Trinnov Altitude

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.999
Η μανούλα είναι από κει κοντά 80χλμ παραπάνω , που πάει και το στεφάνι σου για δουλειά.
Άμα την δεις να παζαρεύει θα κρυφτείς όπου βρεις πρόχειρα μέχρι να βρεις τρόπο να βγεις από το μαγαζί.
με όλη τη συμπάθεια που σίγουρα θα ειχα στη μανούλα σου....😍
αν είχαμε κλείσει σε τιμή και στο τέλος μου έκανε ξανά παζάρι
θα την έβγαζα ευγενικά έξω από το μαγαζί και θα κλείδωνα και την πόρτα :p

το έχω κάνει στο περίπου με μία (πρόσφατα κιόλας)που νόμιζε ότι τα ηλεκτρονικά έχουν κερδοφορία όπως τα ρούχα(την επόμενη μέρα έστειλε τον σύζυγο να μου ζητήσει και συγνώμη)

+ έχω κάνει και χειρότερες καφρίλες με κάποιους που έχουν το παζάρι-κλάψα σπορ σε βαθμό γυφτιάς :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.485
Παζάρια δεν κάνεις αλλά μήπως οι τιμές είναι "φιλικές"; Λέω εγώ.. :biggrin:
Α, με χαρά μου να απαντήσω.

Σε προκαλώ να πάρεις τηλέφωνο τον Λάμπρου, να τον ρωτήσεις αν του έκανα παζάρι στην τιμή, και αν μου έκανε ειδική τιμή για το πανί. ;)

Δεν ήξερα καν ότι κάλυψε τα μεταφορικά. Δε το ζήτησα. Τίποτα δε ζήτησα, ήμουν έτοιμος να πληρώσω το μεταφορέα, όταν μου είπε ότι είναι πληρωμένα...

Την απόδειξη αγοράς των μαγκνεπαν την έχω ακόμα κρατημένη. 7.350€ από τον Παντελή Λαμπριανίδη, τιμή επίσημη, μηδέν έκπτωση.

Ο Ζαπαντης, μου έκανε ίδια τιμή στον τρινοβ με όλους μαζί στην πρώτη παραγγελία που έγινε (μαζική) αν θέλετε ρωτήστε τους υπόλοιπους, φιλ φρι.

Όσο για τον λουματζεν, ο Ζαπαντης βγήκε "εκτός" της συναλλαγής, πλήρωσα απευθείας το μαγαζί που τον είχε στο εξωτερικό.

Για τον προβολέα; Από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία την τιμή που κάνει, ούτε ποια είναι η αντιπροσωπεία δε ξέρω, στο Ζαπαντη πλήρωσα.

Τα ηχεία; Τα περισσότερα τα πήρα από εξωτερικό, μερικά μεταχειρισμένα από τον φλας, μερικά από αγγελίες εδώ στο φόρουμ, και λίγα από τον Ζαπαντη, τιμή Νάκα.

Θα σε πάω πολύ πίσω, λίγο πριν κλείσει ο Λαμπριανίδης. Παραγγέλνω ένα καλώδιο, RCA, ρωτάω πόσο έχει, μου λέει 550€. Πάω στο μαγαζί, δίνω τα λεφτά για να το παραγγείλει.

Περίμενα δύο βδομάδες, τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον Ιωνά στην exclusive, τον ρωτάω αν έστειλε το καλώδιο που παρήγγειλα στον Λαμπριανίδη. Μου λέει έκλεισε αυτός, παραγγελία δε μου έδωσε, λεφτά δε μου έδωσε, δε ξέρω τίποτα. Οκ, του λέω το έχεις το καλώδιο; Ναι το έχω μου λέει. Ρωτάω πόσο θες; 550€ μου λέει. Οκ του λέω, στείλτο, σε 2' θα έχεις τα λεφτά. Σε 2' τα είχε. Λεφτά δε πήρα πίσω από Λαμπριανίδη ,ούτε καν ασχολήθηκα.

Ρώτα όποιον θες. Και τον Ιωνά, και τον Χουρμουζιάδη που τότε δούλευε εκεί, και τον Λαμπριανίδη αν τον βρεις. Φιλ φρι.

Μετά από όλα αυτά όμως, να σε ρωτήσω κάτι; Πες ότι ο Λαμπριανίδης μου έκανε καλύτερη τιμή στο καλώδιο, και μου το έδινε 450€ επειδή είχα αγοράσει από κει 800 μηχανήματα. Έχεις κάνα πρόβλημα;
Και δε μου έκανε καλύτερη τιμή.
Είτε μου έκανε, είτε δε μου έκανε, εσύ τι ακριβώς πρόβλημα έχεις;

Παζάρι πάντως, δεν έχω κάνει. Ποτέ.
Έχω αγοράσει άπειρα μηχανήματα. Ρώτα όλη την αγορά. Όλοι με ξέρουν. Παζάρι εγώ, δε μπαίνω ποτέ στη διαδικασία.

Άλλοι όμως, σου σπαν τα νεύρα στο παζάρι, είτε είσαι μαγαζί είτε όχι.. Α πες τώρα. Όχι, πες. Σε προκαλώ.

Αν γνωρίζετε έστω και ένα πράγμα

Last edited:

P

PMC

Guest
ααα οκ, τωρα ειδα την φωτο.....

View attachment 182858

....αλλο του φτιαχνεις και αλλο σου βγαζει στην πραγματικοτητα, θελει χεριασμα για να ερθει..
οποτε δεν μπορεις να κανεις μια καμπυλη και να την περασεις σε ολα τα ηχεια....
Και φυσικά είναι μεγάλη αναβάθμιση αν σκεφτείς αυτό που έγραψε ο έαρ .... Που διορθώθηκε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα της προηγούμενης έκδοσης

Άρα, πλέον ο,τι του δίνεις στο ταργκετ κερβ, το κάνει άριστα, χωρίς να χρειάζεται επανέλεγχο με "χεριασμα" στις λεπτομέρειες, χωρίς να χρειάζεται επιβεβαίωση με μέτρηση μετά την ολοκλήρωση της δικής του ισοστάθμισης!
Που δεν ξέρω αν το κατάλαβε και όλος ο κόσμος τι σημαίνει. Φαντάσου ότι το πρόγραμμα του Προενισχυτή σου Έδινε τη δυνατότητα να παίξεις μόλις + - 5 db, Για διαφορές που μπορεί να είναι και πάνω από 10 db......Για τον απλό χρήστη αυτό ήταν πολύ δύσκολο να το ισοστάθμισει.........

Reaction score
5.520
Για να πάρεις τα δικά μου πάντως (4x 310 κι ένα KH870) ένα παζαράκι το θυμάμαι να έγινε. :biggrin:
Και δυο ακροάσεις σε μένα έκανες μέχρι να το αποφασίσεις, που δήθεν ποτέ δεν κάνεις.
Για να μην πω που έφερες και τη γυναίκα σου να ακούσει, για να έχεις μια δεύτερη γνώμη πώς ακούγονται.
Και για ποια ηχεία μάλιστα, τα πλέον γνώριμά σου Neumann! :)
Στην αποπληρωμή πάντως κύριος, δεν λέω. Πλερώ και μετά φορτώ.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.999
Α, με χαρά μου να απαντήσω.

Σε προκαλώ να πάρεις τηλέφωνο τον Λάμπρου, να τον ρωτήσεις αν του έκανα παζάρι στην τιμή, και αν μου έκανε ειδική τιμή για το πανί. ;)

Δεν ήξερα καν ότι κάλυψε τα μεταφορικά. Δε το ζήτησα. Τίποτα δε ζήτησα, ήμουν έτοιμος να πληρώσω το μεταφορέα, όταν μου είπε ότι είναι πληρωμένα...

Την απόδειξη αγοράς των μαγκνεπαν την έχω ακόμα κρατημένη. 7.350€ από τον Παντελή Λαμπριανίδη, τιμή επίσημη, μηδέν έκπτωση.

Ο Ζαπαντης, μου έκανε ίδια τιμή στον τρινοβ με όλους μαζί στην πρώτη παραγγελία που έγινε (μαζική) αν θέλετε ρωτήστε τους υπόλοιπους, φιλ φρι.

Όσο για τον λουματζεν, ο Ζαπαντης βγήκε "εκτός" της συναλλαγής, πλήρωσα απευθείας το μαγαζί που τον είχε στο εξωτερικό.

Για τον προβολέα; Από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία την τιμή που κάνει, ούτε ποια είναι δε ξέρω, στο Ζαπαντη πλήρωσα.

Τα ηχεία; Τα περισσότερα τα πήρα από εξωτερικό, μερικά μεταχειρισμένα από τον φλας, μερικά από αγγελίες εδώ στο φόρουμ, και λίγα από τον Ζαπαντη, τιμή Νάκα.

Θα σε πάω πολύ πίσω, λίγο πριν κλείσει ο Λαμπριανίδης. Παραγγέλνω ένα καλώδιο, RCA, ρωτάω πόσο έχει, μου λέει 550€. Πάω στο μαγαζί, δίνω τα λεφτά για να το παραγγείλει.

Περίμενα δύο βδομάδες, τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον Ιωνά στην exclusive, τον ρωτάω αν έστειλε το καλώδιο που παρήγγειλα στον Λαμπριανίδη. Μου λέει έκλεισε αυτός, παραγγελία δε μου έδωσε, λεφτά δε μου έδωσε, δε ξέρω τίποτα. Οκ, του λέω το έχεις το καλώδιο; Ναι το έχω μου λέει. Ρωτάω πόσο θες; 550€ μου λέει. Οκ του λέω, στείλτο, σε 2' θα έχεις τα λεφτά. Σε 2' τα είχε. Λεφτά δε πήρα πίσω από Λαμπριανίδη ,ούτε καν ασχολήθηκα.

Ρώτα όποιον θες. Και τον Ιωνά, και τον Χουρμουζιάδη που τότε δούλευε εκεί, και τον Λαμπριανίδη αν τον βρεις. Φιλ φρι.

Μετά από όλα αυτά όμως, να σε ρωτήσω κάτι; Πες ότι ο Λαμπριανίδης μου έκανε καλύτερη τιμή στο καλώδιο, και μου το έδινε 450€ επειδή είχα αγοράσει από κει 800 μηχανήματα. Έχεις κάνα πρόβλημα;
Και δε μου έκανε καλύτερη τιμή.
Είτε μου έκανε, είτε δε μου έκανε, εσύ τι ακριβώς πρόβλημα έχεις;

Παζάρι πάντως, δεν έχω κάνει. Ποτέ.
Έχω αγοράσει άπειρα μηχανήματα. Ρώτα όλη την αγορά. Όλοι με ξέρουν. Παζάρι εγώ, δε μπαίνω ποτέ στη διαδικασία.

Άλλοι όμως, σου σπαν τα νεύρα στο παζάρι, είτε είσαι μαγαζί είτε όχι.. Α πες τώρα. Όχι, πες. Σε προκαλώ.

Αν γνωρίζετε έστω και ένα πράγμα
εμ δεν μου τα λεγες αυτά πιο νωρίς....να σε δάγκωνα καλά

ήθελα να σου γλιτώσω και λεφτά ο μλκας
ΝΑ! :p

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.432
Φαντάσου ότι το πρόγραμμα του Προενισχυτή σου Έδινε τη δυνατότητα να παίξεις μόλις + - 5 db, Για διαφορές που μπορεί να είναι και πάνω από 10 db.....
Τι εννοείς; Δεν κατάλαβα, για ποιο μηχάνημα μιλάς;

Reaction score
15.543
Και φυσικά είναι μεγάλη αναβάθμιση αν σκεφτείς αυτό που έγραψε ο έαρ .... Που διορθώθηκε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα της προηγούμενης έκδοσης

Που δεν ξέρω αν το κατάλαβε και όλος ο κόσμος τι σημαίνει. Φαντάσου ότι το πρόγραμμα του Προενισχυτή σου Έδινε τη δυνατότητα να παίξεις μόλις + - 5 db, Για διαφορές που μπορεί να είναι και πάνω από 10 db......Για τον απλό χρήστη αυτό ήταν πολύ δύσκολο να το ισοστάθμισει.........
συγνωμη, δεν διαβαζω ear .......ειναι ολο υπερβολες που δεν ισχυουν και οχι μονον απο αυτον..

Reaction score
1
Εγώ πάντως ομολογώ ότι όταν παλιά ήθελα να αγοράσω κάτι που πούλαγες μου είπες ότι θα το φέρεις Αθήνα δωρεάν. Σωραίος. Άσχετα που τελικά.δεν έγινε.

P

PMC

Guest
Τι εννοείς; Δεν κατάλαβα, για ποιο μηχάνημα μιλάς;
δεν ξέρω γιατί γινόταν ούτε μπορώ να το Εξηγήσω αλλά όταν άλλαζες με το χέρι την καμπηλη πάνω από κάποια ( λιγα ) db αυτή άλλαζε εντελώς ......δεν ήταν Προβλέψιμη η επέμβαση.
τωρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.....σε αυτό το κομμάτι.

Reaction score
15.543
δεν ξέρω γιατί γινόταν ούτε μπορώ να το Εξηγήσω αλλά όταν άλλαζες με το χέρι την καμπηλη πάνω από κάποια ( λιγα ) db αυτή άλλαζε εντελώς ......δεν ήταν Προβλέψιμη η επέμβαση.
η αρχικη μετρηση ειναι πολλαπλων σημειων η ενος σημειου.....ειναι σημαντικο που σε ρωταω.

P

PMC

Guest
η αρχικη μετρηση ειναι πολλαπλων σημειων η ενος σημειου.....ειναι σημαντικο που σε ρωταω.
Εγώ τρία σημεία μετράω με περίπου ένα μέτρο διαφορα το ένα από το άλλο.....

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.432
Μετά από πολυ χρήση ειχα καταφέρει να προβλέπω τι θα γινόταν σε μια παρέμβαση, και πράγματι δεν ηταν απλό. Αλλά είχε γίνει προβλέψιμο.
Αλλά τωρα ειναι πιο προβλέψιμο οπως λες, και αυτο ουσιαστικά δείχνουν και τα screenshots που ανέβασα.
Και αυτο ακούγεται κιόλας.

Όσο για τα ορια που μπορείς να παρέμβεις, αυτο δεν είναι +-5db. Είναι.....όσο θες.
Πας σε αυτήν την καρτέλα και κουνάς τα ορια όσο θελεις. Όσο αντέχει το σύστημα σου.

F0D4E68C-67F0-4FCE-8E94-558F25BC5A0C.png

Μπορείς να κανεις αλλαγές, πχ αν δεν θελεις να αλλάζεις πολυ τον χαρακτήρα των ηχείων σου πάνω απο την Schroeder, μπορείς να κανεις κάτι τέτοιο, και η ισοστάθμιση θα γίνει μέσα σε αυτά τα όρια.

4BFB4246-CFFB-4864-AE68-1C4878C12A8A.png

Μην ανησυχείς, δεν θα πατήσω το Apply changes.

Το δωρεάν μάθημα της ημέρας.

Reaction score
15.543
αν δοκιμασεις ενα σημειο μετρησης και κανεις διορθωση καμπυλης θα ακουσει λογικα.....αν δεν ακουσει τοτε ειναι θεμα.
.....στις πολλαπλες μετρησεις λαμβανονται κιαλλοι παραγοντες ρολο γιαυτο φευγει απο εκει που το πας....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.485
Για να πάρεις τα δικά μου πάντως (4x 310 κι ένα KH870) ένα παζαράκι το θυμάμαι να έγινε. :biggrin:
Και δυο ακροάσεις σε μένα έκανες μέχρι να το αποφασίσεις, που δήθεν ποτέ δεν κάνεις.
Για να μην πω που έφερες και τη γυναίκα σου να ακούσει, για να έχεις μια δεύτερη γνώμη πώς ακούγονται.
Και για ποια ηχεία μάλιστα, τα πλέον γνώριμά σου Neumann! :)
Όταν μπορώ, στο μεταχειρισμένο, πάντα ελέγχω τουλάχιστον για βλάβες, αν δουλεύουν σωστά.
Και βλάβες, βρίσκω. ;)
Να μη το συνεχίσω, δε θέλω. Σταματάω εδώ.
Και φυσικά θα ζητήσω καλύτερη τιμή, θα κάνω συνήθως μια αντιπροσφορά, όταν βλέπω ότι δεν είναι όσο καλή οφείλει, χωρίς πολλά πολλά, ή κλείνει η συναλλαγή ή άντε γεια. (Άλλοι συνεχίζουν για εβδομάδες το παζαρεμα..). Καλοπληρωτης είμαι, όχι ανόητος..
Η διαφορά έγκειται στο τιμολόγιο. Όταν παίρνω κάτι που κοστίζει 2k με τιμολόγιο, στην πραγματικότητα μου κοστίζει τα μισά, λόγω φορολογικής κλίμακας.
Αντιθέτως, μια αγορά μεταχειρισμένου "μαύρα", μου κοστίζει τα διπλά.
Και ταυτόχρονα σέβομαι τον επαγγελματία πωλητή που έχει και φορολογικές υποχρεώσεις πίσω του.
Γι'αυτό έχω πάντα ένα θέμα με τα μαύρα, που δε μπορώ να τα κόψω τιμολόγιο. Και σταματάει εδώ αυτή η κουβέντα.

Γυναίκα έχω μονίμως μαζί μου, είμαι τέτοιος, την τραβάω και όταν πάμε εμείς οι άντρες για φαγητό, με ντιμιφουτ και Κοτσίδη κλπ. Τέτοιος είμαι, τη θέλω, δε μου φορτώνεται, εγώ την τραβάω. Και την μπλέκω και με το hi-fi, όσο μπορώ. 🥰
Στην αποπληρωμή πάντως κύριος, δεν λέω. Πλερώ και μετά φορτώ.
Πάντα. Είναι θέμα αρχής. Ποτέ δε χρωστάω σε κανέναν, πάντα έχω κάποιους να με χρωστάνε. :)
μπορείς να κανεις κάτι τέτοιο, και η ισοστάθμιση θα γίνει μέσα σε αυτά τα όρια.
Υπάρχει και το μανιουαλ.:lol:

Last edited:

P

PMC

Guest
Μετά από πολυ χρήση ειχα καταφέρει να προβλέπω τι θα γινόταν σε μια παρέμβαση, και πράγματι δεν ηταν απλό. Αλλά είχε γίνει προβλέψιμο.
Αλλά τωρα ειναι πιο προβλέψιμο οπως λες, και αυτο ουσιαστικά δείχνουν και τα screenshots που ανέβασα.
Και αυτο ακούγεται κιόλας.

Όσο για τα ορια που μπορείς να παρέμβεις, αυτο δεν είναι +-5db. Είναι.....όσο θες.
Πας σε αυτήν την καρτέλα και κουνάς τα ορια όσο θελεις. Όσο αντέχει το σύστημα σου.

View attachment 182859

Μπορείς να κανεις αλλαγές, πχ αν δεν θελεις να αλλάζεις πολυ τον χαρακτήρα των ηχείων σου πάνω απο την Schroeder, μπορείς να κανεις κάτι τέτοιο, και η ισοστάθμιση θα γίνει μέσα σε αυτά τα όρια.

View attachment 182860

Μην ανησυχείς, δεν θα πατήσω το Apply changes.

Το δωρεάν μάθημα της ημέρας.
Δημήτρη , δεν τον πειράζω . ( Αν και σε ευχαριστώ για το μάθημα)
Ήρθε ο Μανώλης , κάναμε τη δουλειά όπως έπρεπε να γίνει η οποία έχει γίνει πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες φορές και όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Το αποτέλεσμα ηχητικά δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες φορές. Απ’ ότι έχω καταλάβει θα ανέβει επάνω ο Μανώλης να ρυθμίσει το καινούργιο προβολέα του Κώστα. Ρώτησε τον και θα σας πει ακριβώς πως παίζει.......
Παραμένει βέβαια το πρόβλημα ότι η σωστή ρύθμιση ισχύει μόνο για την reference σταθμη ακρόασης. Σε χαμηλές στάθμες χρειάζεται κάποια ακόμα πραγματάκια. Παρουσιάζεται άδειος χαμηλά......( φαινόμενο που δεν παρατηρείται σε καμία στάθμη με τον προ της bryston)

Βέβαια όπως μας είπαν και από την trinnov μπορεί ποτέ να μην παίξει καλύτερα από τον bryston . Ο συνδυασμός pmc με bryston και bryston με pmc δεν είναι τυχαίος .....η μία εταιρεία ρυθμίζει τα προϊόντα της με τη βοήθεια της άλλης , Πολλά χρόνια τώρα.......

Last edited by a moderator:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr