Καλώδια και θύματα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.093
..πως δε γινεται, για την ακριβια δεν εχω ολα τα στανταρακια - και ουτε τα θελω, δε θελω να εχω τιποτα κοινο με συλλεκτες. 🐒

Reaction score
19.096
αμα φυγω πρωτος παρτε τα :smoke:
καλωδια δεν εχω...αλλα ολο και κανα καλωδιολαγνο θα παρω μαζι..χοχοχοχοχο... (εξτριμ μπλακ χιουμορ) :beach:
Οχι βρε συ πως θα φυγεις πρωτος αφου εισαι νεωτερος. Περιμενω μπας και κανουν τη ζημια οι πολλοι καφεδες βεβαια ,....
Χα χα χα κε Χρηστο, θες να πεις οτι ειμαστε λιγο παιδικη χαρα ... ε ? χα χα.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.172
Να βάλω τα πράγματα στη θέση τους
Σ'άρχοντας!
I stand corrected. :drinks:

Αν και έχω μερικά παλιά gospel, που μάλιστα μου αρέσουν πολύ σαν είδος (γενικά οι φωνές μου αρέσουν πολύ) αυτά που ανέβασες δε τα είχα ακούσει.

Σ'αυτό το στυλ:

Έχω βρει πολλά διαμαντάκια..

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.093
.. σιγουρα εχω στη διαθεση μου υπεραρκετα αλμπουμ (τηρουμενων των αναλογιων) .. ενας χαμος απο πραματα, τα οποια βρισκονται τοσο σε αρμονια οσο και δυσαρμονια με το ανυσηχο και θορυβοποιο πνευμα μου ή και τον οποιο βιο (και πολιτεια?!) διεπω -αν δεν υπηρχει κατι μεσα μας τι να τι κανεις τη μουσικη (και τα μεσα medium)?
to hell with it, may the monkey journey be long. 🐒

Last edited:

Reaction score
15.467
Η διασκευη ειν' απειρως μεγαλυτερο αλμα στο κενο απο ενα πρωτοτυπο
ποιος ειν' πισω απ' τα ζουζουνια δε κατεχω, αλλα το κολπο που κανει εδω στο 2.04 απου μπαινουνε οι κιθαρες (τι 'ν' αυτα) ειναι θεϊκο
:drinks:

Reaction score
19.096
Σ'άρχοντας!
I stand corrected. :drinks:

Αν και έχω μερικά παλιά gospel, που μάλιστα μου αρέσουν πολύ σαν είδος (γενικά οι φωνές μου αρέσουν πολύ) αυτά που ανέβασες δε τα είχα ακούσει.

Σ'αυτό το στυλ:

Έχω βρει πολλά διαμαντάκια..
Μπραβο αλλα μην αισθανεσαι ασχημα, γλυτωνει κανεις εδω απο τον wnet και Decembered ? Αυτοι εδω ειναι music police χα χα.

Εγω να καταλαβεις καθε φορα που ποσταρει κανα τραγουδι ο Decembered γκουγκλαρω πριν πω τιποτα , μην ειναι λαθος. Εδω ηξερε, οχι μονο το τραγουδι αλλα και οτι oι Mazy Star κανανε διασκευη απο τους Simple Red ενα τραγουδι που ειχα ποσταρει ο κακομοιρης.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.093
ειμαι της στρατιωτικης...απειθαρχιας.. ποτε μπ@τσος..
γενικα δε πολυδινω σημασια .. φραμπαλας και λιγο τζερζελο να γινεται..
green on red (paisley underground αυτοι και οι Dream Syndicate, τουσον αριζονα.. ιστορια αμαρτωλη.. μεγαλες αγαπες..).. αλλος ο simply red (αυτον τον ειχε αφισα ο μπλεκ)πρεπει να τον ακουγαν οι συνομιλικοι μου τοτε, κατσε να ρωτησω τη σειρουλα τον @daharis666 , ελα σειρα ακουγε κανενας σα μεγαλωναμε simply red? και genesis και κατι τετοια.. νομιζω οτι υπαρχουν και οι simple red παντως μιας και το ανεφερες...ή νομιζω οτι ειναι ενα αλμπουμ της Laurie anderson..(ε σιγα μην ειχα ολη τη δισκογραφια της)- ερωτας του Λου Ριντ.. βεβαια εχω βασιμες υποψιες οτι πιο αντρας ηταν αυτη... 🐒

Last edited:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.781
Η αντίσταση του καλωδίου προσμετράται στην αντίσταση του ηχείου. Την ισοδύναμη ωμική όχι την συνολική εμπέδηση του ηχείου.
Παραγματικά ρε συ, έχει γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο αυτός ο φίλος σου ο ηλεκτρονικός...

Reaction score
19.096
ειμαι της στρατιωτικης...απειθαρχιας.. ποτε μπ@τσος..
γενικα δε πολυδινω σημασια .. φραμπαλας και λιγο τζερζελο να γινεται..
green on red (paisley underground αυτοι και οι Dream Syndicate, τουσον αριζονα.. ιστορια αμαρτωλη.. μεγαλες αγαπες..).. αλλος ο simply red (αυτον τον ειχε αφισα ο μπλεκ)πρεπει να τον ακουγαν οι συνομιλικοι μου τοτε, κατσε να ρωτησω τη σειρουλα τον @daharis666 , ελα σειρα ακουγε κανενας σα μεγαλωναμε simply red? και genesis και κατι τετοια.. νομιζω οτι υπαρχουν και οι simple red παντως μιας και το ανεφερες...ή νομιζω οτι ειναι ενα αλμπουμ της Laurie anderson..(ε σιγα μην ειχα ολη τη δισκογραφια της)- ερωτας του Λου Ριντ.. βεβαια εχω βασιμες υποψιες οτι πιο αντρας ηταν αυτη... 🐒
Πλακα κανω βρε, εξαλλου το policing στα αγγλικα δεν ειναι μπ@τσος κατα αναγκη , εχει αλλη εννοια. Παρακολουθει και διορθωνει οταν απαιτειται. Επιβλεπει δηλαδη καπως monitoring

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.093
Πλακα κανω βρε, εξαλλου το policing στα αγγλικα δεν ειναι μπ@τσος κατα αναγκη , εχει αλλη εννοια. Παρακολουθει και διορθωνει οταν απαιτειται. Επιβλεπει δηλαδη καπως monitoring
...θα ειμαι του σερφ και προδερμ 🐒 ουφ...διαλλειμα... 8-)
δεεεεεεεε ξερω....εγω με αυτο μεγαλωσα..

Reaction score
19.096
...θα ειμαι του σερφ και προδερμ 🐒 ουφ...διαλλειμα... 8-)
Κανε μου μια χαρη πριν το διαλειμμα, γιατι μου μπηκε τωρα στο μυαλο και δε το βρισκω στο νετ, αυτο που ποσταρε παραπανω ο oldy των stems -can't seem to make you mine - το ειχε κανει διασκευη κανενα δικο μας post punk -garage συγκροτημα (μιλαω για πριν το 1990 για να μη ψαχνεις και δε λεω για garbage ετσι) ή μαλλον λαθος θυμαμαι , παντα απο τους stems θα το ηξερα ?

Reaction score
15.467
Κανε μου μια χαρη πριν το διαλειμμα, γιατι μου μπηκε τωρα στο μυαλο και δε το βρισκω στο νετ, αυτο που ποσταρε παραπανω ο oldy των stems -can't seem to make you mine - το ειχε κανει διασκευη κανενα δικο μας post punk -garage συγκροτημα (μιλαω για πριν το 1990 για να μη ψαχνεις και δε λεω για garbage ετσι) ή μαλλον λαθος θυμαμαι , παντα απο τους stems θα το ηξερα ?
για βαλε 'να λινκ ετονα το "stems -can't seem to make you mine" απου λες , για δε ντο βρισκει η δικια μου η μπακατελα ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.640
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios