- Reaction score
- 1.224
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Αν και το Google Drive βγαζει μια χαρα πυλωτη με parking πολυκατοικιας...Θες και φωτο απ τη βιτρίνα?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Αν και το Google Drive βγαζει μια χαρα πυλωτη με parking πολυκατοικιας...Θες και φωτο απ τη βιτρίνα?
Για μαγαζι λιανικης μιλαμε. Ετων μαλιστα...Δηλαδη κι αν εχει το σπιτι του διευθυνση επαγγελματικης στεγης τι προβλημα εχεις? Απαγορευεται?
Γιαννο μου, οταν θιγονται ενας δυο εδω μεσα το σάιτ παιρνει φωτια. Δικαιως δημιουργουνται υποψιες.Αλλο ένα νήμα γίνεται ο asterix και οι ρωμαίοι .
Α εσυ εισαι λοιπον. Γι αυτο το μενος σου. Οκ. Θυμηθηκα, και πολυ καλα. Οπως επισης τα πρωτα μηνυματα σου και τα κατοπινα. Ειχαν μια σταθεροτητα πχ στο πως ακουγεται το μπασο, το πως κουνιεται ο καναπες και το ποσο αψυχα ηταν εν τελει.
Και υπήρξε σωστή απάντηση:Μου κάνει εντύπωση που δεν τα εισάγει κάποιος επίσημα
Είπε μάλιστα "εδώ και λίγο καιρό", όλα σωστά.Δεν ισχύει αυτό πλέον.
Εδώ και λίγο καιρό αντιπροσωπεύονται και στην Ελλάδα με κάθε "επισημότητα".
Και σωστά διορθώνει πάλι ο symos:Πριν 1.5 χρόνο δεν..
Μετά έμσθα για κάποιον (δεν θέλω να το.γράψω) αλλά νομίζω ανεπίσημα.
Και επιβεβαιώνω και γω:Λάιος.
Αυτό που λέω εγώ είναι επίσημο, είναι πλέον η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.
Και επειδή (κακώς) μπλέξατε τον Καστρουνη για πωλήσεις, λέω:Εντελώς επίσημα.
Λαϊος εισάγει, Ζαπαντης διαθέτει.
Ομοίως τρινοβ.
Επισημότατα κι επωνυμώτατα.
Όμως έρχεται ο Τζιοβάνι, να επιλέξει πονηρά από το site της Trinnov τον Μανώλη:Ο άλλος ο φίλος μου, ο Καστρουνης, δεν νομίζω να διαθέτει μαγαζί που να πουλάει ηχεία, μήπως μπερδεύεσαι;
Και να κρύψει πως η επίσημη αντιπροσωπεία της τρινοβ είναι ο Λάιος.. αφού το ξέρει κι ο ίδιος! Ο Λάιος είχε έρθει σπίτι του για τον τρινοβ!Απο το σάιτ της trinnov.....
perfect image......Μανώλης καστρουνης.
Βεβαίως, ο ίδιος ο Μανώλης βάζει τα πράγματα στη θέση τους:Μιλαγα για Trinnov μιας και το ανεφερες.
Επισημος μεταπωλητης της Trinnov στην Ελλαδα ειναι ο Καστρουνης.
Δικαιούται να προωθεί πωλήσεις στον Λάϊο.είμαι εξουσιοδοτημένος calibrator από την trinnov με δικαίωμα προώθησης πωλήσεων στην ελληνική αντιπροσωπεία
Όπως βλέπετε, είναι αδύνατο να καταλάβει ούτε τα βασικά.Επισης ο Μανωλης κανει λιανικη πωληση. Το εμαθες τωρα.
Ο Ζαπαντης εχει επισημο μαγαζι; Που;
Ποσα χρονια; Διευθυνση;
Ντροπή σου.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Αν και το Google Drive βγαζει μια χαρα πυλωτη με parking πολυκατοικιας
Εσυ να κανεις στην ακρη. Εισαι στην εξοχη, εχεις την ησυχια σου, στημενα ολα, κομπλε εισαι.Μη μαλλιοτραβιέστε βρε κορίτσα απο τώρα, έχουμε πολλές μέρες μέχρι να ξαναβγούμε έξω.
Η κορύφωση πρέπει να συμβεί λίγο πριν την έξοδο.
Μη μαλλιοτραβιέστε βρε κορίτσα απο τώρα, έχουμε πολλές μέρες μέχρι να ξαναβγούμε έξω.
Η κορύφωση πρέπει να συμβεί λίγο πριν την έξοδο.
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως είμαι ο μοναδικός που εχει ακούσει όλα τα προαναφερθέντα, και στις εκθέσεις αλλά και στα σπίτια όσων συμμετέχουν στην συζήτηση.ήμαρτον
Μάρκου....ο άνθρωπος καταλύτης του σάιτΛοιπόν ακούστε βρωμόπαιδα.
Πάω για ύπνο και , το πρωί όταν θα ξυπνήσω θέλω να βρώ το site στη θέση του , ξεκλείδωτο.
Οκ?
Aηντε βον νουι.
Είμαστε μέσα στο πολυκάναλο Geithain. Κλάμα
Δεν έχει νόημα να πάμε αλλού
Φακ εβριθινγκ.
Ολόβερ.
Κλαίμε
Και μπόνους φωτό απο την σοκαρισμένη φάτσα του ΕαρΔύσκολα θα φύγουμε από εδώ μέσα.
Multichannel equipment Merging Nadac
Geithain
Artnovion room treatment
Τελείωσαν όλα. Η συντέλεια του κόσμου.
Ωραία τα έβαλες τα πραγματα στη θέση τους ....Και φυσικά δείχνω αυτό που κουτοπόνηρα έκρυψε ο Τζιοβάνι:
Σου παρέθεσα το λινκ και έβαλα και φωτό , τι άλλο να έκανα?Όμως έρχεται ο Τζιοβάνι, να επιλέξει πονηρά από το site της Trinnov τον Μανώλη: