ME Geithain 801K

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Το dac ήταν το 501 της teac το οποίο να σημειώσω ότι εμένα δεν μου αρέσει. Όσες φορές το άκουσα σπίτι μου δεν. Εκεί όμως έπαιζε.
Προ ο παλιός solid state.της conrad johnson PF-1. Τον είχα 2 χρόνια στα 90s. Ισσοροπημένο μηχάνημα.
Καλώδια siltech.
Ρυθμίσεις στα πάντα του φίλου μου μιας και τα είχε και του είχαν πει οι Γερμανοί τι να κάνει.

Reaction score
1.224
Το dac ήταν το 501 της teac το οποίο να σημειώσω ότι εμένα δεν μου αρέσει. Όσες φορές το άκουσα σπίτι μου δεν. Εκεί όμως έπαιζε.
Προ ο παλιός solid state.της conrad johnson PF-1. Τον είχα 2 χρόνια στα 90s. Ισσοροπημένο μηχάνημα.
Καλώδια siltech.
Ρυθμίσεις στα πάντα του φίλου μου μιας και τα είχε και του είχαν πει οι Γερμανοί τι να κάνει.

Φειδωλο σε βρισκω στις δηλωσεις σου...:dance:

Reaction score
1
Ναι ισχύει. Περίεργο μου φάνηκε. Οι χροιές που βγάζει όσες φορές το άκουσα σπίτι μου δεν μου άρεσαν. Εκεί έπαιξε φυσικά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.873
Ο pf1(l όπως line) που λες, της Conrad johnson, ήταν για 5-6 χρόνια στην κατοχή μου.
Ο line δεν είχε phono stage, μπορούσες να τον βάλεις επιπρόσθετα, μια πλακέτα ήταν.
Με op-amps ήταν η υλοποίηση, πολύ μέτριες επιδόσεις.

Είναι άθλιος με τα σημερινά δεδομένα..

Και το Ντακ αυτό δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Ούτε τα σιλτεκ δε τα συμπάθησα ποτέ ιδιαίτερα, ασήμια και σέρνουν..
Μάλλον υπό πολύ αντίξοες συνθήκες το άκουσες..

Εγώ τα άκουσα με τρομακτικά συνοδά... Απολύτως κορυφαία. Βεβαίως, τραγικά ακριβά..

Reaction score
1
:idk:
Αυτόν έχει.
Συγκριτικά με άλλα 2 ενεργά που έχω ακούσει στο 10άρικο..
Τα grimm ήταν πολύ κοντά στην μουσικότητα. Μόνο εκεί.
Τα kii πουθενά.
Χαοτική απόσταση.
Και τα 2 τα έχω ακούσει σε καλούς χώρους με το ίδιο δισκάκι που έχω.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Συγκριτικά, το πολυκάναλο PMC που επίσης άκουσα, με τα μεγάλα πραγματικά κορυφαία τέρατα της φίρμας και με άτμος στήσιμο, ήταν στο 90-95 με κλίμακα τα 100. Με την ίδια κλίμακα, το δικό μου σεταπ είναι παραπάνω, πολύ παραπάνω μάλιστα, τολμώ να τω πως πλησιάζω τα 120-130.
:gotcha::gotcha::gotcha::gotcha:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.872
Ειναι κατι που δεν πιστευεις; Θεωρεις οτι δεν ειναι ετσι;
Αλλωστε, οπως λες, το εχεις ακουσει για να βγαλεις συμπερασμα; Η ετσι απλα για αντιδραση ας πουμε κλασσικα;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.132
ένα είναι το perfect image που λες, το οποίο είναι επιχείρηση του Βαγγέλη Λάμπρου, κι όχι του Μανώλη Καστρουνη
Δε νομίζω να στέκει αυτό Κώστα. Η επιχείρηση του Βαγγέλη είναι η projecting art. Το perfectimage είναι brand name του Μανώλη.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Αλλωστε, οπως λες, το εχεις ακουσει για να βγαλεις συμπερασμα; Η ετσι απλα για αντιδραση ας πουμε κλασσικα;
Έχω ακούσει τον ίδιο να υποστηρίζει ότι καλύτερο αναλογικό σεταπ που έχει ακούσει ποτέ είναι το mk2 του με μια ortofon arkiv και με το phono του συμπαθεστατου κυρίου Πετρόπουλου..
Θες κι άλλο??
Άκου τα Νιούμαν 130 και τα pmc 95...
Τι άλλο θα ακούσουμε??

Last edited:

Reaction score
4.208
Εγω θα ηθελα ν ακουσω 16 κομματια B&W 802 (τα φθηνα). Ετσι οπως τα εχουνε στα στουντιο, κρεμασμενα με αλυσιδες. Μετα να γραφω εδω τις εντυπωσεις μου και καποιος στην Κυπρο να ...κλαιει! :rofl:

Reaction score
1
Υπάρχουν πάντως τώρα στην Αθήνα στημένα me για ακρόαση σε μαγαζί. Μικρότερα όμως.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.600
Εγω θα ηθελα ν ακουσω 16 κομματια B&W 802 (τα φθηνα). Ετσι οπως τα εχουνε στα στουντιο, κρεμασμενα με αλυσιδες. Μετα να γραφω εδω τις εντυπωσεις μου και καποιος στην Κυπρο να ...κλαιει! :rofl:
Ψιτ! Σε βλέπω, ε! :biggrin:

Reaction score
2.826
Οι ποσοστοσεις που διάβασα παραπάνω μου θυμίζουν δηλώσεις Τραμπ για εκλογονοθείες κτλ, πάω να αυτό-μαστιγωθώ με τα καλωδιά μου γιατί με έχει πιάσει νευρικός γέλωτας.

P

PMC

Guest
Γιάννη , έχει το μίνιμουμ μεγάφωνο( 8 ίντσες ) για την απόσταση ακροασης που ακούει ....

( αντε όχι το μίνιμουμ αλλά λίγο πιο πάνω από το οριακό....)

και συγκρίνει Ηχεια θηρία- τέρατα με το low-budget σύστημα του.......έλεος δηλαδή.
( εξαίρεση ο περίφημος τριννοβ)

και λέει μάλιστα ότι με τέλειο το 100 .....το σύστημα του είναι στο 120-130........ξαναμανα έλεος.....

ημαρτον ρε παιδιά ........ Λυπηθείτε μας....

του κάνει μάλιστα και εντύπωση ( τρομερή ) όταν ακουσε 5 (16ιντσους ) δορυφόρους ΚΑΙ σαμπ ( σε κοντινεσ Αποστασεις ) στο Μόναχο ..

εννοείτε και θα πάθεις πλάκα ......με 8ρακια ακούς......και το θεωρείς και σούπερ ουαου.........ήμαρτον .

Last edited by a moderator:

Reaction score
4.208
Μιας κι ανεφερα τα B&W, θυμαμαι οταν ακουσα για πρωτη φορα στην ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ με Β Χουρμουζιαδη τα εν λογω ηχεια και την εντυπωση που μου εκαναν ιδιως οταν εβαλε το Sulville του Ben Webster. Απο τοτε μου εμειναν στην ψυχη μου.
Γιάννη , έχει το μίνιμουμ μεγάφωνο( 8 ίντσες ) για την απόσταση ακροασης που ακούει ....

( αντε όχι το μίνιμουμ αλλά λίγο πιο πάνω από το οριακό....)

και συγκρίνει Ηχεια θηρία- τέρατα με το low-budget σύστημα του.......έλεος δηλαδή.
( εξαίρεση ο περίφημος τριννοβ)

και λέει μάλιστα ότι με τέλειο το 100 .....το σύστημα του είναι στο 120-130........ξαναμανα έλεος.....

ημαρτον ρε παιδιά ........ Λυπηθείτε μας....

του κάνει μάλιστα και εντύπωση ( τρομερή ) όταν ακουσε 5 (16ιντσους ) δορυφόρους ΚΑΙ σαμπ ( σε κοντινεσ Αποστασεις ) στο Μόναχο ..

εννοείτε και θα πάθεις πλάκα ......με 8ρακια ακούς......και το θεωρείς και σούπερ ουαου.........ήμαρτον .
Τζιοβανι γινεσαι κακος. Εντεκα ενιαιντσα ειναι και 4 σαμπ τερατα. Κανε την προσθεση να δεις τι βγαινει.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon