- Reaction score
- 79.999
σετάκι με καραμπίνα ή πιστόλι?
σετάκι με καραμπίνα ή πιστόλι?
Θέλει γνώσεις που του λείπουν..ναι καλά....
να τον δω με audyssey τι θα κάνει
καλά ηρεμήσαμεεεεεΘέλει γνώσεις που του λείπουν..
να μην λουμπρικειτ πρώτα? ντράιλι εντελώς?Ban.-
Του-θρη του τάιτεν δη άσσεζ.
εσυ παιδιμ εισαι για εξωτερικό να κανονίζεις παρτζςΝτράι φακς αρ δε μπεστ. Φωρ δε φάκερ δατ ιζ, μόουστ πρόμπαμπλυ νοτ φωρ δε φακτ.
Παρέλειψες το ΄΄φιλικά΄΄...Παρεξηγήθηκα τώρα...Α, εντάξει. Έχω πιθανότητες να βγάλω κάποιο νόημα δηλαδή!!!!
( πειραγματάκι προς τον Bhutia, με σεβασμό πάντα!! )
Κρατώ μικρό καλάθι για το ότι θα φτάσω να κατανοώ τα διαγράμματα όπως εσείς, αλλά πιστεύω ότι θα ξεκινήσω τη μελέτη το ΣΚ, οπότε θα έχω μια σαφέστερη εικόνα.
Eleven...some , για να είναι σε αρμονία και με τους απαιτούμενους δορυφόρους στο Atmos...εσυ παιδιμ εισαι για εξωτερικό να κανονίζεις παρτζς
Δεν φαντάζονται κιόλας τι τους περιμένει ακόμα...καλα καλα .... κατσε να μην ειχε δημοσιευσει τις μελετες και εφαρμογες του ο Μεγαλος Γκουρου ....θα σου λεγα εγω αν ο Γαλλος θα εκανε απντειτ.... με τη προηγουμενη εκδοση θα ειχατε μεινει...
Με κράνος εργοταξίου, δεν βλέπεις το χρώμα?σετάκι με καραμπίνα ή πιστόλι?
Για όνομα, με 100 ντόλαρς, τα κάνει όλα:
"the Apple S5 chip in HomePod mini works with advanced software to analyse the unique characteristics of the music and apply complex tuning models to optimise loudness, adjust the dynamic range, and control the movement of the driver and passive radiators in real time."
Apple introduces HomePod mini: A powerful smart speaker with amazing sound
Apple today unveiled HomePod mini, the latest HomePod speaker that delivers amazing sound, an intelligent assistant, and a smart home hub.www.apple.com
Να τα μαααααςΕ ρε και βγάλει κανένα decoding app στο Apple TV για να στριμάρει ασύρματα πολυκάναλο σε 5-6-7-8 HomePods να δεις γέλια που
Σε ευχαριστω χερ ντοκτορ για τα καλα σου λογιαΝα, πήρε ο Χρήστος μπεριγκερ, ωραία λαμπάκια βλέπει. Μέχρι κει. Τέλος.
Ο,τι και να κάνει, μαντάρα ολέ.
πολυ θα ηθελα να ειμαι παρωνΜε τον ντιμιφουτ έχουμε διαφωνίες πολύ σημαντικές, κυρίως ως προς την στάθμη στις πρώτες οκτάβες, διαφωνίες που ξεπλένονται με αίμα όταν πάμε για μπύρες.
Επικές μάχες.
Ειναι φυσιολογικος ανθρωπος και ακουει μουσικηΠροφανώς, παίζει σπουδαίο ρόλο το ότι αυτός ο φαλακρός ακούει κλασική, η οποία απαιτεί περισσότερη προσοχή στο στήσιμο.
Εγώ ακούω πιο χαλαρά μουσικά είδη, όπου η ευχαρίστηση του πιο γενναίου μπάσου δεν αποτιμάται, είναι το ζητούμενο.
γουστάρεις μαλλιοτράβηγμα ε ?πολυ θα ηθελα να ειμαι παρων
Χρήστο μου, κάτω από 40 χερτζ θες ανέβασμα, αλλά δεν έχεις μεγάφωνα που να βγάζουν την πρώτη οκταβα, εκεί είναι το κενό στο σετάπ σου..Οταν ανεβασα τα 70 χερζ κατα 15 ντιμπια δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα
Το οντισι είναι το λάντα της ισοσταθμισης.σετάκι με καραμπίνα ή πιστόλι?