- Reaction score
- 80.114
πω ρε φίλε...εύχομαι να σε σκάει έτσι η γυναίκα σουεισαι μουρλοκομειο
με ίδρωσες
πω ρε φίλε...εύχομαι να σε σκάει έτσι η γυναίκα σουεισαι μουρλοκομειο
στις 60 μοίρες ίσως να μετρούσε και ακόμα καλύτερα
πω ρε φίλε...εύχομαι να σε σκάει έτσι η γυναίκα σου
με ίδρωσες
άσε μη το ξαναπάρουμε από την αρχήαυτο λεω απο την αρχη...
όχι ρε. Τι eq!!με eq ή σκέτο το είχες?
με τέτοια απόκριση και δεν τσίριζε στα δυναμικά ?
δύσκολο να το πιστέψω ειλικρινά....
Α να γεια σου.σε κάκιστο χώρο και γάζωνε
Επίσης τα ηχεία που διάλεξες, δεν θέλουν τρομερές επεμβάσεις στο χώρο, είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να σου αρέσουν σε τυπικό οικιακό χώρο, χωρίς ηχητική περιποίηση, γι'αυτό άλλωστε σου άρεσαν, αφού τα δοκίμασες κιόλας στο χώρο σου πριν τα πάρεις, γι'αυτόν τον λόγο τα πήρες.
εισαι κολλημενος με το ρεφερενς γιαυτο οταν διαβαζεις δεν καταλαβαινεις...άσε μη το ξαναπάρουμε από την αρχή
όχι ρε. Τι eq!!
Ούτε χώρο δεν είχα φτιάξει τότε που πέρασε από εδώ.
Πολύ εντυπωσιακό ηχείο, όπως και το μικρότερο από αυτό που το άκουσα κάπου αλλού σε κάκιστο χώρο και γάζωνε (αναλογικά πάντα για το μέγεθος του).
Δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί εκεί οι πιεμσάκιδες αλλά αν σου δοθεί η ευκαιρία πήγαινε να ακούσεις.
δεν είμαι καθόλου κολλημένος....σου είπα ξέχνα το ηχείο στον χώρο και σαν επιλογή του gdresios και δες το σαν ηχείο αναφοράςεισαι κολλημενος με το ρεφερενς γιαυτο οταν διαβαζεις δεν καταλαβαινεις...
........εξηγησα επανειλημμενα οτι ακουει σαν να εχει loudness
αυτά να τα πεις στον υιό...ο οποίος παραμονεύει δυναμικάΤο ερώτημα που τίθεται δικαίως στο κοστολογιο που πήγε ο γκτρέσιος, είναι μήπως μια άλλη επιλογή θα έδινε καλύτερα μετρητικά δεδομένα, υψηλότερες δυνατότητες στάθμης και ταυτόχρονα αρεστό αποτέλεσμα στον χώρο του.
Με την ανάγκη για εμφανισημα ηχεία, θα τολμήσω να πω ότι οι οικιακές εκδόσεις της dynaudio, με συνδυασμό ενεργών δορυφόρων με 8" γουφερ και ομοσταυλα 9-10" μονά σαμπ, θα πληρούσε τα παραπάνω κριτήρια στο ίδιο κοστολογιο, έχοντας ταυτόχρονα κάποιες βασικές δυνατότητες ισοστάθμισης για κάλυψη του γούστου του ιδιοκτήτη.
Ομοίως νομίζω κάποια επιλογή από focal, με σαμπ σα του vastsar, 11".
Συμφωνείτε ή όχι;
Έτσι, εγκυκλοπαιδικά.
Α να γεια σου.
Αυτό ακριβώς είπα και γω:
Προσωπικά ήμουν έτοιμος για τα dynaudio. Είχα στείλει και μήνυμα σε μέλος του φόρουμ που τα εχει αγγελία σαν πρώτη επαφή.Το ερώτημα που τίθεται δικαίως στο κοστολογιο που πήγε ο γκτρέσιος, είναι μήπως μια άλλη επιλογή θα έδινε καλύτερα μετρητικά δεδομένα, υψηλότερες δυνατότητες στάθμης και ταυτόχρονα αρεστό αποτέλεσμα στον χώρο του.
Με την ανάγκη για εμφανισημα ηχεία, θα τολμήσω να πω ότι οι οικιακές εκδόσεις της dynaudio, με συνδυασμό ενεργών δορυφόρων με 8" γουφερ και ομοσταυλα 9-10" μονά σαμπ, θα πληρούσε τα παραπάνω κριτήρια στο ίδιο κοστολογιο, έχοντας ταυτόχρονα κάποιες βασικές δυνατότητες ισοστάθμισης για κάλυψη του γούστου του ιδιοκτήτη.
Ομοίως νομίζω κάποια επιλογή από focal, με σαμπ σα του vastsar, 11".
Συμφωνείτε ή όχι;
Έτσι, εγκυκλοπαιδικά.
Α να γεια σου.
Αυτό ακριβώς είπα και γω:
μ@λ@κιες λες.......εσυ επειδη εχεις γκαζια ακους σωστα;δεν είμαι καθόλου κολλημένος
το μέτρο της σωστής αναπαραγωγής αλλά και της απόδοσης ενός ηχείου είναι αυτή η στάθμη
τι να κάνουμε τώρα...?
οτιδήποτε πιο κάτω έχουμε καλούδια στον ενισχυτή για να μας καλοπιάνουν τα αυτιά μας είτε έχουμε pmc είτε καλι
Ε, μη το δένεις κόμπο.το μέτρο της σωστής αναπαραγωγής αλλά και της απόδοσης ενός ηχείου είναι αυτή η στάθμη
τι να κάνουμε τώρα...?
οτιδήποτε πιο κάτω έχουμε καλούδια στον ενισχυτή για να μας καλοπιάνουν τα αυτιά μας είτε έχουμε pmc είτε καλι
άσε με εμένα ρε Κώστα...μ@λ@κιες λες.......εσυ επειδη εχεις γκαζια ακους σωστα;
.....για να ακουσεις ρεφερενς θελει χωρο-ηχεια με προδιαγραφες...
οσοι ακουνε χωρις προδιαγραφες ρεφερενς ακουνε παραμορφωση ....
.....θελει και τα 2 μουστακια.......
σωστη επιλογη pmc και σταθμες εχει το παληκαρι..
Χα χα αυτη η μασκα μου εδωσε και μια ιδεα. Λοιπον κλεινουμε ερμητικα το δωματιο μας. Γεμιζουμε με μια αντλια αποδοτικη γρηγορα γρηγορα το 50 % του ογκου του δωματιου μας με ηλιο, που εχει 10 φορες πιο μικρη πυκνοτητα απο τον αερα. Φοραμε τη μασκα. Αποτελεσμα ακουμε +15 με + 25 Db. μεγαλυτερη σταθμη χα χα
αν ειχα περιεργεια θα πηγαινα στον αντιπροσωπο να τα ακουσω με μερικα αλμπουμ στο χερι..
Αντιλαμβάνομαι πλήρως πως το θέτεις, μα έχω ένα ερώτημα για σένα:συμβιβάστηκα και θυσίασα το χαιφαι μουσικό κομμάτι για το μπρουτάλ σινεματζίδικο-πολυκαναλικό χωρίς μέρσι..
μετά το μαμσεςμ@λ@κιες λες.......εσυ επειδη εχεις γκαζια ακους σωστα;
.....για να ακουσεις ρεφερενς θελει χωρο-ηχεια με προδιαγραφες...
οσοι ακουνε χωρις προδιαγραφες ρεφερενς ακουνε παραμορφωση ....
.....θελει και τα 2 μουστακια.......
σωστη επιλογη pmc και σταθμες εχει το παληκαρι..
καλωδιακια ωραια να το φερει εκει που θελει και τελος...
... δισκαρα, αλλα ηχο θα μπορουσαν να κανουν πολυ καλητερο.Χα χα αυτη η μασκα μου εδωσε και μια ιδεα. Λοιπον κλεινουμε ερμητικα το δωματιο μας. Γεμιζουμε με μια αντλια αποδοτικη γρηγορα γρηγορα το 50 % του ογκου του δωματιου μας με ηλιο, που εχει 10 φορες πιο μικρη πυκνοτητα απο τον αερα. Φοραμε τη μασκα. Αποτελεσμα ακουμε +15 με + 25 Db. μεγαλυτερη σταθμη χα χα