Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.093
..πως δε γινεται, για την ακριβια δεν εχω ολα τα στανταρακια - και ουτε τα θελω, δε θελω να εχω τιποτα κοινο με συλλεκτες.
Οχι βρε συ πως θα φυγεις πρωτος αφου εισαι νεωτερος. Περιμενω μπας και κανουν τη ζημια οι πολλοι καφεδες βεβαια ,....αμα φυγω πρωτος παρτε τα
καλωδια δεν εχω...αλλα ολο και κανα καλωδιολαγνο θα παρω μαζι..χοχοχοχοχο... (εξτριμ μπλακ χιουμορ)
Χα χα χα κε Χρηστο, θες να πεις οτι ειμαστε λιγο παιδικη χαρα ... ε ? χα χα.
Σ'άρχοντας!Να βάλω τα πράγματα στη θέση τους
Η διασκευη ειν' απειρως μεγαλυτερο αλμα στο κενο απο ενα πρωτοτυπο
ΟΧΙ θελω να μου πουν ποιες οι διαφορες των δυο ηχογραφησεων μρε thvaΧα χα χα κε Χρηστο, θες να πεις οτι ειμαστε λιγο παιδικη χαρα ... ε ? χα χα.
Μπραβο αλλα μην αισθανεσαι ασχημα, γλυτωνει κανεις εδω απο τον wnet και Decembered ? Αυτοι εδω ειναι music police χα χα.Σ'άρχοντας!
I stand corrected.
Αν και έχω μερικά παλιά gospel, που μάλιστα μου αρέσουν πολύ σαν είδος (γενικά οι φωνές μου αρέσουν πολύ) αυτά που ανέβασες δε τα είχα ακούσει.
Σ'αυτό το στυλ:
Έχω βρει πολλά διαμαντάκια..
Παραγματικά ρε συ, έχει γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο αυτός ο φίλος σου ο ηλεκτρονικός...Η αντίσταση του καλωδίου προσμετράται στην αντίσταση του ηχείου. Την ισοδύναμη ωμική όχι την συνολική εμπέδηση του ηχείου.
Τι θες βρε Λεβέντη μου?Παραγματικά ρε συ, έχει γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο αυτός ο φίλος σου ο ηλεκτρονικός...
καθεσαι μρε χρηστο και γροικας ετανα με το μεγαλοδυναμικοευρος και δε γροικας τεθια απου 'χουνε μεγα καλιτεχνικο
Πλακα κανω βρε, εξαλλου το policing στα αγγλικα δεν ειναι μπ@τσος κατα αναγκη , εχει αλλη εννοια. Παρακολουθει και διορθωνει οταν απαιτειται. Επιβλεπει δηλαδη καπως monitoringειμαι της στρατιωτικης...απειθαρχιας.. ποτε μπ@τσος..
γενικα δε πολυδινω σημασια .. φραμπαλας και λιγο τζερζελο να γινεται..
green on red (paisley underground αυτοι και οι Dream Syndicate, τουσον αριζονα.. ιστορια αμαρτωλη.. μεγαλες αγαπες..).. αλλος ο simply red (αυτον τον ειχε αφισα ο μπλεκ)πρεπει να τον ακουγαν οι συνομιλικοι μου τοτε, κατσε να ρωτησω τη σειρουλα τον @daharis666 , ελα σειρα ακουγε κανενας σα μεγαλωναμε simply red? και genesis και κατι τετοια.. νομιζω οτι υπαρχουν και οι simple red παντως μιας και το ανεφερες...ή νομιζω οτι ειναι ενα αλμπουμ της Laurie anderson..(ε σιγα μην ειχα ολη τη δισκογραφια της)- ερωτας του Λου Ριντ.. βεβαια εχω βασιμες υποψιες οτι πιο αντρας ηταν αυτη...
...θα ειμαι του σερφ και προδερμ ουφ...διαλλειμα...Πλακα κανω βρε, εξαλλου το policing στα αγγλικα δεν ειναι μπ@τσος κατα αναγκη , εχει αλλη εννοια. Παρακολουθει και διορθωνει οταν απαιτειται. Επιβλεπει δηλαδη καπως monitoring
Κανε μου μια χαρη πριν το διαλειμμα, γιατι μου μπηκε τωρα στο μυαλο και δε το βρισκω στο νετ, αυτο που ποσταρε παραπανω ο oldy των stems -can't seem to make you mine - το ειχε κανει διασκευη κανενα δικο μας post punk -garage συγκροτημα (μιλαω για πριν το 1990 για να μη ψαχνεις και δε λεω για garbage ετσι) ή μαλλον λαθος θυμαμαι , παντα απο τους stems θα το ηξερα ?...θα ειμαι του σερφ και προδερμ ουφ...διαλλειμα...
για βαλε 'να λινκ ετονα το "stems -can't seem to make you mine" απου λες , για δε ντο βρισκει η δικια μου η μπακατελα ...Κανε μου μια χαρη πριν το διαλειμμα, γιατι μου μπηκε τωρα στο μυαλο και δε το βρισκω στο νετ, αυτο που ποσταρε παραπανω ο oldy των stems -can't seem to make you mine - το ειχε κανει διασκευη κανενα δικο μας post punk -garage συγκροτημα (μιλαω για πριν το 1990 για να μη ψαχνεις και δε λεω για garbage ετσι) ή μαλλον λαθος θυμαμαι , παντα απο τους stems θα το ηξερα ?