- Reaction score
- 4.149
Νικησες???μπορώ να μιλήσω τώρα?![]()
![]()
Νικησες???μπορώ να μιλήσω τώρα?![]()
![]()
τσιπτανας έγινε....κάποια στιγμή θα ανοίξω νήμα με βίντεοζζΝικησες???
Είμαι περήφανος που έχω φίλο τον Πρωταθλητή των Μαχών, πασών των Ρωσιών και των ορθοδόξων χριστιανών, αμήν!τσιπτανας έγινε....κάποια στιγμή θα ανοίξω νήμα με βίντεοζζ
![]()
οι Ρώσοι στο game είναι pustakια....Είμαι περήφανος που έχω φίλο τον Πρωταθλητή των Μαχών, πασών των Ρωσιών και των ορθοδόξων χριστιανών, αμήν!
Να βάλει απαυτό το κοπρορεφρέν (πωστολέν ρε γμτ?).Κι αν δεν έχει ξυλόγλυπτο ταβάνι γιατρέ μου τι κοιτάει? το απλό , ή κοιτάει απόξω?
Δεν θέλεις να μάθεις@Σταύρος Λαγκαδιανός την Δευτέρα θα κάτσεις εσύ στον καναπέ και θα κοιτάς το ξυλόγλυπτο ταβάνι, προετοιμάσου γιατί θα σε ψυχαναλυσουμε...
Η κυρία @Rosinante και ο ταπεινός βοηθός της σεμούα...
Ασημί χρώμα έχει?Να βάλει απαυτό το κοπρορεφρέν (πωστολέν ρε γμτ?).
Κατά τα λοιπά, τι κάθεσεδωμέσα καισαπίζεις???
Να πάτε Ικαρία Ικαρία, πήγε ο ΠΡΘ και ανακάλυψε ότι τελικά δεν κολλάει εκεί, κατά λάθος έχει καρανδίνα. Θα πάω κι εγώ να δω το γαϊδουράκι μου. "Άστονμάρτιν" το φωνάζω. Μού'χει λείψει.
Κλείνει τα μάτια και φαντάζεται ότι είναι...Κι αν δεν έχει ξυλόγλυπτο ταβάνι γιατρέ μου τι κοιτάει? το απλό , ή κοιτάει απόξω?
Διαφορετικά πράγματα.Γιατί κάτι τέτοιες αηδίες δεν κάνουν κάτι σκηνοθέτες με άποψη?
Δεν τα έχεις δει?
Οποιος θέλω είμαι.Και ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις την άποψη κάποιου σκηνοθέτη;
Είσαι υπερβολικός.Μόνο τιβί.
Εκτός και αν:
Σταματήσουν οι προβολείς να κάνουν σαν F35 πάνω σε αεροπλανοφόρο
Μπορούν να αναγνωρίσουν αυτόματα το 4Κ υλικό και να αλλάζουν settings αυτομάτως.
Αλλάζουν μόνοι τους το masking.
Τους βαρέθηκα.
Τηλεορασούλα 90in σε 1-2 χρόνια.![]()