Μόνιτορ Ηχεία για σαλόνι

Timaras

Reaction score
2.132
Όχι ότι μπορώ να τα αγοράσω, έτσι από περιέργεια έδειξα στη γυναίκα μου αυτά τα δύο για να μού πει ποια προτιμάει αισθητικά. Για πες, ποια προτίμησε?
Κανένα φυσικά!!:biggrin:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.175
Προς μεγάλη μου έκπληξη προτίμησε το 2ο !

Τα κόκκινα επειδή είναι γυαλιστερά.;)
Τα ξυλινα. Σιγουρα.
(μα και τα Κιι ξύλινα είναι)
Κανένα φυσικά!!:biggrin:
Περίμενα ότι θα την απωθούσαν τα μεγάλα γούφερς και ακόμα περισσότερο οι λάμες στο πλάι.
Έτσι, πειραματικά, τής έδειξα και τα άλλα που έχουν παρουσιαστεί εδώ. Ο λόγος? Επειδή είναι (εκτός από φιλόλογος) και καθηγήτρια μουσικής. Άρχισε να μού λέει "γιατί? όταν έχεις τον όγκο ενός πιάνου είναι πιο χαλαρά?" στο σπίτι έχουμε 2 πιάνα, κάποτε, σε άλλο μεγαλύτερο, είχαμε 4.
Όλα τής άρεσαν (και στην κόρη μου παρεμπιπτόντως) με μια ελαφριά προτίμηση στα D&D, αλλά η κατακλείδα ήταν" όποια παίζουν καλύτερα". Και μεταξύ σοβαρού και αστείου "αντί να γυρνάει ο άντρας έξω, να ξενοκοιτάει και τέτΧοια :biggrin: καλύτερα να ξεδίνει με το χόμπυ του" :D:roflmao::o

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
7.976
The Three’s cabinet isn’t the usual wood-veneered MDF box either. It’s made of two pieces of injection-moulded polyurethane structural foam glued together and then attached to the aluminium panels that hold the electronics.

Εννοουσα την εμφανιση παντως.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.575
Προς μεγάλη μου έκπληξη προτίμησε το 2ο !

Περίμενα ότι θα την απωθούσαν τα μεγάλα γούφερς και ακόμα περισσότερο οι λάμες στο πλάι.
Έτσι, πειραματικά, τής έδειξα και τα άλλα που έχουν παρουσιαστεί εδώ. Ο λόγος? Επειδή είναι (εκτός από φιλόλογος) και καθηγήτρια μουσικής. Άρχισε να μού λέει "γιατί? όταν έχεις τον όγκο ενός πιάνου είναι πιο χαλαρά?" στο σπίτι έχουμε 2 πιάνα, κάποτε, σε άλλο μεγαλύτερο, είχαμε 4.
Όλα τής άρεσαν (και στην κόρη μου παρεμπιπτόντως) με μια ελαφριά προτίμηση στα D&D, αλλά η κατακλείδα ήταν" όποια παίζουν καλύτερα". Και μεταξύ σοβαρού και αστείου "αντί να γυρνάει ο άντρας έξω, να ξενοκοιτάει και τέτΧοια :biggrin: καλύτερα να ξεδίνει με το χόμπυ του" :D:roflmao::o
Μπράβο , πολλά μπράβο στην σύζυγο Σταύρο. Στην θυγατέρα επίσης.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.341
Τρώω τρελό trolling/bullying από τη σύζυγο...
Η ατάκα της χοντρά χοντρά είναι "εσύ που είχες το σαλόνι γεμάτο με πικάπ, ενισχυτές. ηχεία κλπ... αντί να βάλεις και καμιά οθονάρα... τα έδιωξες όλα και έβαλες αυτά τα κίτρινα σκατουλάκια πάνω στο γραφείο...."
Τι να κάνω μάνα μ δε με περισσεύουν καμιά δεκαριά χιλιάρικα... :roflmao:

Πάντως γενικά δε νομίζω να υπάρχει θέμα έλλειψης όμορφων ενεργών για σαλόνι... νομίζω δε χρειάζεται να κάνουμε καν το διαχωρισμό αν είναι ενεργά ή όχι... το βασικό είναι να μην πολυφαίνεται το καλωδιομάνι...

P

PMC

Guest
Πάντως γενικά δε νομίζω να υπάρχει θέμα έλλειψης όμορφων ενεργών για σαλόνι... νομίζω δε χρειάζεται να κάνουμε καν το διαχωρισμό αν είναι ενεργά ή όχι... το βασικό είναι να μην πολυφαίνεται το καλωδιομάνι...
το θέμα δεν είναι αν είναι ενεργά η όχι , αν και πολλά είναι παθητικά....

το ερώτημα είναι αν θα βάζαμε ενα ηχείο το οποίο δεν έχει καμία Ιδιαίτερη περιποίηση στο αισθητικό κομμάτι μιας και προορίζεται για τους άχαρους στουντιακούς χώρους.....

η ηχητική τους πιστότητα είναι πέραν πασάς κριτικής και Συγκεκριμένα όσον αφορά την γραμμικότητα τους
στο ακουστικό φάσμα. ( Εάν και εφόσον διατηρούνται οι προδιαγραφές τοποθέτησης των εταιρειών)
Εκεί που υστερούν είναι στην ομορφιά που Οφείλει να έχει ένα έπιπλο σε ένα σαλόνι.....και στο ποσό Πρόβλημα μπορεί να είναι αυτό για την ομαλή ένταξη του στο χώρο μας....

Η ιδέα είναι μεσα από τις εικόνες με προσπάθειες κάποιων άλλων ιδιοκτητών να πάρουμε ιδέες για το πόσο ομαλά μπορεί να ολοκληρωθεί για τέτοια επιθυμία.....

P

PMC

Guest
Τα b&w Δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία όχι γιατί δε χρησιμοποιούνται σαν μόνιτορ αλλά γιατί έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο αισθητικό κομμάτι της κατασκευης τους και όπου και να Μπουν σε οποιοδήποτε σαλόνι και να τοποθετηθούν θα κερδίσουν τα βλέμματα......
ειναι γενικά από τα πιο όμορφα Ηχεια που φτιάχνονται και δεν θα Αντιμετωπίσουμε ποτέ πρόβλημα.....:)

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.732
Εγώ δύο προβλήματα συνήθως αντιμετωπίζω με το αισθητικό κομμάτι.
1) Δεν συμπαθώ καθόλου το μαύρο πλαστικό (ειδικά το γυαλιστερό).
2) Αν ο χώρος δεν έχει μέτρα (αέρα) γύρω από τα ηχεία και αυτά είναι πιο μεγάλα από εμένα ασφυκτιώ οπτικά..
Αυτά..
Κατά τα άλλα αισθητικά υπάρχουν χώροι τόσο διαφορετικοί που ταιριάζουν σχεδόν όλα τα ηχεία (φτάνει να γίνει σωστό ταίριασμα..)
By the way ωραίο θεματάκι Jio..

P

PMC

Guest
Τα B&W αν και είναιΜόνιτορ και χρησιμοποιούνται ως μόνιτορ δεν θα έχουν ποτέ πρόβλημα να Μπουν σεΌποιον δήποτε χώρο....:)

Reaction score
641
Λογικά πρέπει να δίνεται στους παντρεμένους ως έκπτωση το κόστος του διαζυγίου... :tongue:
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...
(Αν μιλάμε ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος για να μπουν.)

To ιδανικό σαλόνι κατ' εμέ.. όσον αφορά τα ηχεία..

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.732
Σέ κάποιους τους σηκώνετε η τρίχα .
Σέ κάποιους τους πέφτει το σαγόνι .
και κάποιοι βγάζουν σπυράκια .
-
View attachment 192184

- Μόνιτορ Ηχεία για σαλόνι .
:hi:
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά αυτά νομίζω (monitor 30) είναι αντικειμενικά όμορφα και δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των ηχείων που δυσκολεύεται κάποιος να τους βρει θέση στο καθιστικό. Το ίδιο ισχύει και για τa Genelec the ones και άλλα που έχουν παρουσιαστει. Το αν ταιριάζουν στην αισθητική του κάθε χώρου είναι ένα άλλο θέμα.

P

PMC

Guest
Λογικά πρέπει να δίνεται στους παντρεμένους ως έκπτωση το κόστος του διαζυγίου... :tongue:
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...
(Αν μιλάμε ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος για να μπουν.)

To ιδανικό σαλόνι κατ' εμέ.. όσον αφορά τα ηχεία..
δεν ειναι μόνιτορ αυτή η σειρά της Pmc!
Ειναι η προσπάθεια της να μπει στο μεγάλο κομμάτι της αγοράς ..... εκει που ειναι τα πολλα λεφτα!!!
Αυτά τα ηχεία ειναι ηχεία άποψης και Οχι πίστης αναπαραγωγής .....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.603
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john