- Reaction score
- 11.262
Ο ίδιος;
Τα ξύνεις με άλλο τρόπο;Ο ίδιος πάντως δεν χρειάστηκα κάποια αξίνα - όπως έχει πολλάκις επιδειχθεί...
Βρίσκεσαι προφανώς σε κατάσταση...παροξυσμού.Τα ξύνεις με άλλο τρόπο;
Παιδιόθεν!!!Βρίσκεσαι προφανώς σε κατάσταση...παροξυσμού.
Fixed..Δυστυχώςευτυχώς όμως, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Για αυτό σε κάποιον κατέβηκε η γειτόνισσα από πάνω να του πει ότι ένιωσε ένα περίεργο τρόμο μια φορά;θα γινόταν χαμός στο μπάσο και θα σας άκουγαν στα γύρω σπίτια όταν θα παίζατε μουσική
γατάκι είσαι εσύ....που δεν είδες την ίδια αγγελία του πολάκη στο δίπλα φόρουμ....γατάκια τσάμπα σας το δίνει, μην τη χάσετε μη προσφορά.
σε γνωστό forum χωρίς δεύτερο χειριστήριο και χωρίς game
΄΄ΜΟΝΟ΄΄ 1200€
Ααα, νοστάλγησα εκείνα τα άρθρα, τρεχαγύρευε δλδ αφού τα είχες ήδη κόψει από το 2019.Να και τα καλύτερα στημένα sub που έπαιζαν σε εκθεσιακό δωμάτιο του Μονάχου...
Και δεν είναι συναφή με τα μπροστινά L-R όπως θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει εκ πρώτης όψεως...Μόναχο...κατόπιν εορτής
... Το δικό μου το φαντασιακό πάντως, εαν τελικά είναι ιατρός, φωνάζει "ψυχίατρος". Εγώ για ουρολόγο τον κόβω τόσο "κατούρημα" που ρίχνει στο χαι-εντ :roflmao: Ο ίδιος πάλι βάζω μέχρι και στοίχημα ότι δεν είμαι...ούτε το ένα ούτε το άλλο.:D H AVM παρουσίασε πλήρες ηχοσύστημα με μπροστάρη τα...www.avsite.gr
χα μόλις είδα καλύτερο, μόνο 1500 για σαςγατάκι είσαι εσύ....που δεν είδες την ίδια αγγελία του πολάκη στο δίπλα φόρουμ....
Υ.Γ.
στείλε λινκ καλέ !
τσάμπα το κράξαμε το παιδί τότεχα μόλις είδα καλύτερο, μόνο 1500 για σας
έλα άνοιξε ένα νέο θέμα να γελάσουμε
έχω λυθεί σου λέω
Ανταλλαγή Rtx2080 Super Gigabyte με 3070 ή 3080
Η συγκεκριμένη κάρτα αγοράστικε 28/11/2020. Μπορώ να καλύψω τα μεταφορικά της κάρτας. Η κάρτα θεωρείται καινούργια σχεδόν καθόλου χρήση.www.insomnia.gr
τίτλο τι να βάλω....?
έλα άνοιξε ένα νέο θέμα να γελάσουμε
έχω λυθεί σου λέω
Οκτώ στις δέκα φορές που ακούω μουσική, δεν το κάνω σε εντάσεις που "γκρεμίζουν σπίτια". Μέχρι να στηθούν και να ρυθμιστούν σωστά τα subwoofers στο χώρο μου, νόμιζα ότι ήμουν ικανοποιημένος από την απόδοση των ηχείων μου σε όλο το ακουστικό φάσμα που εξυπηρετούν. Όταν άκουσα μουσική με τα subwoofers, κατάλαβα πόσο μεγάλο λάθος έκανα - υπάρχουν τα σχετικά posts μου στο thread μου. Μια δυο φορές που ξέχασα να τα ανάψω κατάλαβα εν ριπή οφθαλμού ότι "κάτι έλειπε". Όπως είπε κι ο @DimifootΔε θα μπορούσες να ζήσεις μ΄ αυτά τα ηχεία, έτσι σκέτα χωρίς subs, και να απολαύσεις τις μουσικές σου;
Ειδικά αν δεν είσαι μπασοκέφαλος και δε θες εντάσεις που γκρεμίζουν σπίτια;
δεν θέλω να ακούω χωρίς σαμπς.
Το αυτό. Συμφωνώ κι επαυξάνω. Έχει τώρα δυο τρεις νύχτες που ακούω μουσική πολύ αργά το βράδυ, σε "στάθμες ασανσέρ" που λες κι εσύ. Δεν λείπει τίποτα.Το μεγάλο σφάλμα που κάνετε κάποιοι, είναι πως νομίζετε ότι αν είχατε 20 σαμπ στο χώρο ακρόασης, θα γινόταν χαμός στο μπάσο και θα σας άκουγαν στα γύρω σπίτια όταν θα παίζατε μουσική και σε χαμηλές στάθμες.
Δυστυχώς όμως, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Καταρχήν, τα σωστά στημένα πολλαπλά σαμπ, δεν "ακούγονται", δεν ξέρεις καν αν υπάρχουν, δε τραβάνε την προσοχή σου, δε μπουμπουνάνε τζάμπα κι άδικα, δεν βγάζουν παραπάνω μπάσο στις ηχογραφήσεις που δεν έχουν πολύ μπάσο, δεν δεν δεν.
Απλώς όταν παίζει μουσική, δε λείπει κάτι, παίζει ..νορμάλ. Φυσιολογικά.
Μου αρέσουν αυτά. Αντιγράφω από το όντιο ριβιούζ*:https://audio-reviews.com/speaker-pair/speaker-pair-bw-dm-605-s2-1029 ετούτα εδω θέλουν sub?
Για μένα όχι, δεν χρειάζεται να το κάνεις. Γιατί το πιστεύω (με βάση τα όσα έχω ακούσει και διαβάσει), δεν χρειάζομαι περαιτέρω αποδείξεις.Μπορώ να το τεκμηριώσω...Να συντεθεί ένα setup κατά τρόπον ώστε το κάτω όριο απόκρισης για τα main να ξεκινά από παρεμφερές ύψος,δηλαδή 25-30 Hz τόσο απουσία όσο και παρουσία sub.Κατόπιν να διορθωθεί ώστε να υπάρχει πλήρης ισοδυναμία μεταξύ των δύο καταστάσεων.Εννοείται ότι δεν θα εκτελεστούν φασικές διορθώσεις με κεντρική συχνότητα κατώτερη των 100Hz.Τέλος να συγκριθούν οι διακυμάνσεις στην απόκριση και τα spectrogram απουσία και παρουσία sub...Είμαστε μέσα;
H ανταπόκρισή σου φανερώνει ότι χρειάζεται τελικώς...να γίνει το εγχείρημα,αφού θα μπορεί να διαπιστωθεί η θεμελιώδης διαφορά με πολύ απλές μετρήσεις...Για μένα όχι, δεν χρειάζεται να το κάνεις. Γιατί το πιστεύω (με βάση τα όσα έχω ακούσει και διαβάσει), δεν χρειάζομαι περαιτέρω αποδείξεις.
Η ερώτησή μου για το αν φαίνεται στις μετρήσεις είχε διπλό νόημα και ρωτούσα ουσιαστικά τα εξής:
α) Αυτό που "προσθέτουν" τα subwoofer είναι μόνο η επέκταση προς τα κάτω και η εξομάλυνση της απόκρισης συχνότητας; Με βάση τα όσα έχουν ειπωθεί στο παρελθόν και τα όσα έγραψες κι εσύ εδώ, η απάντηση σε αυτό καταλαβαίνω πως είναι όχι.
β) Τα υπόλοιπα πράγματα που προσθέτουν, εφόσον συμφωνούμε πως δεν φαίνονται στην απόκριση συχνότητας, σε ποιά μέτρηση φαίνονται; Αυτό το ρωτάω αφενός για να καταλάβω καλύτερα ποιά πράγματα είναι αυτά, αφετέρου για να μην παρεξηγηθεί αυτό που λέμε (λέτε, απλά συμφωνώ) από κάποιους ως αντίστοιχο του "είναι καλύτερο γιατί ακούγεται καλύτερα". Είμαι σίγουρος λοιπόν πως μπορεί να τεκμηριωθεί και με μετρήσεις ώστε να μην μένει "στον αέρα", απλά εγώ δεν ξέρω ποιές μετρήσεις είναι αυτές, γι'αυτό ρώτησα.
Εγώ θα το πάω και λίγο παρακάτω (αδιαφορώντας για το prestige μου σε περίπτωση που κάνω λάθος) λέγοντας πως κυρίως αυτοί που ακούνε σε χαμηλές εντάσεις και δεν έχουν κάνει καμμιά σοβαρή ενσωμάτωση-φροντίδα (όπως εγώ ας πούμε) θα επωφεληθούν από την προσθήκη sub's.Οκτώ στις δέκα φορές που ακούω μουσική, δεν το κάνω σε εντάσεις που "γκρεμίζουν σπίτια". Μέχρι να στηθούν και να ρυθμιστούν σωστά τα subwoofers στο χώρο μου, νόμιζα ότι ήμουν ικανοποιημένος από την απόδοση των ηχείων μου σε όλο το ακουστικό φάσμα που εξυπηρετούν. Όταν άκουσα μουσική με τα subwoofers, κατάλαβα πόσο μεγάλο λάθος έκανα - υπάρχουν τα σχετικά posts μου στο thread μου. Μια δυο φορές που ξέχασα να τα ανάψω κατάλαβα εν ριπή οφθαλμού ότι "κάτι έλειπε". Όπως είπε κι ο @Dimifoot
Το αυτό. Συμφωνώ κι επαυξάνω. Έχει τώρα δυο τρεις νύχτες που ακούω μουσική πολύ αργά το βράδυ, σε "στάθμες ασανσέρ" που λες κι εσύ. Δεν λείπει τίποτα.
Εγώ πάλι Δημήτρη, αισθάνομαι πως σε χαμηλές στάθμες την παλεύω και χωρίς σαμπς, εκμεταλλευομενος βέβαια και τα tone controls του προενισχυτή. Όχι πως δε θα ήταν καλύτερα με σαμπς, αλλά και χωρίς αυτά ψιλοπαλευεται.Εγώ θα το πάω και λίγο παρακάτω (αδιαφορώντας για το prestige μου σε περίπτωση που κάνω λάθος) λέγοντας πως κυρίως αυτοί που ακούνε σε χαμηλές εντάσεις και δεν έχουν κάνει καμμιά σοβαρή ενσωμάτωση-φροντίδα (όπως εγώ ας πούμε) θα επωφεληθούν από την προσθήκη sub's.
Διορθώστε με ελεύθερα, αλλά αυτό νομίζω ότι συμβαίνει.
Ειδικά αν ακούς nearfield.