P
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Καλησπέρα σου,Καλησπέρες
Από σήμερα, κάτοχος των Klipsch R-620F σε "απλό" δικάναλο setup με ενισχυτή τον Yamaha A-S700.
Πρώτη φορά Klipsch! Τα έχω ξανακούσει αλλά με άλλους ενισχυτές και η αλήθεια είναι ότι με "φόβισαν" λίγο
και δίσταζα να κάνω την κίνηση - Καμμία σχέση!
Στον χώρο μου, με τα μηχανήματα μου και καλώδια ηχείων τα Tellurium Q Blue II (smooth!) , οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες - έκατσε λουκούμι! Δεν περίμενα τέτοιο ήχο!
Θα πω και δύο τρία πράγματα παραπάνω όταν στρώσουν - αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Ισόπλευρο τρίγωνο με τη θέση ακρόασης/θέασηςΚαλησπερα, να ρωτησω και εγω κατι, τα Klipsch και συγκεκριμενα τα RP280 πως ακουγονται καλυτερα. τοποθετημενα σε ισοπλευρο τριγωνο με κορυφη τη θεση ακροασης ή η κορυφη του τριγωνου να ειναι μπροστα ή πισω απο τη θεση ακροασης?
Καλησπερα, να ρωτησω και εγω κατι, τα Klipsch και συγκεκριμενα τα RP280 πως ακουγονται καλυτερα. τοποθετημενα σε ισοπλευρο τριγωνο με κορυφη τη θεση ακροασης ή η κορυφη του τριγωνου να ειναι μπροστα ή πισω απο τη θεση ακροασης?
Επανέρχομαι μετά από 20 μέρες που έστρωσαν πλέον και εξοικιώθηκα με τον ήχο τους.Καλησπέρα σου,
Καλώς ήρθες στο κλαμπ των κολλημενοκλιπσάκιδων, πιστεύω να μην αλλάξεις γνώμη σε λίγο καιρό, γιατί μπορεί να σε κουράσουν οι κόρνες. Τα Klipsch είναι ηχεία η που τα λατρεύεις η που τα βρίζεις.
Σου εύχομαι πάντως να τα ευχαριστηθείς καλές ακροάσεις.
Καλός ήρθες καλοακουστα , θα διαφωνήσω λίγο μπορεί να είναι και ο ενθουσιασμός σου αλλά τα klipsch γενικά δεν συγχωρούν σε κακή εγγράφη θα σου τρυπήσει το αυτι..χαρακτηριστικό της κόρνας.Εχουν επίσης μια πολύ ευπρόσδεκτη "ματ" υφή, είναι "crisp", και έχω την αίσθηση ότι αφαιρούν την κακώς κείμενη ¨ψηφιακίλα" - συμπίεση, που μπορεί να υπάρχει σε (αρκετές) κακές εγγραφές.
Καλώς ήρθες στους λάτρεις των Klipsch, συμφωνώ σε όλα τα λεγόμενα σου, αλλά αυτό που θέλει να πει ο @VELIXΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!
(Καλώς σας βρήκα λοιπόν..)
Τα περισσότερα συνοδά ..... καλώδια, ενισχυτές ταιριάζουν στα Klipsch και .. όχι.Κατάλαβα, και ..όχι,