- Reaction score
- 11.252
Θα βγάλεις καπάκι από τα μηχανήματα για να μετρήσουμε μέσα;μιας κι εγώ όπως λες δε γνωρίζω..κι εσύ είσαι ο γνώστης, θα έρθεις να πάρουμε τις μετρήσεις που λέμε??
..το πολύμετρο εννοείται ότι υπάρχει!
Θα βγάλεις καπάκι από τα μηχανήματα για να μετρήσουμε μέσα;μιας κι εγώ όπως λες δε γνωρίζω..κι εσύ είσαι ο γνώστης, θα έρθεις να πάρουμε τις μετρήσεις που λέμε??
Λεαντρε τι το κουράζεις ρε 'σύ;μιας κι εγώ όπως λες δε γνωρίζω..κι εσύ είσαι ο γνώστης, θα έρθεις να πάρουμε τις μετρήσεις που λέμε??
Θα πάω στου Μάρκου τότε, που τα δικά του δεν έχουν πια εγγύηση. Έχει λήξει προ ...πολλού!δικό σου μηχάνημα αν θες..χειρουργικές επεμβάσεις, δε θα χάσω εγγυήσεις για να πειστείς εσύ, φέρε δικό σου μηχάνημα και κάνε ότι θες
Μετά από αυτή την πρόταση, δεν πρόκειται να διαβάσω το υπόλοιπο κείμενο.
Κανένας δεν κατέληξε σε κάτι τέτοιο, και αυτό το αυθαίρετο το λαμβάνεις ως δεδομένο για να αναπτύξεις ένα συλλογισμό.
Όσον αφορά τα τζενελεκ και τα Νιούμαν, αποδείξαμε πως δεν έχουν προβλήματα ντισπέρσιον, άρα κάνουν για κλασσική.
Επίσης αποδείξαμε πως δεν έχουν σοβαρές τονικές αλλοιώσεις, έχουν ωραιότατη οφ αξις απόκριση, και γενικά είναι εξαιρετικά στο σπινοραμα.
Αν θες να δώσεις περισσότερα λεφτά πες μου να σου προτείνω λύσεις εκτός αυτών των εταιρειών.
Θα βγάλεις καπάκι από τα μηχανήματα για να μετρήσουμε μέσα;
δικό σου μηχάνημα αν θες..χειρουργικές επεμβάσεις, δε θα χάσω εγγυήσεις για να πειστείς εσύ, φέρε δικό σου μηχάνημα και κάνε ότι θες
πολύ σωστά τα λες, αλλά πχ, το acrolink 6n p-4030 που έχω, έρχεται bulk και είναι τερματισμένο από μένα χωρίς φιδόδερμα κλπ, απλά όπως είναι χύμα το καλώδιο, επομένως, ούτε φερρίτη έχει, ούτε πυκνωτή, στο υπογράφω!@leandros και ο φερρίτης και ο πυκνωτής δημιουργούν χαρακτηριστικά που ζητάμε.
υπήρχε και όλας εταιρία ονομαστή που είχε κρυμμένους στην κάλτσα των φιδοκαλωδίων της πυκνωτές και λογικά δεν είναι ούτε η μόνη.
ας σου στείλει ένα μήνυμα στο fb καλέ...κ κάνε κοπι παστε....σε άλλους κ άλλους έχεις κάνει τον μεσάζονταέχουμε επιστήμονες εδώ μέσα να μας το εξηγήσουν!.. μιας και ο κατασκευαστής δε μπορεί να δώσει εξηγήσεις επειδή έχει φάει μπαν εις άπειρον απ΄το σάιτ!
Αν λοιπόν αρθεί το μπαν μπορείται να τον ρωτήσετε ότι θέλετε..
Η τάση στο πρωτεύον και το δευτερεύον του μετασχηματιστή, με κάθε διαφορετικό καλώδιο.Επειδή το έχασα κάπου, αν αφαιρεθεί το καπάκι ενός προενισχυτή, τί πρόκειται να μετρηθεί;
Το βάρος του καπακιού.Επειδή το έχασα κάπου, αν αφαιρεθεί το καπάκι ενός προενισχυτή, τί πρόκειται να μετρηθεί;
Με τί κίνδυνο;Η τάση στο πρωτεύον και το δευτερεύον του μετασχηματιστή, με κάθε διαφορετικό καλώδιο.
Ελπίζω τουλάχιστον η φωνή αυτή ν'ακούγεται εστιασμένη ακριβώς στο κέντρο της ηχητικής σκηνής...Αν μη τι άλλο...Λεαντρε τι το κουράζεις ρε 'σύ;
Μπορεί τα παιδιά εδώ που έχουν μέσα στα ηχεία τους ενισχυτές class d να μην ακουνε διαφορες...εφοσον ο ενισχυτης εκει μεσα ειναι που ειναι class d(αθλια κατασταση)....παραλληλα κανει παρτυ με τοσο κραδασμο....λες να μπορουν να ακουσουν το καλωδιο;
εγω οταν παιζει ενα ενεργο ακουω μια φωνη στο βαθος να λεει....βοηθεια βγαλτε με απο εδω μεσα. O κακομοιρος ενισχυτης φωναζει και δεν τον δινει κανεις σημασια
Θα πάω στου Μάρκου τότε, που τα δικά του δεν έχουν πια εγγύηση. Έχει λήξει προ ...πολλού!
Κότα.
νομίζω αγαπημένε μας μοντ, ότι αυτό που μόλις έγραψες περί μεσαζόντων και τα λοιπά αντίκειται στους κανονισμούς που έχεις υποχρέωση λόγω θέσης να υπηρετείς..ας σου στείλει ένα μήνυμα στο fb καλέ...κ κάνε κοπι παστε....σε άλλους κ άλλους έχεις κάνει τον μεσάζοντα
Πχ.@leandros και ο φερρίτης και ο πυκνωτής δημιουργούν χαρακτηριστικά που ζητάμε.
υπήρχε και όλας εταιρία ονομαστή που είχε κρυμμένους στην κάλτσα των φιδοκαλωδίων της πυκνωτές και λογικά δεν είναι ούτε η μόνη.
Και αυτό είναι ένα θεματάκι. Με το κακό headroom των ενεργων δεν ξερεις απο που ερχεται.Ελπίζω τουλάχιστον η φωνή αυτή ν'ακούγεται εστιασμένη ακριβώς στο κέντρο της ηχητικής σκηνής...Αν μη τι άλλο...
Πρέπει να πας τότε στη γωνία να δεις...αν έρχεται.Και αυτό είναι ένα θεματάκι. Με το κακό headroom των ενεργων δεν ξερεις απο που ερχεται.
Ωστόσο δεν χρειάζεται τοοοοση γνώση σε κάποια αυτονόητα. Τα πράγματα είναι απλά για έναν που ακούει. Δοκιμάζει κάτι...το ακούει, του αρέσει, τέλος. Εάν τύχει και ακούσει κάτι καλύτερο, το συγκρίνει, το δοκιμάζει στο δικό του, του κάθεται καλά τέλος. Δεν χρειάζεται γνώση για έναν που ακούει.
Υπάρχει διαφορά. Αλλά όχι αυτή που να δικαιολογεί το κόστος.