- Reaction score
- 1.827
όταν λείπω και θέλω να κάνουν δουλειά τα βάζω στο φουλ. Όταν γυρίζω είτε τα κλείνω είτε τα βάζω στο low όπου δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου.Πολύ φασαρία ρε συ.
όταν λείπω και θέλω να κάνουν δουλειά τα βάζω στο φουλ. Όταν γυρίζω είτε τα κλείνω είτε τα βάζω στο low όπου δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου.Πολύ φασαρία ρε συ.
Ντέσικαντ ή κομπρέσορες;όταν λείπω και θέλω να κάνουν δουλειά τα βάζω στο φουλ. Όταν γυρίζω είτε τα κλείνω είτε τα βάζω στο low όπου δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου.
κομπρέσορας olimpia splendid σε προβληματικό δωμάτιο με κλειστή πόρτα.Ντέσικαντ ή κομπρέσορες;
Σαν decibelομετρο?Οκ Πηρα τον αφυγραντηρα . Μπορει καποιος να με βοηθησει ? Θελω να μετρησω το θορυβο με το umik-1 . Στο REW επιλεγω Α για την μετρηση ?
Ευχαριστω !Σαν decibelομετρο?
C weighting - S (slow)
Με το c μου δειχνει 60 και με το Α 43 περιπου . Το 60 μου φαινεται υπερβολικο .Ευχαριστω !
σε τι απόσταση;Τα 37 που δηλωνουν στα χαρακτηριστικα του
Οχι δεν αναφερει αποσταση . . Εγω το εβαλα σε 1 μετρο . Επισης δεν ειναι μονο αυτο . Ο θορυβος του συμπιεστη ειναι ενοχλητικος . Αν ανεβασω την ταχυτητα του ανεμιστηρα υπερκαλυπτει τον ηχο του συμπιεστη και ισως ειναι καλυτερα .Αλλα ακουγεται σε ολο το δωματιο . Απορω πως εχετε 3 μαζι!!σε τι απόσταση;
καμιά φορά αναφέρουν στα 3μ αντί 1μ
Θελω απλα να σιγουρευτω οταν καλεσω το service στο τηλεφωνο μην χαθουμε στη μεταφραση .Όταν σε ένα σπίτι το noise floor είναι από 30 έως 40 db το 60 μου κάνει φυσιολογικό.
Μέτρησες δίπλα στο μηχάνημα?
Και τις βροχερές μέρες τί κάνεις;;ααα δεν ξέρω , εγώ ανοίγω πόρτες το πρωί και σε 2 ωρίτσες έχω κάτω από 50%
Δηλαδή όταν έξω έχει 90%-100% υγρασία (τις τελευταιες δύο εβδομάδες σίγουρα και σχεδόν το μισό χειμώνα) εσύ ανοίγεις τα παράθυρα και σε λίγο το σπίτι εχει 50%? Πως το κάνεις αυτο για πες?ααα δεν ξέρω , εγώ ανοίγω πόρτες το πρωί και σε 2 ωρίτσες έχω κάτω από 50%
ψυχρομετρικός χάρτηςΔηλαδή όταν έξω έχει 90%-100% υγρασία (τις τελευταιες δύο εβδομάδες σίγουρα και σχεδόν το μισό χειμώνα) εσύ ανοίγεις τα παράθυρα και σε λίγο το σπίτι εχει 50%? Πως το κάνεις αυτο για πες?![]()