Ενεργά εναντίον παθητικών ηχείων

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.114
Αντιλαμβάνομαι πλήρως πως το θέτεις, μα έχω ένα ερώτημα για σένα:

Δεν σε ικανοποιεί στο μουσικό κομμάτι;

Προσωπικά υποθέτω πως μια χαρά σε ικανοποιεί. Βγάζεις και γούστα μπρουταλ άμα λάχει. Τα γκαζια, το δυναμικό εύρος δηλαδή, αποτελούν τη βάση της ευχαρίστησης.

Αν τυχόν όχι, γιατί;
με ικανοποιούν παντού...

αλλά όπως πολύ καλά ξέρεις....όταν είσαι σίγουρος ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης...αυτομάτως ο εγκέφαλος δημιουργεί μια απορία σε κάθε ακρόαση.. :p

έχω 3 βασικά πράγματα να κάνω ακόμα
ταβάνι σχεδόν πήρα το οκ (και θα το κάνουμε μια κουβέντα σε λίγο)
τοιχωματικό όριο στα LCR(αυτά κατασκευάστηκαν αλλά δεν τοποθετήθηκαν λόγω ότι ο σιδεράς μου τρομπάρει )
και επένδυση με dynamat στα ηχεία

μετά από αυτά θα σου πω ακριβώς πόσο καιρό θα μπορέσω να ζήσω μαζί τους

Reaction score
1
Χτες είχαμε ματς Τζιο-Κώστα. Σήμερα πως μετράνε και παίζουν τα νέα ηχεία του φίλου μας (καλοάκουστα φίλε). Αύριο τι άραγε; :idk:
Το ωραίο είναι τα post τσόντες. Τα δικά μου, του Λέανδρου, αυτά με άσματα όπως της μαιμούς και του μεσιέ.
Καλή.φάση. Γουστάρω :drinks:
Επίσης γράφονται και.πράγμστα που έχουν να κάνουν με τα τεχνοκά θέμαυα του audio που δεν τα βρίσκεις εύκολα αλλού :thumbsup:
Ένα είναι όμως το κακό. Κάποιοι οι οποίοι έχουν θέμα με.αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη από τη δική τους. Not good!
Καλό θα ήταν να συμπεριφέρονται σαν τον Κώστα και τον Bhutia. :welcome:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.743
Και μετράει όμορφα
Λίγα και χλιαρά τα λες.
Μετράει υπέροχα.
Texbook response και room friendly, με ρυθμιστικά τονικότητας για τα γούστα του καθενός.

Και βεβαίως με απείρως μεγαλύτερο δυναμικό εύρος.

Δε ξέρω τι ενισχυτή θέλει, μα 100 βατ δε του φτάνουνε με 87-88 ευαισθησία.. Υποθέτω πως με 200-250 βατ θα'ναι οκ, δηλαδή άντε ένα ενκορ.

Με 75° διασπορά (waveguide by JBL) θα κάνει μια εικόνα ΝΑ (με το συμπάθιο).

Πρόκειται για εξαιρετικό ηχείο από κάθε άποψη, και νομίζω και φινίρισμα έχει ιδιαίτερα προσεγμένο για σαλόνι.

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.114
Λίγα και χλιαρά τα λες.
Μετράει υπέροχα.
Texbook response και room friendly, με ρυθμιστικά τονικότητας για τα γούστα του καθενός.

Και βεβαίως με απείρως μεγαλύτερο δυναμικό εύρος.

Δε ξέρω τι ενισχυτή θέλει, μα 100 βατ δε του φτάνουνε.
ε θα πάρει έναν crown ο γιος του gdresioυ και θα τα οδηγήσει...πως κανς έτσι?:laugh:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.760
Λίγα και χλιαρά τα λες.
Μετράει υπέροχα.
Α, όλα κι όλα

Πάντα οσα λεω είναι πονηρά, εξυπηρετώ συμφέροντα.

Το βλέπετε πεντακάθαρα στις μετρήσεις.
Πρόκειται για εξαιρετικό ηχείο από κάθε άποψη, και νομίζω και φινίρισμα έχει ιδιαίτερα προσεγμένο για σαλόνι.
Ναι αλλά δεν ρωτάνε. Τα ξέρουν ολα, και χασκογελάνε. Και βάζουν λάικ ο ενας στον άλλο.

Και να τα αποτελέσματα της γνώσης τους.

:headbang:

Άντε άλλαζε καλώδια τώρα

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.743
τι έγινε? αλλάξαμε προμηθευτή?
πλασάρουμε και παθητικά τώρα? :laugh:
Για τα ρεβελ έχουμε μιλήσει κατ'επαναληψιν, είναι η εμφανισημη οικιακή υψηλής πιστότητας γκάμα της χαρμαν, δηλαδή πρόκειται κοινώς για κομψά ..JBL.

Για πιο μπρουταλ καταστάσεις, πας κατευθείαν στην πηγή (Μ2) και κάπου κει τελειώνει το ποίημα.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.114
Για πιο μπρουταλ καταστάσεις, πας κατευθείαν στην πηγή (Μ2) και κάπου κει τελειώνει το ποίημα.
το μόνο λάθος των M.2 είναι που έδωσαν την εντύπωση ότι είναι παθητικά
έπρεπε να τα τελειώσουν με μια πλάτη να μην ψάχνεται ο ιδιοκτήτης

Υ.Γ. Ο Μιχάλης τι κάνει άραγε? κάνα νέο?

Reaction score
19.591
Για τα ρεβελ έχουμε μιλήσει κατ'επαναληψιν, είναι η εμφανισημη οικιακή υψηλής πιστότητας γκάμα της χαρμαν, δηλαδή πρόκειται κοινώς για κομψά ..JBL.

Αυτο ειναι καταπληκτικο ηχειο. Κωστα ετσι τακ τακ χοντρικα με τα δυο 8 αρια που εχει και αυτη τη καμπινα ειναι ΟΚ για 2.30 μετρα ακροασης max. ?

Reaction score
1
Αυτή τη μάρκα την γουστάρουν πολύ οι Αμερικάνοι. Και αυτοί ακούνε σε μεγάλους.χώρους και δυνατά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.743
Για να συμπληρώσω το παρκέ του 5-χιλιαρου, δηλαδή 2,5 χιλιάρικα το ηχείο, να και μερικές δικές μου προτάσεις, με δώρο τα ενισχυτικά στάδια:

Αυτο ειναι καταπληκτικο ηχειο. Κωστα ετσι τακ τακ χοντρικα με τα δυο 8 αρια που εχει και αυτη τη καμπινα ειναι ΟΚ για 2.30 μετρα ακροασης max. ?
Πολύ ανέτως θα το έβαζα μέχρι 3 μέτρα απροβλημάτιστα.
Για το επίσημο εύρος απόστασης ακρόασης, θα πρέπει να στείλεις ερώτημα στη φίρμα. Υποθέτω πως θα σου πουν κάτι σαν 2-3,5μ.

ΥΓ. Το barefoot έχει ενσωματωμένα 2 τεμάχια 8" το καθένα, ως σαμπ. Σημειώστε, πως η τιμή αφορά το ζευγάρι.
Τα ηχεία σκοτώνουν σε αυτά τα λεφτά...
Γενικά τα barefoot αξίζουν της προσοχής σας:

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.133
Members
38.287
Νεότερο μέλος