραφική?
Κάτι πιο εκλεκτό;Αν και κάνω οικονομία γι' αυτοκινητάκι,
έδινα μια ταληρού* για ένα Τριννοβάκι.
*είμαι στα large μου σήμερα.
Δεν είχα σκοπό να ανεβάσω διαγράμματα. Ούτε να γραψω περισσότερα για το firmware.πες και ευχαριστώ ρε γαιδούρι
σε έσωσε ο dimi από τον διασυρμό που κράτησε μετρήσεις....
Την ενώνει την βουλίτσαέτσι...πες τα
ενώνει βουλίτσα βουλίτσα ο κιορατάς
μόνο εγώ έχω δηλαδή πονηρό μυαλό σε τέτοιες προσφορές?@Zizik δέχομαι και ανταλλαγή με όλο το σετακι τα Pyrex, μόνο ομως αν είναι παλιά ορίτζιναλ.
Καινούργια, κόπιες των παλιών , δεν θέλω
Τι εννοείς Γιάγκο;μόνο εγώ έχω δηλαδή πονηρό μυαλό σε τέτοιες προσφορές?
όλη την ώρα με του πλι απ έξω κυκλοφορεί στου σπίτ
όταν φτιάχνεις ταργκετ κερβ για Μεμονωμένα ηχεία ( left surround) Όπως στο παράδειγμα που έβαλες φωτογραφίες καλύτερα να είναι ξε-Τίκαρισμένο το link κάτω δεξιά αυτό με το μπλε φωτάκι ......για όσους δεν ξέρουν το Ενεργοποιημένο link μεταφέρει το ίδιο τάργκετ κερβ που φτιάχνεις και στα 11 ηχεία......( λίγο προσοχή δεν βλάπτει !)Σου βάζω για παράδειγμα target curves απο το Left surround πριν και μετα το νέο firmware.
Μόνο αν κάνεις αλλαγή, αντιγράψεις την καμπύλη σε ολα τα ηχεία και πατήσεις το πορτοκαλί Apply Changes. Αλλιώς μένουν ως έχουν. Μην ανησυχείς, δεν χάλασα το preset μου, ξέρω να το χειρίζομαι.όταν φτιάχνεις ταργκετ κερβ για Μεμονωμένα ηχεία ( left surround) Όπως στο παράδειγμα που έβαλες φωτογραφίες καλύτερα να είναι ξε-Τίκαρισμένο το link κάτω δεξιά αυτό με το μπλε φωτάκι ......για όσους δεν ξέρουν το Ενεργοποιημένο link μεταφέρει το ίδιο τάργκετ κερβ που φτιάχνεις και στα 11 ηχεία......( λίγο προσοχή δεν βλάπτει !)
γιατι να χαλασουν βρε ;όταν φτιάχνεις ταργκετ κερβ για Μεμονωμένα ηχεία ( left surround) Όπως στο παράδειγμα που έβαλες φωτογραφίες καλύτερα να είναι ξε-Τίκαρισμένο το link κάτω δεξιά αυτό με το μπλε φωτάκι ......για όσους δεν ξέρουν το Ενεργοποιημένο link μεταφέρει το ίδιο τάργκετ κερβ που φτιάχνεις και στα 11 ηχεία......( λίγο προσοχή δεν βλάπτει !)
και τι τα πέρασες τα μακαρόνια?Φάε ρε! Απλά μη μασάς την ώρα που διαβάζεις. Κατάπιε πρώτα.
παζάρι κάνεις αν σου επιτρέπεται να κάνειςΠαζάρια δεν κάνεις αλλά μήπως οι τιμές είναι "φιλικές"; Λέω εγώ..
γιατι να χαλασουν βρε ;
...αυτο πρεπει να κανεις ΑΝ δουλευει σωστα το μηχανημα....
μια καμπυλη για ολα τα ηχεια.....
κατι ξερεις και δεν μας το λες εσυ.....