Καλώδια και θύματα

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Σεβομαι ολα τα παιδια που ασχολουνται και μοιραζονται τις γνωσεις τους μαΖι μας. Ομως θα τολμησω να πω οτι οι μετρησεις του χωρου ειναι ισως και η αρχη του τελους της χαρας της ακροασης. Φτασαμε στο σημειο να μαζευομαατε για ακροαση και να βαζουμε το μικροφωνο να ακουμε τον λευκό και τον ροζ ηχο.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.659
Σεβομαι ολα τα παιδια που ασχολουνται και μοιραζονται τις γνωσεις τους μαΖι μας. Ομως θα τολμησω να πω οτι οι μετρησεις του χωρου ειναι ισως και η αρχη του τελους της χαρας της ακροασης. Φτασαμε στο σημειο να μαζευομαατε για ακροαση και να βαζουμε το μικροφωνο να ακουμε τον λευκό και τον ροζ ηχο.
οχι ρε φιλαρακ εγω βαζω στο παιχνιδι και vinsanto και λευκη σοκολατα, ειδικα αν ερθεις εσυ θα χουμε κ σπεσιαλ εξοδο μετα διχως αυριο...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
οχι ρε φιλαρακ εγω βαζω στο παιχνιδι και vinsanto και λευκη σοκολατα, ειδικα αν ερθεις εσυ θα χουμε κ σπεσιαλ εξοδο μετα διχως αυριο...
ψιτ φιλαράκ...με 900 κρούσματα που θα τον πας?:laugh:
μη σ ακούσει ο dimi :roflmao:

Reaction score
15.543
H ΄΄μόνη΄΄ διαφορά είναι ότι τα έξοδα για sub κι επεξεργαστές (όχι ισοσταθμιστές που αναφέρεται άκυρα και άστοχα) έχουν ουσιώδες αντίκρυσμα,χωρίς φαύλο κύκλο συνεχών εναλλαγών...Και δεν ξέρω άμα το πήρες χαμπάρι,αλλά σε γειτονικό νήμα επιτεύχθηκε ικανοποιητική καμπύλη-στόχος και χωρίς...΄΄ισοσταθμιστές΄΄ και αποκλειστικώς με PC καλώδια και προσιτά στουντιακά XLR interconnects...Άσε δε το καλύτερο,δεν ενεπλάκησαν καν ...καλωδιογατόνια πενταγιώτικα (CAT5),αφού γινόταν αποκλειστικά χρήση CD και αρχείων ήδη αποθηκευμένων σε SSD...Για όποιον λοιπόν έχει ανησυχίες πάνω στην απόδοση διαφορετικών πενταγιώτικων,το ΄΄καλύτερο΄΄ CAT5 θα ήταν το...απόν από την αλυσίδα αναπαραγωγής. :Α

Ασφαλώς και κάθε γόρδιος δεσμός μπορεί να λυθεί,με οποιαδήποτε λύση να μην είναι υποχρεωτικά εκείνη που οι περισσότεροι θα φαντάζονταν.
ε καλα και εσυ βρε, στο 1.5μ παιζεις περιπου, δεν προλαβαινει το ηχειο να χαλασει οτι δινει σε συνδιασμο με τον χωρο.

να...και αυτος μια χαρα ηχεια εβαλε για την αποσταση που ακουει...δεν ειναι και για παραπανω....ολα αυτα τα ηχεια εκει στοχευουν, επειδη η αποσταση ειναι μικρη...δεν ανακαλυψε την αμερικη αυτος και οποιος αλλος τοχει κανει....για τετοιες περιπτωσεις μια χαρα ειναι τυπου τετοιων ηχειων....

αλλα ειδες τι επαθε!!!!! :lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.504
Πάνω που ήμουν έτοιμος να πάρω άλλο ένα kondo ρεύματος έρχεται το lockdown, καταραμένη κοινωνία.
Είναι επιβεβαιωμένη η συνάρτηση της δυσφορίας για ένα επικείμενο lockdown με εξάψεις και τα...καλωδιοδιαβήματα.

Έχεις πάντως αμέριστη συμπαράσταση από τον υποφαινόμενο για όποια άβολη κατάσταση μπορεί να βιώσεις...
ε καλα και εσυ βρε, στο 1.5μ παιζεις περιπου, δεν προλαβαινει το ηχειο να χαλασει οτι δινει σε συνδιασμο με τον χωρο.

να...και αυτος μια χαρα ηχεια εβαλε για την αποσταση που ακουει...δεν ειναι και για παραπανω....ολα αυτα τα ηχεια εκει στοχευουν, επειδη η αποσταση ειναι μικρη...δεν ανακαλυψε την αμερικη αυτος και οποιος αλλος τοχει κανει....για τετοιες περιπτωσεις μια χαρα ειναι τυπου τετοιων ηχειων....

αλλα ειδες τι επαθε!!!!! :lolsign:
Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες μολονότι διατυπώθηκε καθαρά,το τρίτο στάδιο με την εμπλοκή του End Fire array διεξήχθη με μπροστινό δεξί-αριστερό υπό δικαναλική σύσταση, phantom center και στερεοφωνικό τρίγωνο με διάσταση πλευράς ίση προς 220 εκατοστόμετρα...

Ίσως κιόλας με τους επικείμενους περιορισμούς στις κινήσεις να είναι ο κατάλληλος καιρός εμφάνισης για το αφιερωμένο setup με όλα τα κομφόρ προς πανοραμική δικαναλική ακρόαση σε απόσταση ανώτερη των 250 εκατοστόμετρων, πιουρίστικη διαχείριση σήματος,πάντα σε τυπικό οικιακό χώρο,με τις προκλήσεις που συνοδεύουν μια τέτοια συνθήκη και τις μεθόδους αντιμετώπισης που επινοήθηκαν...

Last edited:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Δηλαδη αν καταλαβα καλα θα πρεπει να στησουμε το συστημα συμφωνα με το πως μετραει το μικροφωνο η με το πως θα μας πει ο ''ειδικος''. Ρε δεν πατε καλα και εχω κοψει και τα ξυδια. Ουτε το μικροφωνο θα ακουει ουτε ο ειδικος θα ακουει. Εγω θα ακουω και θα ακουω οπως με φτιαχνει. Με μπουμαρισμα μου αρεσει? Με μπουμαρισμα θα ακουω. Με ανακλασεις γουσταρω? Με ανακλασεις θα ακουω. Που θα μου ο ειδικος που ακουει απο κατι ηχειακια των 150 ευρω πως θα ακουω.
Ξυπνατε , επανασταση τωρα, φερτε πισω το χαι-φαι μας.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.682
Δηλαδη αν καταλαβα καλα θα πρεπει να στησουμε το συστημα συμφωνα με το πως μετραει το μικροφωνο η με το πως θα μας πει ο ''ειδικος''. Ρε δεν πατε καλα και εχω κοψει και τα ξυδια. Ουτε το μικροφωνο θα ακουει ουτε ο ειδικος θα ακουει. Εγω θα ακουω και θα ακουω οπως με φτιαχνει. Με μπουμαρισμα μου αρεσει? Με μπουμαρισμα θα ακουω. Με ανακλασεις γουσταρω? Με ανακλασεις θα ακουω. Που θα μου ο ειδικος που ακουει απο κατι ηχειακια των 150 ευρω πως θα ακουω.
τα αποτελέσματα στο χαι φάι από
την χρόνια έλλειψη του ΠΑΣΟΚ από την εξουσία :cry::lol:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.504
Μετά όμως αδίκως θ'αναζητούσες στοιχεία όπως αρμονική πληρότητα,ανάλυση,περιγραφή ηχητικής σκηνής και ρυθμική αγωγή σε...καλώδια.Δεν γίνεται καν λόγος περί...τονικής ισορροπίας.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Οχι φιλοι μου οχι. Δεν θα πεσω θυμα της επαναστασης των μηχανων. Στην αρχη τις βαζουμε να ακουνε για εμας. Μετα θα τις βαλουμε να μετρησουν την πχιοτητα της στυσης μας. Και στο τελος την διαμετρο του σουφριδιου μας. Βγαλτε εξω τα ρομποτ απο την μουσικη μας απολαυση

daharis666

Moderator
Reaction score
79.682
:roflmao: Κοψε την παρεα με τον αβγδ. Γρηγορα.
και ποιον να βρω?
δεν έμεινε και κανένας νορμάλ φαλάκρας εδώ μέσα....όλοι είναι πιασμένοι :laugh:

Reaction score
12.232
Παραδέχεσαι λοιπόν ότι θέλετε να ακούτε όσο παραμορφωμενα σας αρέσει, τιουναρετε με καλώδια, αλλά αφήνετε στην άκρη τις απόψεις περί χαϊφιντελισμου. Hifi με ένα σύστημα που παίζει στο γάμο του καραγκιόζη, δεν υφίσταται. Και μια μέτρηση είναι σε θέση να δείξει πόσο κοντά στο γάμο του καραγκιόζη ακούει καθένας από εμάς.
Οχι φιλοι μου οχι. Δεν θα πεσω θυμα της επαναστασης των μηχανων. Στην αρχη τις βαζουμε να ακουνε για εμας. Μετα θα τις βαλουμε να μετρησουν την πχιοτητα της στυσης μας. Και στο τελος την διαμετρο του σουφριδιου μας. Βγαλτε εξω τα ρομποτ απο την μουσικη μας απολαυση
Σιγά μην είναι και το τσιπακι του 666!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.630
Members
38.211
Νεότερο μέλος