- Reaction score
- 223
....ενα τεράστιο ευχαριςτω για την ανοιχτή προταςη σου, σε τιμά ιδιαίτερος που θες να χαρίσεις στιγμές ευτυχίας σου........αλλά επειδή σκέφτομαι 11 cabasse eole4 ...........θα τολμήσω να πω ενα περήφανο οχι στην επικείμενη οικονομική καταστροφή μου !!!!!!!!!!! και παλι ευχαριστωΑν και δεν είναι καλή ιδέα να το κάνετε, ωστόσο, επειδή αναγνωρίζω πως είναι πραγματικά πολύ δύσκολο το να βρείτε οπουδήποτε αλλού ένα 9.4.4 immersive setup με 13 όμοιους δορυφόρους σε τέλειο ημικύκλιο τοποθέτησης και σε πραγματικά πολύ προσεγμένο ηχητικά χώρο, αλλά και με το καλύτερο δυνατό σοφτγουερ ισοστάθμισης να το υποστηρίζει, στα πλαίσια του φόρουμ και του πραγματικού σκοπού αυτού, έχω αποφασίσει από 1 Μάρτη, που θα έχω ολοκληρώσει 15 μέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού και θα έχω ελέγξει επίπεδα αντισωμάτων, να δώσω τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ επιθυμεί, να έρθει να ακούσει ο,τι θέλει σε όποια στάθμη θέλει, απόλυτη ελευθερία μουσικών προτιμήσεων και στάθμης ακρόασης.
Θα μπορείτε να φέρετε από δίσκους βινυλίου να ακούσετε (άνευ πλάκας), μέχρι στικάκι με τις μουσικές σας, ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό μέσο (CD, SACD, DVDA, BDA) ενώ βέβαια υπάρχει διαθέσιμο streaming (Tidal & Spotify), αλλά και μεγάλη βιβλιοθήκη πολυκαναλων στο ρουν, βεβαίως και YouTube, οπότε οι διαθέσιμες ήδη μουσικές επιλογές είναι πρακτικά άπειρες και κατ'ουσιαν μπορείτε να βρείτε να ακούσετε ο,τι θέλετε χωρίς να κουβαλάτε υλικό.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, και μόνο 1 ακροατής κάθε φορά.
Όποιος θέλει, είτε τον ξέρω είτε όχι, ας δηλώσει εδώ συμμετοχή, και σε δεύτερο χρόνο θα κανονίσουμε ημερομηνίες.
Χωρίς pm, χωρίς κρυφά. Εδώ επίσημα όποιος θέλει, όχι δε θα πω σε κανέναν.
Ιδού η Ρόδος, προσέξτε όμως το jump.