Off Topic

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.472
@Pin που είσαι?
Έδώ εδώ...❤
Λοιπον, να πειτε του Ολντυ πως για να του πεψω τη φλογερα, θα μου κανει δωρο τις γοβες απο πανω....Αντε να τη βγαλω κι απ' το κουτι, να βαλω κραγιον και να την ακουμπησω με τα χειλη μου για να γινει συλλεκτικη...Δε μπορω να κανω κατι αλλο... :p
Σ ωραία !❤

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Πηνελοπη εργαζεσαι στο αεροδρομιο εμαθα...εχω εναν φιλο στο αεροδρομιο αλλά εργαζεται μονο οταν πετα η εταιρια της Σαουδικη Αραβιας, μου διαφευγει τωρα το ονομα

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.472
Πηνελοπη εργαζεσαι στο αεροδρομιο εμαθα...εχω εναν φιλο στο αεροδρομιο αλλά εργαζεται μονο οταν πετα η εταιρια της Σαουδικη Αραβιας, μου διαφευγει τωρα το ονομα
Κατάλαβα τι εννοείς! Μήπως ο φίλος σου είναι αντιπρόσωπος της αεροπορικής και βρίσκεται εκεί για να επιβλέπει αν γίνονται σωστα οι διαδικασίες ; Μάλλον αυτό είναι!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.644
Εχω μια μαθητρια αλλά εχω χρονια να τη δω, επαιζε σε μια μεταλ μπαντα θυμαμαι και στο εξωτερικο
δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ντραμερ, δεν εχω φετιχ με μουσικους, με κοκκινομαλλες εχω (ειχα) .. 8-)

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Κατάλαβα τι εννοείς! Μήπως ο φίλος σου είναι αντιπρόσωπος της αεροπορικής και βρίσκεται εκεί για να επιβλέπει αν γίνονται σωστα οι διαδικασίες ; Μάλλον αυτό είναι!
Τι να σε πω....Αμα τελειωσει η κατοχη και βγουμε για καφε θα τα πουμε...Εχω πολυ ωραιους αντρες και γυναικες να σου γνωρισω...και με μορφωση ετσι;8-)

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.472
Ρε συ @abcd εσυ που τα θυμασαι ολα, ποιος ειχε κανει θεσααλονικη κατερινη 12 λεπτα και κατερινη αθηνα 1:56 ?
Αδερφέ είσαι λίγο off topic. Αυτά τα λέγαμε χθες. Σήμερα μιλάμε για φετιχισμό πέλματος και drums .:lol:
Τι να σε πω....Αμα τελειωσει η κατοχη και βγουμε για καφε θα τα πουμε...Εχω πολυ ωραιους αντρες και γυναικες να σου γνωρισω...και με μορφωση ετσι;8-)
Σ έχω αγαπήσει έτσι από παλιά να ξέρεις...😂❤

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.277
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.