- Reaction score
- 4.149
Μου δίνεις την άδεια να τον κοπανίσω...ε να πως να το πω....
κάνε μια
αποτρίχωση....χτένισμα....κάνα αιλάινερ.....φουστίτσα...τέτοια θηλυκά πράματα![]()
Μου δίνεις την άδεια να τον κοπανίσω...ε να πως να το πω....
κάνε μια
αποτρίχωση....χτένισμα....κάνα αιλάινερ.....φουστίτσα...τέτοια θηλυκά πράματα![]()
απαυτά θέλουμε Ρόζι....Χάρη άστη να μιλήσει άστη να μας πει πως νιώθει όταν βλέπει τον κύριο Γιάννη,
πως νιώθει όταν τον ακούει,
πως νιώθει όταν την συμβουλεύει,
πως νιώθει όταν νευριάζει,
πως νιώθει όταν της την λέει,
πως νιώθει όταν τον βλέπει με τη στολή...
Δεν εχω αποψη, δεν εχει συμβει τιποτε απ' ολα αυταΧάρη άστη να μιλήσει άστη να μας πει πως νιώθει όταν βλέπει τον κύριο Γιάννη,
πως νιώθει όταν τον ακούει,
πως νιώθει όταν την συμβουλεύει,
πως νιώθει όταν νευριάζει,
πως νιώθει όταν της την λέει,
πως νιώθει όταν τον βλέπει με τη στολή...
Αλλά τι έχει συμβεί...Δεν εχω αποψη, δεν εχει συμβει τιποτε απ' ολα αυτα
η αμερικανικη στιχουργική ειναι αξιοπεριεργη..Εντιτ Ο Ρομπινς ειναι σπουδαιος σα συγγραφεας αλλά σαν ποιητης ειναι χάλια
Αστα αυτα και δειρε τον νταχαρη, ετσι μου υποσχεθηκες...Αλλά τι έχει συμβεί...
Πες μας...
Εντάξει!Αστα αυτα και δειρε τον νταχαρη, ετσι μου υποσχεθηκες...![]()
Ακου κι αυτο. Ειναι ξαδερφια μου. Στο 2ο κομματι εχω παιξει κι εγω ντραμς.η μπυρα τελειωσε .. και η πλευρα του δισκου τελειωσε.. συνεχιζω με σκληρο αλκοολ και σε παρομοια ηχοτοπια.. οποτε "φιλακια σε ολους"...Ιουδας![]()
Λούφαξε τώρα...Μην τον χαλάσεις πολύ όμως.
Να βρεί κάτι και ο επόμενος.
Ολο και κάποιος θα θέλει να του κάνει κάτι.![]()
Την έχω ψυχολογήσει τη @Rosinante !ε να πως να το πω....
κάνε μια
Ετσι. Μια γυναικα πρεπει να εχει τριχες μονο στα μαλλια και στα φρυδια. Πουθενα αλλου.
Ωωωωω κορίτσια...Ετσι. Μια γυναικα πρεπει να εχει τριχες μονο στα μαλλια και στα φρυδια. Πουθενα αλλου.![]()
Ακριβώς!Ετσι. Μια γυναικα πρεπει να εχει τριχες μονο στα μαλλια και στα φρυδια. Πουθενα αλλου.![]()
ακουω free jazz διανοουμενιστικα και διαβαζω κατι άθλια απο αυτα που διαβαζω ..Ακου κι αυτο. Ειναι ξαδερφια μου. Στο 2ο κομματι εχω παιξει κι εγω ντραμς.
Βάλε ένα ποτό και άκου δυνατά...ακουω free jazz διανοουμενιστικα και διαβαζω κατι άθλια απο αυτα που διαβαζω ..
θα το ακουσω με καφε καποια στιγμη
μπραβο Ροζιναντε, σημασια εχει να παιζεις![]()