Off Topic

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.794
ρε συ κ. Μαρκου τι εχς και σ αγαπαει το αλλο φυλο :drinks:
...και όχι μόνο!

Εχω κάνει αλεκούπολη αθήνα 28 λεπτά.
Δεν το πίστευε κανείς . Ούτε το πλήρωμα που δεν πρόλαβε να σερβίρει.
Άτιμο πράγμα το κόψιμο βρε παιδιά...

Κοριτσάρα μου ξέρω τι ζόρι τραβάτε , και σείς και η ράμπα , τους βλέπω και στενοχωριέμαι.
Τους φέρνω μέσα , λέω στις κοπέλες να τους δείνουν καφέ νερό , πορτοκαλάδα, μπισκότα , ότι έχουμε τέλος πάντων , αυτοί είναι οι αληθινοί αφανείς ήρωες σε κάθε αεροδρόμιο.
Τρώνε τις χειρότερες καιρικές συνθήκες στην μάπα για ώρες , και αυτή είναι η δουλειά τους.
Να γ@μιούνται για να διώξουν το κάθε αεροπλάνο.
Βάρβαρο.
Συγνώμη, για συναδέλφους μιλάμε ή για πρόσφυγες;

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.472
Αυτό είναι ένα κείμενο που έγραψε πρώην συνάδελφος όταν τον περασμένο Μάρτη φύγαμε από τη δουλειά μέσα σε μια νύχτα . Επίτηδες το ανεβάζω screenshot διότι δεν θέλω να φαίνεται στις αναζητήσεις στο google.
Αυτή είναι η δουλειά μας και οποίος έχει υπομονή ας διαβάσει.
200D82F0-7189-484C-B2DE-C15AD44A13A6.jpeg

53A91566-B491-4AEE-BE0D-89EAEA962E34.jpeg

AE9A259E-AA1B-41FD-AE56-BBF9032A861A.jpeg

Reaction score
4.149
Ε, ρε φίλε, αϋπνίες...
Γιώργο ο Χάρης φταίει για όλα...
Καλημέρα! :party:
Καλημέρα Πηνελόπη, αν και άναψες τις φωτιές και την έκανες με ελαφρά βηματάκια (για να μην μας ξυπνήσεις):angel:
Χάρη είσαι πολύ μπρουτάλ :smg:
Ξανά παίζεις με την φωτιά @Penelopie ...
Ο Δεκέμβριος θα ξυπνήσει αγριεμένος...🔥🔥🔥

Reaction score
4.149
Αυτό είναι ένα κείμενο που έγραψε πρώην συνάδελφος όταν τον περασμένο Μάρτη φύγαμε από τη δουλειά μέσα σε μια νύχτα . Επίτηδες το ανεβάζω screenshot διότι δεν θέλω να φαίνεται στις αναζητήσεις στο google.
Αυτή είναι η δουλειά μας και οποίος έχει υπομονή ας διαβάσει.
View attachment 198128
View attachment 198129
View attachment 198130
Καλώς η κακώς θεωρούμε πάρα πολλά πράγματα δεδομένα και τα προσπερνάμε χωρίς να αξιολογούμε την σοβαρότητα και την αναγκαιότητα αυτών και χωρίς (συνήθως) να αναλογιστούμε ότι και ο απέναντι μας έχει σπίτι και προβλήματα και το χαμόγελο του ποιος ξέρει τι μπορεί να κρύβει...
Αφανείς ήρωες υπάρχουν παντού και πάντα για να μπορέσει η γη να κυλήσει και να γίνουν τα πρέποντα...
Και έρχεται μετά ο @JOHN MARKOU και παίρνει τα εύσημα και την καρδιά του κοριτσιού...❤

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.926
Όταν αποφασίσεις να έρθεις Μύκονο, να με ενημερώσεις ώστε να σου πω που θα μείνεις και να σου κλείσω κάποιο καλό δωμάτιο...να έχει ας πούμε διάδρομο για να κρατάς την φόρμα σου...
η κουκλα μιλαει;;;; :)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.378
Δεν είναι η ΛΕΡΟΣ.
Είναι η Κάλυμνος και το Καστελόριζο με την κάσο.
Το πιο τσιμπουκωτό είναι η Κάλυμνος.
Όπως τα λέει ο @JOHN MARKOU

Το εξοχικό μου στην Κάλυμνο είναι 8 λεπτά οδήγηση από το αεροδρόμιο.
Πρoτιμώ όμως να προσγειωθώ Κω, και να πάρω καραβάκι για να πάω Κάλυμνο.

Είναι πτήση τρόμου, ειδικά η προσγείωση, και σας διαβεβαιώ πως δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα ούτε αγαπώ πολύ το τομάρι μου. Αλλά αυτό με ξεπερνάει.

Για να προσγειωθεί κάνει μια αρκετά "ενδιαφέρουσα" μανούβρα γύρω από ένα βουνό :o , με τον άνεμο συνήθως από δεξιά :o:o, και ο μικρούλης διάδρομος τελειώνει σε γκρεμό :o:o:o.

Η απογείωση αντιθέτως είναι απόλαυση.

Reaction score
4.149
η κουκλα μιλαει;;;; :)
Χρήστο η κούκλα δεν θέλει κόπο... θέλει τρόπο...:king:
Το κακό είναι ότι ο John Markou και ο κάθε πιλότος είναι εκεί όχι για τα εύσημα , αλλά για να ξέρουν τα ιπτάμενα κωλοδάχτυλα ποιανού τον κώλο θα ψάχνουν να μπούν. >:(
Παράπονό μου, παράπονό μου
στο πρόσωπό μου μια χαρακιά
Ένα σου λέω παράπονό μου
μην ξαναφύγεις πια

Που ν' ακουμπήσω το όνειρό μου
παράπονό μου το πιο γλυκό
Φεύγεις και χάνω κάθε δικό μου
και που να κρατηθώ... 😍

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.351
Όπως τα λέει ο @JOHN MARKOU

Το εξοχικό μου στην Κάλυμνο είναι 8 λεπτά οδήγηση από το αεροδρόμιο.
Πρoτιμώ όμως να προσγειωθώ Κω, και να πάρω καραβάκι για να πάω Κάλυμνο.

Είναι πτήση τρόμου, ειδικά η προσγείωση, και σας διαβεβαιώ πως δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα ούτε αγαπώ πολύ το τομάρι μου. Αλλά αυτό με ξεπερνάει.

Για να προσγειωθεί κάνει μια αρκετά "ενδιαφέρουσα" μανούβρα γύρω από ένα βουνό :o , με τον άνεμο συνήθως από δεξιά :o:o, και ο μικρούλης διάδρομος τελειώνει σε γκρεμό :o:o:o.

Η απογείωση αντιθέτως είναι απόλαυση.
Γιατί δεν λες ότι η τελική προσέγγιση είναι ανάμεσα από δύο βουνά που δημιουργούν τρελλούς στροβιλισμούς ακόμη και με πέντε κόμβους άνεμο?
Και οι δύο άκρες του διαδρόμου τελιεώνουν σε γκρεμό.
Είτε φυσάει βορειοδυτικός άνεμος είτε νοτιανατολικός το ξύλο που τρώς είναι απλά απίστευτο , με τρελλά καθοδικά λόγω των στροβιλισμών που κινδυνεύεις να καρφώσεις οπουδήποτε αν δεν είσαι στην τσίτα συνεχώς.

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.378
Γιατί δεν λες ότι η τελική προσέγγιση είναι ανάμεσα από δύο βουνά που δημιουργούν τρελλούς στροβιλισμούς ακόμη και με πέντε κόμβους άνεμο?
Το έγραψα Γιάννη, ίσως όχι τόσο περιγραφικά.
Φρίκη

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.624
Και οι δύο άκρες του διαδρόμου τελιεώνουν σε γκρεμό.
Είτε φυσάει βορειοδυτικός άνεμος είτε νοτιανατολικός το ξύλο που τρώς είναι απλά απίστευτο , με τρελλά καθοδικά λόγω των στροβιλισμών που κινδυνεύεις να καρφώσεις οπουδήποτε αν δεν είσαι στην τσίτα συνεχώς.
νταξ Μάρκου καταλάβαμε....δεν θα πάμε ποτέ Κάλυμνο για διακοπές :laugh:

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.378
25-30 λεπτά η διαδρομή. Το λιμανάκι (Μαστιχάρι) είναι 10 λεπτά με ταξί από το αεροδρόμιο της Κω.

Λίγη ταλαιπωρία, αλλά δεν παθαίνεις έμφραγμα

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.624
Μπορείς να πας από την ΚΩ ρε χαμένε , με καραβάκι.
Οτι κάνει και ο ντιμιφούτης.
δεν το σώζεις...μόλις κατέστρεψες τον τουρισμό ενός ολόκληρου νησιού :p :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1