wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 16.556
Στο τέλος βρε foti θα φας όλα τα λεφτά στους ...τοίχους και δε θα μείνουν για ηχεία
Στο forum θα μπαίνεις και θα παίρνεις ιδέες!Και είπα να μην μπαίνω πολύ στο φόρουμ...την πάτησα τώρα.
Παρεμπιπτόντως γιατί υπογράφεις nearfieldakias;Στο forum θα μπαίνεις και θα παίρνεις ιδέες!
Απλά μετά θα πρέπει να τις προσαρμόσεις (τις ιδέες) στις απαιτήσεις, τις ανάγκες και τους περιορισμούς σου.
Άλλωστε ούτε εμείς εδώ μέσα συμφωνούμε σε όλα
Με τον καιρό και όσο οι γνώσεις σου αυξάνονται, θα μπορείς να τις προσαρμόσεις με τα λιγότερα πιθανά λάθη.
Έτσι με "βαφτίσανε" εδώ οι διαχειριστές επειδή ακούω αποκλειστικά θα έλεγα nearfield και δε μ' ενοχλεί για να ζητήσω αλλαγή.Παρεμπιπτόντως γιατί υπογράφεις nearfieldakias;
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την προσέγγησή σου στον χώρο μου!Έτσι με "βαφτίσανε" εδώ οι διαχειριστές επειδή ακούω αποκλειστικά θα έλεγα nearfield και δε μ' ενοχλεί για να ζητήσω αλλαγή.
Tα monitors στις γωνίες του γραφείου σε απόσταση 1 μέτρου... έχει κάποια πλεονεκτήματα όπως λιγότερη συμμετοχή του χώρου στο αποτέλεσμα.
Έχω την εντύπωση ότι την έχω πιο κοντή... την απόσταση... Θα μετρήσω αύριο και θα συνοδεύσω με φωτογραφία.78 πόντοι εδώ!
Μέτρησα. 59 εκατοστά.Να μετρήσεις.
Κάτσε ρε, εσύ μόνο στο γραφείο ακούς μουσική; Επειδή συνέκρινες την απόσταση που ακούει ο @wnet, για αυτό μέτρησα την απόσταση ακρόασης στο γραφείο.Δε μετράει αυτό! Από το κανονικό σύστημα με τα B&W μόνο μετράει.
Πχωωω πώς μπορείς; Αν δεν είναι στρογγυλός ο αριθμός με πιάνει κάτι. Ψυχαναγκασμό το λένε, μου έχουν πει, αλλά δε δίνω σημασία.2.08μ
Ναι, αυτό είναι το κυρίως σύστημα.Κάτσε ρε, εσύ μόνο στο γραφείο ακούς μουσική;
Άσε με... Σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα να το κάνω 2.0μ. Μετά σκέφτομαι όλη τη διαδικασία (μετακίνηση ηχείων, υπολογισμός γωνιών toe in κτλ κτλ κι όλα αυτά με δεύτερο άτομο γιατί μόνος μου είναι αδύνατον) και μετά ότι πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή (μετρήσεις κτλ) και με πιάνει σύγκρυο.Πχωωω πώς μπορείς; Αν δεν είναι στρογγυλός ο αριθμός με πιάνει κάτι. Ψυχαναγκασμό το λένε, μου έχουν πει, αλλά δε δίνω σημασία.
Ε, πάσο τότε.Ναι, αυτό είναι το κυρίως σύστημα.
Εύχομαι να μην το λες σοβαρά πως θα κάνεις όλα αυτά για 8cm !!!! αν και φοβάμαι πως το λες σοβαράΆσε με... Σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα να το κάνω 2.0μ. Μετά σκέφτομαι όλη τη διαδικασία (μετακίνηση ηχείων, υπολογισμός γωνιών toe in κτλ κτλ κι όλα αυτά με δεύτερο άτομο γιατί μόνος μου είναι αδύνατον) και μετά ότι πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή (μετρήσεις κτλ) και με πιάνει σύγκρυο.
Σκέφτομαι, σκέφτομαι...Εύχομαι να μην το λες σοβαρά πως θα κάνεις όλα αυτά για 8cm !!!! αν και φοβάμαι πως το λες σοβαρά
Εάν το κάνω αυτό, θα χάσω το ισόπλευρο τρίγωνο ακρόασης. Θα κατέβει ο @costas EAR στο νησί και δεν θα έχω πού να κρυφτώ!(τα ηχεία φυσικά και να μην τα κουνήσεις, πήγαινε εσύ πιο μπροστά)
γιατι πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι?Άσε με... Σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα να το κάνω 2.0μ. Μετά σκέφτομαι όλη τη διαδικασία (μετακίνηση ηχείων, υπολογισμός γωνιών toe in κτλ κτλ κι όλα αυτά με δεύτερο άτομο γιατί μόνος μου είναι αδύνατον) και μετά ότι πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή (μετρήσεις κτλ) και με πιάνει σύγκρυο.