Trinnov Altitude

P

PMC

Guest
Αν και κάνω οικονομία γι' αυτοκινητάκι,
έδινα μια ταληρού* για ένα Τριννοβάκι. :p

*είμαι στα large μου σήμερα.
Κάτι πιο εκλεκτό;
Ας μην είναι χρήματα ......κάτι άλλο που διαθέτεις .....κάτι που να μας προκαλέσει έχεις να μας κάνεις καμιά πρόταση;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.432
πες και ευχαριστώ ρε γαιδούρι

σε έσωσε ο dimi από τον διασυρμό που κράτησε μετρήσεις....:p
Δεν είχα σκοπό να ανεβάσω διαγράμματα. Ούτε να γραψω περισσότερα για το firmware.
Αυτά τα εχω παρατηρήσει και μετρήσει αρκετό καιρό πριν βγει στο κοινό το firmware. Και για αυτο έγραψα την μερα που βγήκε για “κρυφές χάρες”. Όλες αυτές οι μετρήσεις είχαν ήδη γίνει πριν.

Έτσι κι αλλιως ειναι λεπτομέρειες, μόνο για πυροβολημένους. Δεν εχει νόημα να συζητώνται δημοσίως, κάνουμε την τρίχα τριχιά.

Η συμπεριφορά κάποιων με τσίγκλισε, που ζητούσαν επιβεβαιώσεις. Ορίστε λοιπόν, ικανοποιηθήκατε;

έτσι...πες τα
ενώνει βουλίτσα βουλίτσα ο κιορατάς:cry:
Την ενώνει την βουλίτσα

@Zizik δέχομαι και ανταλλαγή με όλο το σετακι τα Pyrex, μόνο ομως αν είναι παλιά ορίτζιναλ.

Καινούργια, κόπιες των παλιών , δεν θέλω

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.999
@Zizik δέχομαι και ανταλλαγή με όλο το σετακι τα Pyrex, μόνο ομως αν είναι παλιά ορίτζιναλ.

Καινούργια, κόπιες των παλιών , δεν θέλω
μόνο εγώ έχω δηλαδή πονηρό μυαλό σε τέτοιες προσφορές? :laugh:

P

PMC

Guest
Σου βάζω για παράδειγμα target curves απο το Left surround πριν και μετα το νέο firmware.
όταν φτιάχνεις ταργκετ κερβ για Μεμονωμένα ηχεία ( left surround) Όπως στο παράδειγμα που έβαλες φωτογραφίες καλύτερα να είναι ξε-Τίκαρισμένο το link κάτω δεξιά αυτό με το μπλε φωτάκι ......για όσους δεν ξέρουν το Ενεργοποιημένο link μεταφέρει το ίδιο τάργκετ κερβ που φτιάχνεις και στα 11 ηχεία......( λίγο προσοχή δεν βλάπτει !)

Attachments

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.432
όταν φτιάχνεις ταργκετ κερβ για Μεμονωμένα ηχεία ( left surround) Όπως στο παράδειγμα που έβαλες φωτογραφίες καλύτερα να είναι ξε-Τίκαρισμένο το link κάτω δεξιά αυτό με το μπλε φωτάκι ......για όσους δεν ξέρουν το Ενεργοποιημένο link μεταφέρει το ίδιο τάργκετ κερβ που φτιάχνεις και στα 11 ηχεία......( λίγο προσοχή δεν βλάπτει !)
Μόνο αν κάνεις αλλαγή, αντιγράψεις την καμπύλη σε ολα τα ηχεία και πατήσεις το πορτοκαλί Apply Changes. Αλλιώς μένουν ως έχουν. Μην ανησυχείς, δεν χάλασα το preset μου, ξέρω να το χειρίζομαι.

Αν απλως ανοίξεις το preset για να το δεις, το link είναι πάντα πατημένο σε ολα τα ηχεία.

Αν εχεις περαιτέρω απορίες, δες το manual.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
Εντάξει, έτσι εξηγούνται όλα όσα άκουσα.
Τώρα μάλιστα.

Για να ξέρω τώρα, μπορούμε να βάλουμε αγγελία κανένα τρινοβ ή θα πρέπει να ντραπουμε;

Γενικά πρέπει να ντρεπόμαστε να βάλουμε αγγελία τον προηγούμενο av εξοπλισμό μας;

Προσωπικά πάντως, αγοράζω ο,τι θέλω, πριν πουληθεί ο προηγούμενος εξοπλισμός μου, και ασχέτως αυτού.
Δε περιμένω να πουληθεί η μετρικ για να πάρω κάτι άλλο, έστω τρινοβ.

Ηχεία ας πούμε, πήρα πριν δώσω τα προηγούμενα.

Πανί για τον προβολέα, ομοίως.

Τον καινούργιο προβολέα, ομοίως.

Μάλιστα, έτσι για το χαβαλε της ντροπής, να πω πως όλα τα εξοφλώ αμέσως, στην παραγγελία.

Λόγου χάριν, μόλις έμαθα τιμή για το νέο πανί της Stewart, μιλώντας τηλεφωνικά με το Λάμπρου, σε 2-3 λεπτά είχε εξοφληθεί. Φυσικά ούτε αγγελία δεν είχα βάλει το προηγούμενο πανί..

Ομοίως, μόλις έμαθα τιμή για τον JVC από Ζαπαντη, σε 2' είχε όλο το ποσό στο λογαριασμό του.

Ομοίως για το λουματζεν. Άμεση εξόφληση, επιτόπου, κανένα παζάρι.

Πολλά χρόνια πιο πίσω, όταν παρήγγειλα τα μαγκνεπαν που τώρα πουλάω στην αγγελία για 2 χιλιάρικα, πήγα στο μαγαζί με 7.350€ στο χέρι να τα εξοφλήσω για να γίνει η παραγγελία.

Ποτέ παζάρια.

Και λίγο πιο πίσω να πάω, μόλις μου είπε τιμή ο Ζαπαντης για τρινοβ, εντός δευτερολέπτων είχε εξοφληθεί όλο το ποσό. Πριν μπουν σε αγγελία τα προηγούμενα που είχα. Και φυσικά χωρίς παζάρια...

Άλλοι, ακόμα συνεχίζουν να κάνουν παζάρι για τον τρινοβ, να το σέρνουν πολλούς μήνες μετά την αγορά, μέχρι που φτάσανε σε νεύρα με τον πωλητή από το ασταμάτητο παζάρι..

Λέμε τώρα.. περί ντροπής και αγγελιών :gotcha:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.999
κ εγώ μόλις έκατσα να φάω μακαρονάκια με κιμαδάκο
ξαφνικά βλέπω ποστ Εαρ
πριν το διαβάσω...
αφήνω κάτω το πιατάκι...
απλώνω πάλι τα ποδαράκια μου στον καναπέ...και πιάνω το ποντίκι
δεν χάλασε ο κόσμος να το φάω αργότερα και κρύο...οικογένεια έχουμε :laugh:

Reaction score
15.543
γιατι να χαλασουν βρε ;
...αυτο πρεπει να κανεις ΑΝ δουλευει σωστα το μηχανημα....:biggrin:
μια καμπυλη για ολα τα ηχεια.....

κατι ξερεις και δεν μας το λες εσυ.....

daharis666

Moderator
Reaction score
79.999
Φάε ρε! Απλά μη μασάς την ώρα που διαβάζεις. Κατάπιε πρώτα.
και τι τα πέρασες τα μακαρόνια?
καραμέλα clorets να τα παπαρώνω στο στόμα :p

daharis666

Moderator
Reaction score
79.999
Παζάρια δεν κάνεις αλλά μήπως οι τιμές είναι "φιλικές"; Λέω εγώ.. :biggrin:
παζάρι κάνεις αν σου επιτρέπεται να κάνεις
δεν σπας νεύρα όσο φιλική και να είναι η συναλλαγή ;)

Reaction score
23.876
Η μανούλα είναι από κει κοντά 80χλμ παραπάνω , που πάει και το στεφάνι σου για δουλειά.
Άμα την δεις να παζαρεύει θα κρυφτείς όπου βρεις πρόχειρα μέχρι να βρεις τρόπο να βγεις από το μαγαζί.

Reaction score
15.543
γιατι να χαλασουν βρε ;
...αυτο πρεπει να κανεις ΑΝ δουλευει σωστα το μηχανημα....:biggrin:
μια καμπυλη για ολα τα ηχεια.....

κατι ξερεις και δεν μας το λες εσυ.....

ααα οκ, τωρα ειδα την φωτο.....

301634_41d9c561b7df715ea557aba9069ceae4.jpeg

....αλλο του φτιαχνεις και αλλο σου βγαζει στην πραγματικοτητα, θελει χεριασμα για να ερθει..
οποτε δεν μπορεις να κανεις μια καμπυλη και να την περασεις σε ολα τα ηχεια....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr