Ως μαϊμού, τη μίμηση θα έπρεπε να την παίζεις στα δάχτυλα...
αυτο με την ευγενεια και την μιμηση δεν το καταλαβα παντως..(πχιο πανω)
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ως μαϊμού, τη μίμηση θα έπρεπε να την παίζεις στα δάχτυλα...
αυτο με την ευγενεια και την μιμηση δεν το καταλαβα παντως..(πχιο πανω)
Αυτή είναι η μόνη ορθή διαδικασία.Και σε ό,τι ενδεχομένως ν'αφορούσε ιδέες για βέλτιστη ενσωμάτωση δικών σου sub,η τακτική που θ'ακολουθούσα εάν είχα στη διάθεσή μου το setup σου σε κάποιο άλλο παράλληλο Σύμπαν,είναι να έβγαζα προσωρινά τον Trinnov από την εξίσωση και να διερευνούσα με REW και υπό απλή δικαναλική αρχιτεκτονική τις βέλτιστες θέσεις και ρυθμίσεις όπως είχα κάνει με τα Yamaha & Dynaudio.Αφότου θα είχε περατωθεί αυτό το στάδιο του project,τότε θα έμπαινε ο Trinnov στο παιγνίδι για την ολοκλήρωση,έχοντας ακριβώς απλοποιημένη εκ προοιμίου την αποστολή του.
Άσχετο προς το θέμα αλλά το Automobilista 2 έχει στρώσει πολύ από την πρώτη version, για κάνε ένα τεστ..Δεν καίγομαι. Αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το Gran Turismo 7, αυτή η κονσόλα μου είναι αδιάφορη.
.. όμπβγεζλυ, α ντου, το ινουεντο ειναι οτι οι υπερ-χαλιεντ-αθρωπες μαιμουδιζουν ανευ πληρους λογου ή αιτιας, υπεραξιο(νο)ντας μαλιστα την ευγενεια ..(...) *τραγουδακι διχως υπονοουμενο*Ως μαϊμού, τη μίμηση θα έπρεπε να την παίζεις στα δάχτυλα...
Να σου αντιστρέψω το ερώτημα: Γιατί να μην θέλουν subwoofers;https://audio-reviews.com/speaker-pair/speaker-pair-bw-dm-605-s2-1029 ετούτα εδω θέλουν sub?
Γιατί; Στο πηγάδι κατούρησαν;https://audio-reviews.com/speaker-pair/speaker-pair-bw-dm-605-s2-1029 ετούτα εδω θέλουν sub?
Τα 802 του @wizzy παντως , οπως και τα δικα μου, τελικα ηθελαν...https://audio-reviews.com/speaker-pair/speaker-pair-bw-dm-605-s2-1029 ετούτα εδω θέλουν sub?
Επειδή έχουν? Δηλαδή εννοώ ότι έχουν ενσωματωμένο subΝα σου αντιστρέψω το ερώτημα: Γιατί να μην θέλουν subwoofers;
Εγώ σίγουρα δεν έχωΥπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα απόκρισης συχνότητας και μέγιστης στάθμης ανά συχνότητα, για να μελετήσουμε;
Αυτά τα είχε κάποτε ο αδερφός μου.https://audio-reviews.com/speaker-pair/speaker-pair-bw-dm-605-s2-1029 ετούτα εδω θέλουν sub?
Να το βάλουμε κάπου προμετωπίδα...https://audio-reviews.com/speaker-pair/speaker-pair-bw-dm-605-s2-1029 ετούτα εδω θέλουν sub?
Από την τελευταία επίσκεψή και ρύθμιση του Μανώλη του Καστρουνη , Δεν έχεις δει μετρήσεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος. Έχω γράψει ότι ο Μανώλης είχε τον Τρινοβ όλο το καλοκαίρι στο σπίτι του. Έχει έρθει έχει ρύθμισει και έχει τελειώσει το θέμα. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.Και σε ό,τι ενδεχομένως ν'αφορούσε ιδέες για βέλτιστη ενσωμάτωση δικών σου sub,η τακτική που θ'ακολουθούσα εάν είχα στη διάθεσή μου το setup σου σε κάποιο άλλο παράλληλο Σύμπαν,είναι να έβγαζα προσωρινά τον Trinnov από την εξίσωση και να διερευνούσα με REW και υπό απλή δικαναλική αρχιτεκτονική τις βέλτιστες θέσεις και ρυθμίσεις όπως είχα κάνει με τα Yamaha & Dynaudio.Αφότου θα είχε περατωθεί αυτό το στάδιο του project,τότε θα έμπαινε ο Trinnov στο παιγνίδι για την ολοκλήρωση,έχοντας ακριβώς απλοποιημένη εκ προοιμίου την αποστολή του.
Ευτυχής για την ευόδωση του δικού σου εγχειρήματος,θεωρώ βεβαίως οποιαδήποτε αντιπαράθεση πάνω σε σχόλια παθητικής επιθετικότητας αλόγιστη σπατάλη διανοητικής ενέργειας - από μέρους μου τουλάχιστον.Από την τελευταία επίσκεψή και ρύθμιση του Μανώλη του Καστρουνη , Δεν έχεις δει μετρήσεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος. Έχω γράψει ότι ο Μανώλης είχε τον Τρινοβ όλο το καλοκαίρι στο σπίτι του. Έχει έρθει έχει ρύθμισει και έχει τελειώσει το θέμα. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
Όσον αφορά το φλέγον θέμα σχετικά με το τι προσφέρουν τα subwoofer σε ένα πολύκάναλο Αλλά και σε ένα δικαναλο σύστημα Θα επαναλάβω ότι είναι η μέρα με τη νύχτα.
Καλό είναι όσοι δεν έχουν ακούσει τα τεράστια ηχεια τους Παρέα με ανάλογα ή και καλύτερα υπόβάθηφώνα να μη λένε εξυπνάδες και να κρατάνε μία πισινή γιατί η διαφορά είναι απερίγραπτη.....
Στο δικό μου το θέμα όπως το ήξερες είχα μία βύθιση στο ένα Subwoofer στους 30 κύκλους.
Αυτή η βύθιση όπως καταλαβαίνεις και με την βοήθεια του Τρινοβ δεν είναι πλέον πρόβλημα.
Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για ένα κοινόχρηστο σαλόνι με τους περιορισμούς του.
Τα svs 16 ultra τα έχουν τα κιλάκια τους.....Παρόλαυτα την βόλτα τους σε 5-6 πιθανά διαφορετικά σημεία την έκαναν. Η αίσθηση που μου δίνουν ομωσ όταν βρίσκονται εκατέρωθεν του καναπέ είναι ασύγκριτη. Δηλαδή μπορεί σε κάποια άλλη θέση να μην υπήρχε η βύθιση που έχει το αριστερό Sub στους 30 κύκλους αλλά έχανες το ωστικό κύμα που Εισπράττεις τώρα και το οποίο για μένα είναι πάρα παρά πολύ σημαντικό......
Δεν είναι καθόλου ωραίο να αναφέρεσαι στο δικό μου σετ απ Με αυτό τον τρόπο και να Κάνεις διάφορα μέλη του φόρουμ Να με λυπούνται. Τελευταία ήταν ένας χαζούλης που μου είχε γράψει κιόλας τι κρίμα το έμαθε τελευταίος ο Τζιοβάνι ότι τα πολλά λεφτά στο hi fi δε φέρνουν την ευτυχία..... Πολύ πιθανό να νομίζει ότι δεν έχω και χαμηλο....
Είναι θλιβερό πως μπορεί να παρασύρεται ο κόσμος όταν διαβάζει τέτοια σχόλια από ανθρώπους σαν κι εσένα ή τον Δημήτρη ή τον Κώστα.......Καλό θα ήταν να προσέχατε λίγο παραπάνω και ειδικά τα αρνητικά σχόλια σας...
Το επίπεδο των γνώσεων μου δε συγκρίνεται με το δικό σου. Όμως ίσως δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε την διάθεση ούτε την εμπειρία για να μπορέσω να φτάσω στο δικό σου επίπεδο. Για αυτόν το λόγο και την εγκατάσταση την έχει κάνει επαγγελματίας.
Αν πιστεύεις ότι μπορείς να έρθεις και να κάνεις καλύτερη δουλειά από τον Μανώλη Να ξέρεις ότι είσαι ευπρόσδεκτος Και δεν έχω και καμία αντίρρηση να πληρωθείς και καλύτερα από το Μανώλη αν έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Αλλά το να μου πετάς συνεχώς το γάντι Για ένα σύστημα που δεν το έχω ρυθμίσει εγώ αλλά ένας καταξιωμένος επαγγελματίας του χώρου που εμένα προσωπικά τα αποτελέσματα του στο χώρο μου αλλά και αλλού Μου έχουν δώσει πλήρη ικανοποίηση δε νομίζω ότι αποσκοπεί σε τίποτε άλλο παρά σε μία δίκη σου προσωπική εξύψωση.....
Αυτό μετράει και τέλος.Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα