Trinnov Altitude

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.977
Για να φτάσεις σε επίπεδο να "ξεζουμίζεις" τέτοια συσκευή, χρειάζεται να διαβάζεις μπουτχια φαρσί και καλαμάρι, να τα ξέρεις απ'έξω.
Xρειάζεται να είναι υψηλό το δικό σου "επίπεδο" για να έχεις "λόγο" σε τέτοιας τεχνολογίας μηχανήματα, ειδάλλως γίνεσαι γραφικός, παίζοντας ανίδεος με κουμπάκια. _
:rolleyes:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.607
Για να φτάσεις σε επίπεδο να "ξεζουμίζεις" τέτοια συσκευή, χρειάζεται να διαβάζεις μπουτχια φαρσί και καλαμάρι, να τα ξέρεις απ'έξω.

Για να κάνεις ένα απλό καλιμπραρισμα, χρειάζεται να έχεις βασικές γνώσεις ψυχοακουστικής και ακουστικής, δηλαδή να έχεις διαβάσει και εμπεδώσει το βιβλίο.

Εν ολίγοις, χρειάζεται να είναι υψηλό το δικό σου "επίπεδο" για να έχεις "λόγο" σε τέτοιας τεχνολογίας μηχανήματα, ειδάλλως γίνεσαι γραφικός, παίζοντας ανίδεος με κουμπάκια, κάνοντας λανθασμένα "συγκριτικά" τεστ και βγάζοντας σερί λανθασμένα συμπεράσματα. Κωμωδία σκέτη..
Οκ, το "ξεζουμίζω" προφανώς ήταν υπερβολικό για μηχανήματα επιπέδου trinnov (αλλά δε νομίζω να αποκτήσω και ποτέ...) για απλούστερα μηχανήματα δεν ήταν και τόσο υπερβολικό.

Και πάλι (αν είχα ή αποκτούσα trinnov) όμως, θα προτιμούσα το "απλό καλιμπράρισμα" που λες και σύ από το καλιμπράρισμα του επαγγελματία που θα φοβόμαστε μην πατηθεί κανα κουμπάκι... τότε γίνεσαι πιο γραφικός με τα κουμπάκια! (μηηηηηη μην το ακουμπάς, αν αλλάξει κάτι, άντε να ξαναφέρω το Μήτσο για ρύθμιση...).

Reaction score
23.876
Λάθος δεν είπα ότι είναι, αλλά εμένα ως προσωπικότητα δε μου κάθεται καλά.
ούτε εμένα αλλά μερικά πράγματα γίνονται αναγκαστικά outsourcing είτε λόγω χρόνου είτε λόγω γνώσεων.
παλιά τον ήχο σταμαξ τον είχα φτιαγμένο με τα χεράκια μου , ρυθμισμένο με τα αυτάκια μου.
πλέον δεν έχει νόημα, δεν έχω ούτε χρόνο ούτε τις ικανότητες να το κάνω σε υψηλό επίπεδο =====> δραγκιώτης και τέλος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.485
Σιγά μην έχει και ηλικιακά όρια. Χαλαρώστε.. ελιτίστικη προσέγγιση Κώστα μου
Μπα, ρεαλιστική. Και καλοπροαίρετη.

Και δεν είναι θέμα "τρινοβ" ή κάποιου πιο απλού (φτηνού) εξοπλισμού.

Να, πήρε ο Χρήστος μπεριγκερ, ωραία λαμπάκια βλέπει. Μέχρι κει. Τέλος.

Ο,τι και να κάνει, μαντάρα ολέ.

Ο ντιμιφουτ που έκατσε και διάβασε καλά το βιβλίο, σε όποιο σπίτι και να πάει, από σας που ξέρω τουλάχιστον (του μπουτχια πιθανώς εξαιρουμένου), μπορεί να βελτιώσει στανταρ τον ήχο με μισή ώρα ενασχόλησης, χωρίς πολλά πολλά, κι ας έχετε φάει ώρες επί του θέματος.

Είναι θέμα γνώσης, και φυσικά εξοικείωσης με το αντικείμενο.

Βεβαίως δεν είναι τίποτα δα σπουδαίο, αλλά από την άλλη δεν είναι και τόσο απλό.

Reaction score
1
Μπα, ρεαλιστική. Και καλοπροαίρετη.

Και δεν είναι θέμα "τρινοβ" ή κάποιου πιο απλού (φτηνού) εξοπλισμού.

Να, πήρε ο Χρήστος μπεριγκερ, ωραία λαμπάκια βλέπει. Μέχρι κει. Τέλος.

Ο,τι και να κάνει, μαντάρα ολέ.

Ο ντιμιφουτ που έκατσε και διάβασε καλά το βιβλίο, σε όποιο σπίτι και να πάει, από σας που ξέρω τουλάχιστον (του μπουτχια πιθανώς εξαιρουμένου), μπορεί να βελτιώσει στανταρ τον ήχο με μισή ώρα ενασχόλησης, χωρίς πολλά πολλά, κι ας έχετε φάει ώρες επί του θέματος.

Βεβαίως δεν είναι τίποτα δα σπουδαίο, αλλά από την άλλη δεν είναι και τόσο απλό.
Τώρσ το διατύπωσες.σωστά. :drinks:

Reaction score
12.264
Έχει γράψει και ο @Bhutia
Στα Σανσκριτικά
Α, εντάξει. Έχω πιθανότητες να βγάλω κάποιο νόημα δηλαδή!!!!

( πειραγματάκι προς τον Bhutia, με σεβασμό πάντα!! )

Ναι ρε.
Μετά τον Τουλ, διδακτορικό με μπουτχια.
Κρατώ μικρό καλάθι για το ότι θα φτάσω να κατανοώ τα διαγράμματα όπως εσείς, αλλά πιστεύω ότι θα ξεκινήσω τη μελέτη το ΣΚ, οπότε θα έχω μια σαφέστερη εικόνα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.485
Κώστα δεν είναι πονηρή ερώτηση .
Τον δικό σου εσύ τον ρυθμίζεις η ο dimi ;
Φυσικά εγώ. ;)
Με τον ντιμιφουτ έχουμε διαφωνίες πολύ σημαντικές, κυρίως ως προς την στάθμη στις πρώτες οκτάβες, διαφωνίες που ξεπλένονται με αίμα όταν πάμε για μπύρες.
Επικές μάχες.
Σκέτο Μάπετ σόου.. :lolsign:

ΥΓ.

Πιο σοβαρά μιλώντας, ο ντιμιφουτ κάνει ισοστάθμιση για φυλακισμένους, στρώνει και το μισό ντεσιμπέλ. Και πρόσεξε, κάθεται και το ακούει κιόλας!
Εγώ είμαι εντελώς αδιάφορος σε μικροδιαδοροποιήσεις απόκρισης, και ειλικρινά χέστηκα για μικροαλλοιωσεις στην τονικότητα..

Προφανώς, παίζει σπουδαίο ρόλο το ότι αυτός ο φαλακρός ακούει κλασική, η οποία απαιτεί περισσότερη προσοχή στο στήσιμο.
Εγώ ακούω πιο χαλαρά μουσικά είδη, όπου η ευχαρίστηση του πιο γενναίου μπάσου δεν αποτιμάται, είναι το ζητούμενο.

Δηλαδή, εγώ ακολουθώ τις ταργκετ κερβ του πλήθους, αυτό που "αρέσει" σε όλο τον κόσμο, ενώ αυτός του "trained listener", πράγματα γνωστά εδώ και δεξερωγωπόσα χρόνια..

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.431
Πιο σοβαρά μιλώντας, ο ντιμιφουτ κάνει ισοστάθμιση για φυλακισμένους, στρώνει και το μισό ντεσιμπέλ. Και πρόσεξε, κάθεται και το ακούει κιόλας!
Εγώ είμαι εντελώς αδιάφορος σε μικροδιαδοροποιήσεις απόκρισης, και ειλικρινά χέστηκα για μικροαλλοιωσεις στην τονικότητα..
Το σωστό είναι αυτό που κάνει ο Εαρ. Εγώ είμαι άρρωστος.

Αλλά είναι basshead και τα χαλάει όλα. Και ψήνει το κρέας παραπάνω απο όσο πρέπει.

Ορίστε, τα είπα.

Reaction score
15.543
Παραμένει βέβαια το πρόβλημα ότι η σωστή ρύθμιση ισχύει μόνο για την reference σταθμη ακρόασης. Σε χαμηλές στάθμες χρειάζεται κάποια ακόμα πραγματάκια. Παρουσιάζεται άδειος χαμηλά......( φαινόμενο που δεν παρατηρείται σε καμία στάθμη με τον προ της bryston)
Δωστο το ρημαδι και να πάρεις έναν προ που δεν έχει τέτοια θέματα. :lolsign:

εδώ ρίχνω ένα άκυρο στην τριννοφ
για τόσο auto ισοστάθμιση θα έπρεπε να προσαρμόζει αυτόματα και κάποιες προτεινόμενες αποκρίσεις για χαμηλότερες στάθμες
Ε μα..!!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.999

ναι καλά....
να τον δω με audyssey τι θα κάνει :laugh: :lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.485
ναι καλά....
να τον δω με audyssey τι θα κάνει :laugh: :lol:
Πάντα υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό απαλό χτύπημα συμπάθειας στην πλάτη του ανθρώπου που υποφέρει..

Τέτοια κίνηση από γιατρό, εκτιμάται δεόντως.

(Συνήθως πληρώνει ο ασθενής για κάτι τέτοιο)

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr