wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.786
Ε, ρε φίλε, αϋπνίες...
Καλημέρα!Ε, ρε φίλε, αϋπνίες...
...και όχι μόνο!ρε συ κ. Μαρκου τι εχς και σ αγαπαει το αλλο φυλο
Άτιμο πράγμα το κόψιμο βρε παιδιά...Εχω κάνει αλεκούπολη αθήνα 28 λεπτά.
Δεν το πίστευε κανείς . Ούτε το πλήρωμα που δεν πρόλαβε να σερβίρει.
Συγνώμη, για συναδέλφους μιλάμε ή για πρόσφυγες;Κοριτσάρα μου ξέρω τι ζόρι τραβάτε , και σείς και η ράμπα , τους βλέπω και στενοχωριέμαι.
Τους φέρνω μέσα , λέω στις κοπέλες να τους δείνουν καφέ νερό , πορτοκαλάδα, μπισκότα , ότι έχουμε τέλος πάντων , αυτοί είναι οι αληθινοί αφανείς ήρωες σε κάθε αεροδρόμιο.
Τρώνε τις χειρότερες καιρικές συνθήκες στην μάπα για ώρες , και αυτή είναι η δουλειά τους.
Να γ@μιούνται για να διώξουν το κάθε αεροπλάνο.
Βάρβαρο.
Γιώργο ο Χάρης φταίει για όλα...Ε, ρε φίλε, αϋπνίες...
Καλημέρα Πηνελόπη, αν και άναψες τις φωτιές και την έκανες με ελαφρά βηματάκια (για να μην μας ξυπνήσεις)Καλημέρα!
Χάρη είσαι πολύ μπρουτάλ
Ξανά παίζεις με την φωτιά @Penelopie ...
Καλώς η κακώς θεωρούμε πάρα πολλά πράγματα δεδομένα και τα προσπερνάμε χωρίς να αξιολογούμε την σοβαρότητα και την αναγκαιότητα αυτών και χωρίς (συνήθως) να αναλογιστούμε ότι και ο απέναντι μας έχει σπίτι και προβλήματα και το χαμόγελο του ποιος ξέρει τι μπορεί να κρύβει...Αυτό είναι ένα κείμενο που έγραψε πρώην συνάδελφος όταν τον περασμένο Μάρτη φύγαμε από τη δουλειά μέσα σε μια νύχτα . Επίτηδες το ανεβάζω screenshot διότι δεν θέλω να φαίνεται στις αναζητήσεις στο google.
Αυτή είναι η δουλειά μας και οποίος έχει υπομονή ας διαβάσει.
View attachment 198128
View attachment 198129
View attachment 198130
η κουκλα μιλαει;;;;Όταν αποφασίσεις να έρθεις Μύκονο, να με ενημερώσεις ώστε να σου πω που θα μείνεις και να σου κλείσω κάποιο καλό δωμάτιο...να έχει ας πούμε διάδρομο για να κρατάς την φόρμα σου...
Όπως τα λέει ο @JOHN MARKOUΔεν είναι η ΛΕΡΟΣ.
Είναι η Κάλυμνος και το Καστελόριζο με την κάσο.
Το πιο τσιμπουκωτό είναι η Κάλυμνος.
Χρήστο η κούκλα δεν θέλει κόπο... θέλει τρόπο...η κουκλα μιλαει;;;;
Παράπονό μου, παράπονό μουΤο κακό είναι ότι ο John Markou και ο κάθε πιλότος είναι εκεί όχι για τα εύσημα , αλλά για να ξέρουν τα ιπτάμενα κωλοδάχτυλα ποιανού τον κώλο θα ψάχνουν να μπούν.
Γιατί δεν λες ότι η τελική προσέγγιση είναι ανάμεσα από δύο βουνά που δημιουργούν τρελλούς στροβιλισμούς ακόμη και με πέντε κόμβους άνεμο?Όπως τα λέει ο @JOHN MARKOU
Το εξοχικό μου στην Κάλυμνο είναι 8 λεπτά οδήγηση από το αεροδρόμιο.
Πρoτιμώ όμως να προσγειωθώ Κω, και να πάρω καραβάκι για να πάω Κάλυμνο.
Είναι πτήση τρόμου, ειδικά η προσγείωση, και σας διαβεβαιώ πως δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα ούτε αγαπώ πολύ το τομάρι μου. Αλλά αυτό με ξεπερνάει.
Για να προσγειωθεί κάνει μια αρκετά "ενδιαφέρουσα" μανούβρα γύρω από ένα βουνό , με τον άνεμο συνήθως από δεξιά , και ο μικρούλης διάδρομος τελειώνει σε γκρεμό .
Η απογείωση αντιθέτως είναι απόλαυση.
Το έγραψα Γιάννη, ίσως όχι τόσο περιγραφικά.Γιατί δεν λες ότι η τελική προσέγγιση είναι ανάμεσα από δύο βουνά που δημιουργούν τρελλούς στροβιλισμούς ακόμη και με πέντε κόμβους άνεμο?
νταξ Μάρκου καταλάβαμε....δεν θα πάμε ποτέ Κάλυμνο για διακοπέςΓιατί δεν λες ότι η τελική προσέγγιση είναι ανάμεσα από δύο βουνά που δημιουργούν τρελλούς στροβιλισμούς ακόμη και με πέντε κόμβους άνεμο?
Και οι δύο άκρες του διαδρόμου τελιεώνουν σε γκρεμό.
Είτε φυσάει βορειοδυτικός άνεμος είτε νοτιανατολικός το ξύλο που τρώς είναι απλά απίστευτο , με τρελλά καθοδικά λόγω των στροβιλισμών που κινδυνεύεις να καρφώσεις οπουδήποτε αν δεν είσαι στην τσίτα συνεχώς.
δεν το σώζεις...μόλις κατέστρεψες τον τουρισμό ενός ολόκληρου νησιούΜπορείς να πας από την ΚΩ ρε χαμένε , με καραβάκι.
Οτι κάνει και ο ντιμιφούτης.