Καλώδια και θύματα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.877
Εαν εισαι απο το ΕΚΕΦΕ Δημοκριτος κανει ?
Οι δοσοληψίες με παθητικά,SET και λοιπά ΄΄ματσαρίσματα΄΄ - καλωδίων συμπεριλαμβανομένων - παραπέμπουν μάλλον στον..."Ερωτόκριτο" παρά στο Δημόκριτο...:sneaky:

Reaction score
18.336
Οι δοσοληψίες με παθητικά,SET και λοιπά ΄΄ματσαρίσματα΄΄ - καλωδίων συμπεριλαμβανομένων - παραπέμπουν μάλλον στον..."Ερωτόκριτο" παρά στο Δημόκριτο...:sneaky:
Καλο, μπορει να εχεις και Ερωτοκριτο και Δημοκριτο ... υπαρχει τροπος.

Reaction score
18.336
Make love not .. active war
Για make love and not war μια λυση υπαρχει : τρανσιστορ γερμανιου. 2 σε 1 κουτι. Εαν περιμενουμε και λιγο ακομη υπαρχει και τα καινουργια που θα χρησιμοποιουν μεταπηδηση των κουαρκ σε ρολο συν πλην φορτιου. Για το χωρο υπαρχει και αλλη λυση. Ενα μικρο κουτακι μαγικο 10 Χ 10 εκ που θa απορροφα στο πολυ αμμεσο μελλον ενα κυμα οσο θες και 30 HZ.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.800
@thva Ramones.. απο το δισκο με τις γκραζοδιασκευες.. 94 ή 96.. -94 βγήκε το 96 το ακουσα εγω πιθανολογώ.. εισαγωγη στο γκαραζ απο αλλη πλευρα... πρεπει να διασωζεται ακομα η κασσετα
8-)
...αποτι καταλαβα, οταν εγω λοιπον κοιταγα πως θα δω κανα λαιβ στο pique στη κυψελης ... εσεις κοιταγατε τι ειχαν μεσα τα μηχανηματα.... και πως δουλεύουν τα ολοκληρωμένα... 🐒

Last edited:

Reaction score
18.336
@thva Ramones.. απο το δισκο με τις γκραζοδιασκευες.. 94 ή 96.. -94 βγήκε το 96 το ακουσα εγω πιθανολογώ.. εισαγωγη στο γκαραζ απο αλλη πλευρα... πρεπει να διασωζεται ακομα η κασσετα
8-)
Ευχαριστω Δεκεμβριε, δεν ειναι οι Ramones , τα ειδα ολα πριν σε απασχολησω. Θα θυμαμαι λαθος μωρε και παντα απο παλια ηταν οι Stems, και επειδη ειναι παλια οι μνημες απο '87 θα μπερδευτηκε το μυαλο. Ειναι και ο ηχος τους ετσι προχωρημενος. Εχω καψει και μερικα εγκεφαλικα κυτταρα. Πολυ θελει ο ανθρωπος. Να εισαι καλα.

Ευχαριστω
Ευχαριστω Δεκεμβριε, δεν ειναι οι Ramones , τα ειδα ολα πριν σε απασχολησω. Θα θυμαμαι λαθος μωρε και παντα απο παλια ηταν οι Stems, και επειδη ειναι παλια οι μνημες απο '87 θα μπερδευτηκε το μυαλο. Ειναι και ο ηχος τους ετσι προχωρημενος. Εχω καψει και μερικα εγκεφαλικα κυτταρα. Πολυ θελει ο ανθρωπος. Να εισαι καλα.

Ευχαριστω
Περιμενε λιγο ψαχνω κατι ...

Reaction score
18.336
το χω και απο Alex Chilton.. 8-)
Οχι παντα απο Seeds το ακουγα και αυτο μονο με αρεσει. Καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα και λανθανουσα γλωσσα λεει την αληθεια. Προσεξε τι εγραψα στο πσοτ σου. Οχι Seeds αλλα Stems. Αυτους εννουσα μηπως το κανανε καμια διασκευη καθως με μπερδεψε και ο τιτλος του κατωθι :

Πολυ ωραιες αποχες ακουγαμε πολλα και ειναι και θολα στο μυαλο.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.800
RIP Sky Saxon.. (Seeds , US) οι Stems Αυστραλοί..
θωλη μνημη = περασα καλα
αυτο ειναι το νοημα της πσυχεδελιας 8-)

Reaction score
18.336
Decembered αφιερομενο :

RIP Sky Saxon.. (Seeds , US) οι Stems Αυστραλοί..
θωλη μνημη = περασα καλα
αυτο ειναι το νοημα της πσυχεδελιας 8-)
Ναι η αδυναμια μου ηταν η Αυστραλιανη σκηνη εμενα , κυριολεκτικα ολη, εκεινη την εποχη. Τα εχω σχεδον ολα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.800
Ναι η αδυναμια μου ηταν η Αυστραλιανη σκηνη εμενα , κυριολεκτικα ολη, εκεινη την εποχη. Τα εχω σχεδον ολα.
α μπραβο !!! ... βρηκαμε κοινο τοπο.... σκετη αποκαλυψη η τελευταια συναυλια Radio Birdman .. :king: :angel:

Reaction score
18.336
α μπραβο !!! ... βρηκαμε κοινο τοπο.... σκετη αποκαλυψη η τελευταια συναυλια Radio Birdman .. :king: :angel:
Κοινο τοπο με σενα ειχα απο το πρωτο ποστ σου που διαβασα. Αλλα θα σε απογοητευσω εγω εχω μεινει πολυ πισω :

Αυτοι ? ετσι out og the top of my head ζουν ακομη ?

Κοινο τοπο με σενα ειχα απο το πρωτο ποστ σου που διαβασα. Αλλα θα σε απογοητευσω εγω εχω μεινει πολυ πισω :

Αυτοι ? ετσι out off the top of my head ζουν ακομη ?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.800
δεν εχει ξαναβγει τιποτα αυστραλια απο τοτε ... περονοσπορος.. βαλε τριφιντς.. 😎
εχω χρονια να παρακολουθήσω ..
τσεκαρε και νεα ζηλανδια flying nun το label.. 8-)

Reaction score
18.336
δεν εχει ξαναβγει τιποτα αυστραλια απο τοτε ... περονοσπορος.. βαλε τριφιντς.. 😎
εχω χρονια να παρακολουθήσω ..
τσεκαρε και νεα ζηλανδια flying nun το label.. 8-)
Ετσι νομιζω ειναι , οπως τα λες. Εκρηξη ηταν αλλα καλη.

θα το τσεκαρω . ευχαριστω.

triffids εννοειται οτι τα εχω ολα (δεν και πολλα). Και waterboys , αυτα ειναι κλασικ.
Ετσι νομιζω ειναι , οπως τα λες. Εκρηξη ηταν αλλα καλη.

θα το τσεκαρω . ευχαριστω.

triffids εννοειται οτι τα εχω ολα (δεν και πολλα). Και waterboys , αυτα ειναι κλασικ.
Αντε παλι χτυπησε το αλτσχαιμερ. Oi waterboys ειναι Αγγλοι. αλλα θα μπορουσαν να ειναι και αυστραλοι χα χα

N

nickmitro

Guest
Συνεχίζω από κει που έμεινε το προηγούμενο ποστ.

Λοιπόν, το γούστο δεν είναι τίποτα παραπάνω από το φυσιολογικό και αναμενόμενο για όλον τον κόσμο νορμάλ πεζό άκουσμα.

Απλώς, όταν λείπουν πολλά και διάφορα από το νορμάλ φυσιολογικό άκουσμα, τότε ο καθένας, για σχεδόν τυχαίους λόγους, επιλέγει ένα από τα λειψά, ως το μονόφθαλμο ανάμεσα στα τυφλά, και το βαφτίζει προσωπικό του γούστο.

Στην πεζή πραγματικότητα, δυστυχώς πολύ πιο πεζή από όσο νομίζαμε όλοι όσοι πήγαμε κάποτε παλιά στο Άθενς μαστερινγκ να ακούσουμε οτιδήποτε από τα εντοιχισμένα τέρατα της ATC με το μαμά σαμπ τους, το απλό (τιποτένιου καλωδιακού κάλλους και χωρίς αντικραδασμικα στήριξης στα Ντακ) σεταπ εκεί, μας έριχνε χαστούκια ποιότητας και πιστότητας, που τουλάχιστον όφειλε να μας ξυπνήσει από το λήθαργο του Χάι Ενδ, εξοστρακίζοντας με περισσή ευκολία κάθε precious διαφορετικότητα του καθενός μας, είτε προερχόμασταν από έρωτα σε ηλεκτροστατικά, είτε μαγνητοστατικα, είτε μπιενταμπλεγιου και δεξερωγωτι άλλα χρυσοπληρωμένα χρεπια.

Εκεί, όλοι μας, όσο διαφορετικά γούστα κι αν πιστεύαμε ότι είχαμε μεταξύ μας, όλοι μας ανεξαιρέτως τονβγάλαμεκαιτοννπαίξαμε.

Συνεχίζεται...
Το χαστουκι,αν εμπαιναν καλωδια και αντικραδασμικα,,θα γινοταν γροθια.Το καλυτερο ειναι εχθρος του καλου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.328
Members
38.170
Νεότερο μέλος
Jargy@