Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Σίγουρα παίζουν ρόλο στην αισθητική και οι βάσεις που βάζεις τα μονιτορακια και συνήθως εκεί γίνονται εκπτώσεις. Αυτές εδώ για παράδειγμα είναι πολύ ωραίες, πέρα από τα gold 8 που είναι από μόνα τους όμορφα.Nα βάλω και εγώ μια που ψάρεψα.......
View attachment 192216
η σύνθεση του βασικού συστήματος, ένα ζευγάρι ενεργά ηχεία, ένα dac/streamer ή έστω ένα dac με ένα λαπτοπ/nuc/ raspberry και αυτό ήταν.
Όχι δεν γνωρίζω, αλλά σίγουρα δεν θα είναι κάτι οικονομικό. Βέβαια για κάποιον που έχει κάποια βασικά εργαλεία, λίγο χρόνο ελεύθερο για μια βόλτα από το leroy (ή κάτι αντίστοιχο) και πιάνουν λίγο τα χέρια του, είναι εύκολο να τις αντιγράψει.Σίγουρα παίζουν ρόλο στην αισθητική και οι βάσεις που βάζεις τα μονιτορακια και συνήθως εκεί γίνονται εκπτώσεις. Αυτές εδώ για παράδειγμα είναι πολύ ωραίες, πέρα από τα gold 8 που είναι από μόνα τους όμορφα.
Ξέρουμε ποιες βάσεις είναι;
Αν διαλεξεις τις καταλληλες, ειναι υπεροχεςΟι βάσεις.... Ακόμα κι εάν τα μόνιτορ είναι ομορφα και μπορούν να μπουν σε σαλόνι, οι περισσότερες βάσεις τους είναι κακασχημες......
Ε ναι... Αυτές μάλιστα....Αν διαλεξεις τις καταλληλες, ειναι υπεροχες
View attachment 192231
Πλάκα πλάκα, η τιβί στο σπίτι έχει να ανάψει από τότε την Άνοιξη που βλέπανε τις ανακοινώσεις του Τσιόδρα. Μόνο μια φορά τις προάλλες την άναψα, μόνο και μόνο για να δω αν δουλεύει ακόμα...οθονάρα
Ε λοιπόν jiovani (της νύχτας τα καμώματα κ.λ.π.) ξέχασα ότι μάνα και κόρη ενθουσιάστηκαν με τα δικά σου!ηχείο
Συγνώμη έχεις δίκιο, στην προωθώ άμεσα για να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι ότι το σετάπ είναι αληθινό...Θα παρακαλούσα να μη βάζετε φωτοαπάτες από τις οποίες έχουν αφαιρεθεί τα καλώδια.
Για desktop χρήση να υποθέσω, έ?
Ωραίες οι φωτό ,εγώ όμως έχω μια απορία ,είναι κανονικά ηχεία όπως τα ''άλλα'', μπορείς να ακούς εννοώ χωρίς να κουράζουν και γιατί τότε το ονομάζουμε μόνιτορ ;