JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.014
4 παροχή βοηθείας σε άλλο άτομο.
CD είναι λεβέντη μου, όχι δίσκος γραμμοφώνου!SMS με κωδικό 78
Και στο χαρακτήρα βρίσκεις χροιές; Ρε μ'αυτες τις χροιές τι τραβάτε και σεις οι αντιπιντιεφάκηδες...τέτοια σχόλια επιβεβαιώνουν τη χροιά του χαρακτήρα σου, να ανεβσζεις σε δημόσια θέα μια συναλλαγή μεταξύ δυο τρίτων προσώπων και να διασύρεις κάποιον
Χάρη που χάθηκες ρε φίλε;CD είναι λεβέντη μου, όχι δίσκος γραμμοφώνου!
Των ποιών;στο θρεντ των me Geithain
Είπα να κάνω ένα σύντομο guest...Χάρη που χάθηκες ρε φίλε;
Τώρα που έγινε και ο συνονόματος σου μοντ. Στα καλύτερα εξαφανίστηκες
Έλα, νωρίς είναι για τέτοιες δηλώσεις που θα κλείσουν το νόημα του θρεντ, άσε να παίξουμε μπαλιτσα παιδάκι μου!Των ποιών;
Πες μου ότι πιστεύεις πως είναι πραγματική η ακρόαση!
ή σβήνεις όλο το νήμαΑπλώς σε κάποια φάση θα πιάσεις τη σβηστρα να αφήσεις μόνο τα εντός θέματος, τα γνωστά.
Γενικά αυτό δε σημαίνει και τίποτα. Το site είναι under construction και μπορεί να ξεχάστηκε. Πολλές φορές είχε τύχη όταν έφτιαχνα sites παλιά να κάνω συνέχεια αλλαγές σε πράγματα που ξεχάστηκαν. Ή μπορεί να μην θέλει ο αντιπρόσωπος να το ανακοινώσει ακόμα. Έχει κάθε δικαίωμα.Στο.υπό κατασκευή site του laios εμφανίζοντσι 21 μάρκες. 1 από αυτές είναι η trinnov. Η meG δεν υπάρχει. Αυτά..
Αν ακόμα έχεις ανησυχίες, πάρτον τηλέφωνο ρε!Στο.υπό κατασκευή site του laios εμφανίζοντσι 21 μάρκες. 1 από αυτές είναι η trinnov. Η meG δεν υπάρχει. Αυτά..