- Reaction score
- 11.257
Μπα. Για τα subs δεν ήξερε. Για κάποιο άλλο θέμα ίσως.Από έναν σωστό διάλογο μεταξύ ανθρώπων που ξέρουν τι τους γίνεται
(...)
κάτι καλό θα καταλαβαίναμε...κάτι θα κερδίζαμε .
Μπα. Για τα subs δεν ήξερε. Για κάποιο άλλο θέμα ίσως.Από έναν σωστό διάλογο μεταξύ ανθρώπων που ξέρουν τι τους γίνεται
(...)
κάτι καλό θα καταλαβαίναμε...κάτι θα κερδίζαμε .
οταν καποιος ειναι τοσο ανοητα εμπαθης οπως εσυ
ειναι προφανως ασυγκροτητος και ανικανος να κανει κουβεντα!
δεν το συνηθιζω να κανω συζητησεις με ασυγκροτητους
Αλλωστε ειμαι βεβαιος πως (οπως οι περισσοτεροι) ¨@rxιδι@ 801 εχεις ακουσει"
Πιστεψε με ΔΕΝ θελεις να ξερεις γιατι μετα θα πας να ληστεψεις καμμια τραπεζα και θα σου φερνουμε τσιγαρα στον Κορυδαλλο...
Για τον @vetBρε και να κλαις οσο παρακαλας ΔΕΝ γινεται (για εσενα)... το αλλο με την αλεποιυ και τα κρεμασταρια το ξερεις?
να γραψεις τετοια κοτσανα
Δεν εχει την μικροαστικη ανωμαλια του μεσου ανθελληνα "κοτσανολογου" φασιστοειδους
που αντι να κανουν καποιους ανωμαλους στην χωρα μας υπερηφανους
Ο ηλιθιος μονον να βγαζει τα ιδια του τα ματια ξερει καλα...
Και συνέχειααφου εισαι ανικανος να καταλαβεις τι ειπες
γιατι μονο βλακεια που δερνει εαυτον
Δεν ειναι ποιο εξυπνο αυτο απο την ηλιθια χολη που βγαζεις μεσα απο την πονηριστικη βλακεια που προβαλλεις?
παλιο μπαγασακο
Μου θυμιζεις τους ιδιους ανοητους
Γιατι δεν μιμησε την ευγενεια μου και τους τροπους μου?
μπορεί να μαζεύει λεφτά για σουπερ ουλτρα χαιπερ εντ rehdeko....Για ξεφόρτωμα μπήκε.
Άντε ας ελπίσουμε πως θα μαζέψει τα 10.000€ που του λείπουν. Μπορει να εχει κάνει οπαδούς που να θέλουν να αγοράσουν ενα κομμάτι δόξας.
εσύ έχεις νεύρα που δεν σου έκατσε το ps5 στην σούπερ ντούπερ τιμήΕγώ θα τον bannαρα από τις αγγελίες.
θα κανεις τα 801 να παιξουν καλλυτερα με sub... με περισσοτερη εκταση απο τα 18 Ηz που κατεβαινουν εκει με μονον -2db απωλεια σταθμης (μετρημενα) και χωρις να εισαγεις καμμια φασικη αποκλιση...
εσύ έχεις νεύρα που δεν σου έκατσε το ps5 στην σούπερ ντούπερ τιμή
και μόλις πάρει κ αυτάView attachment 195624
Εγώ στους 18Hz στα -10dB τα βλέπω πάντως. Μετρημένα.
Ξεφτίλα με τα Genelec. Ξεφτίλα με τα Magnepan. Ξεφτίλα με τις πωλήσεις αναλογικών. Ξεφτίλα με τα 801.
Ξεφτίλα με τα σαμπ (αυτό μπορεί να μην το κατάλαβε)
Αλλά βρισίδι φουλ.
Ίνδαλμα.
Κανένας άνθρωπος που μιλάει χωρίς σεβασμό δεν μπορεί να γίνει ίνδαλμαΊνδαλμα
Στα 801 Matrix υπήρχε εξωτερικό κουτί που κατέβαζε την απόκριση αν θυμάμαι καλά.Εγώ στους 18Hz στα -10dB τα βλέπω πάντως. Μετρημένα.
Σωστά.Στα 801 Matrix υπήρχε εξωτερικό κουτί που κατέβαζε την απόκριση αν θυμάμαι καλά.
Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά επένδυση του Tidal στο DSD. Όλα τα σχετικά links έχουν ένα καλλιτέχνη με το όνομα D. S. D.
Ναι, και παίζει από ρουν.Αγαπάμε DSD.
Οι περισσότερες πολυκάναλες ηχογραφήσεις διατίθενται σε αυτό το φορμάτ.
εμένα όταν τελειώνει το τραγούδι με βάζει να σηκώνομαι κ να πηγαίνω να ξαναβάζω τον βραχίονα στο trackΑναλογικοτατο.
Δεν έχεις παιδιά;με βάζει να σηκώνομαι κ να πηγαίνω να ξαναβάζω τον βραχίονα στο track
Ένα μεγάλο ζήτημα που γιγαντώνεται με την πάροδο του χρόνου σε ιστοτόπους ενημέρωσης είναι η πρόσμιξη της ακριβούς πληροφορίας με παραπληροφορία προερχόμενη από υποκειμενικές εκτιμήσεις. ..Από έναν σωστό διάλογο μεταξύ ανθρώπων που ξέρουν τι τους γίνεται και μπορουν να διατηρήσουν ένα επίπεδο στην κουβέντα είμαι σίγουρος ότι όλοι εμείς που δεν το κατέχουμε και τόσο , κάτι καλό θα καταλαβαίναμε...κάτι θα κερδίζαμε .
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος φάνηκε ότι ξέρει τι του γίνεται ....και ας είναι από την άλλη μεριά ( διαφορετική από αυτά που ακούμε μονότονα στο φόρουμ ...)